Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 363
  • 569
  •   1
Отговори
# 270
http://media.snimka.bg/2629/011512959-big.jpgи кафе
http://media.snimka.bg/2629/011512981-big.jpg
Черпя всички ,тъй като имам повод-два месеца  с Дюкан и с вас!
Днес по-случай празника и кантара допълнително ме възнагради с още едно килце.
Равносметката е 13 свалени килограма,напрво съм много щастлива newsm44!
Специални благодарности на всички вас ,които ме приехте и съветвате ,когато имам нужда!  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 15:17 от esen

# 271
Уфф, от два три дни бързам да ви изчета, снощи вече пот ми изби на челото... ама имах тема и половина да наваксвам...  реших, че докато не прочета всичко, няма да пиша... имам да кажа някои неща и да питам други неща. Първо с въпросите. Тъй като почвам да се подготвям да влизам в правилна Трета (от 1 седмица съм във Втора+) ме интересува въпроса с варивата. Сигурна съм, че се обсъждаше преди мнооого време, но нямам нито желание, нито нерви да се връщам толкова назад. Та примерно за ориза: тези 200г разрешени в натурално състояние или след задушаването му... предполагам, че ще важи за всичко, но ако не важи, давайте инфо и за друго моля. Мисля, че нелсънчето ми обеща да помага... давай, сладурка, ти си на ход...
Другият ми въпрос е как се казваха онези витамини, дето и за тях ставаше въпрос преди известно време? Нещо с Алфа бяха, ама какво точно... Пила съм Центрум и сега реших да пробвам други.
А сега да кажа, че се запознах с още една видна Дюканеска, което много ме радва. Капка по капка вир става. Едва ли ще ми е възможно всички да познавам, но определено работя по въпроса. ДариHug точно така си те представях, мила и усмихната.
Другото, което не мога да пропусна е: Татитт, честита ти една година (на патерици). Дано бързо да отсвириш останалите килца след важното събитие и никога повече да не се налага да се връщаш във Втора (може би само ако преди това си минала през подклуба).

Моят кантар се държи прилично, като се има предвид, че МЦто още го няма. КЪде се загуби тУй чудо. Миналата година по това време пак така се случи ама тогава се съмнявах за нещо друго Mr. Green, а сега няма за какво Blush Времето мене нещо май ме бърка newsm78

Мастерчето, браво бе, цяло кило за един ден. Ще бъда предоволна като се засечем в Трета, че да продължа да си крадвам кулинарни идейки от теб Hug smile3533

Ламаринка, честита месечинка Hug

Марчелка се появи, бързо да се оправяш миличка, а килцата бързо ще ги метнеш, знам аз. А какво се случва с Монро, тя къде се запиля...

Кака сврака, обсъждаше се този крем преди време и няколко момичета казаха, че са доволни. Даже се чудя дали да не си взема и аз, не е скъп около 5 лв, не ни пречи да го пробваме.

Вижте к’во става, аз не пиша, не пиша ... иии днес цял роман. За да не рискувам да ми свърши мастилото се спирам вече, но преди това малко поздрави да пратя: Krikri, Gardenia, aynur, feelgood, Адреналинка, американската приятелка tqna и всички знайни и незнайни героини в общия ни филм  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug kiss kiss kiss

А на Бургаските сладурки ЦУНКИ, ЦУНКИ, ЦУНКИ  lovekiss lovekiss lovekiss

Абе днесКА много бедно откъм протеини, що тъй newsm78 Айде някой да пусне малко...

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 14:03 от lipstick

# 272
 newsm53 здрасти!
Не съм чела последните 18 стр. и не ми се чете, само минавам да се похваля - дънките лееееко ми се веят...но числото 58 все още е мираж...Горе-долу се харесвам в дрехи, което е някакво постижение за мен, но идва време за бански  Wink!

Да припомня, че Вещицата любезно помоли да се пускат малки картинки - ако не можете да ги намалите, давайте само линковете  Peace.

lipstick , варивата и изобщо всяко ястие в 3 фаза е сготвено, т.е. количеството е за вече приготвената храна, не сурово...трябва си везна!

# 273
привет на всички  Hug
искам да ви питам нещо, сигурно сте го дискутирали ама не можах да намеря Embarassed
Продава ли се кайма, която става за режима или ако искам нещо с каймичка то трябва да е домашна, че така искам да си направя пълнени тиквички с каймичка
Днес май аз съм дежурна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Най-добре е ти да си я смелиш,защото занеш какво ядеш...Ианче се продава телешка кайма,но вътре има и други примеси...Виждала съм и пилешка кайма,ама предполагам,че не ти се яде перушина и вътрешности Sick Sick Sick....

хммм, май трябва в такъв случай да ида до кварталния магазин и да искам да ми смелят кайма . А някаква идея с какво мога да направя пълнените тиквички освен с кайма, дали ще стане хубвао със ситно нарязано пилешко  newsm78

# 274
хммм, май трябва в такъв случай да ида до кварталния магазин и да искам да ми смелят кайма . А някаква идея с какво мога да направя пълнените тиквички освен с кайма, дали ще стане хубвао със ситно нарязано пилешко  newsm78
Става,ама доста играчка е  кълцането.....Правила съм-СТАВА! Вкусно е!
Кълцаното месо го смесваш с издълбаното от тиквичките и задушаваш без мазнина в по-дълбок тиган.Бъркаш и мачкаш с лъжица за да не стане на буци,а да е рехаво...После добавяш подправки на вкус(аз лично слагам копър,сол,черен пипер,червен пипер,домат).Като се позадуши е готова плънката.Пълниш тиквичките и печеш в тавичка с малко водичка .

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 13:44 от TheNMaster

# 275
TheNMaster да харесвам се ,но и малко ме е страх от трета.Дали ще успея да държа прасето в клетка,да не попадна в онази група която се проваля на финала.Но не мога вечно да стоя във втора......ох досега си мислех само един път да стигна до трета...Сега когато съм на прага и се чудя да вляза или не,по-точно да я отложа ли.

# 276
ipstick, витамините се казват "Алфа бетик"  Peace

Ламаринка, esen честити ви месечинки  Hug Hug

# 277
колкото душа ти иска ли трябва да се похапва не разбрах?
Няма ограничение в количеството,само да е режимно  Hug

Добре де, ако съм гладен мога ли да омахам на обяд едно цяло пиле например. Не е проблем така ли?

Иначе днес ми е първи ден Simple Smile Както се казва всеки има първи път. Сутринтта ядох кисело мляко с 3 лъжици овесени трици и малко извара. На обяд изядох 500 гр. консерва от риба тон в собствен сос. пия вода и ходя до тоалетната през 20 мин. да пикая. Това не ви ли създава малко неудобство - честото уриниране поради голямото количество вода което трябва да се пие.
Довечера мисля да си купя едно пиле на грил от магазина че пак е по-лесно отколкото да готвя. Утре вече мога да седна да помисля малко за това пусто готвене...

# 278
TheNMaster мерси  Hug. Без друго ми се мотае едно пилешко филе в хладилника направо ще използвам него Simple SmileНадявам се да стане, че откакто съм на диетката, демек 9 дни вече, така ми се хапват тиквички, направо ги сънувам вече  Embarassed

# 279
може ,но му махай кожата

# 280
  • бургас/софия
здравейте и от мен, отдавна не съм писала, но съм си на Дюкан и от вчера съм в 3та, не искам да се насилвам да отслабвам още, харесвам се и ще е чудесно да запазя настоящите килограми. за 2 месеца и 10тина дена съм свалила почти 8кг, всички дрехи са ми широки, но това е по-добрия вариант. вчера си направих бисквитена торта, цял ден си мечтаех как ще я направя, а после ще си хапвам за пръв път истинско сладко.. Simple Smile имам въпрос за хляба, не съм сигурна кой е пълнозърнест, кой не (нещо нямам вяра на тези на които пише пълнозърнест а е с брашно тип 500). нали не е нужно да ям бонус или някакъв без брашно.. като марка може ли да ми кажете вие какво ядете.. май не е достатъчно да е черен на цвят, брашното ли да гледам да е над 1000 и аз не знам....
а сиренето не е ли 40г на ден?! в 1стр пише на седмица, не знам защо съм си въобразила, че е дневно......
и още нещо..мисля си макароните ако ги ям на по-малки порции от допустимите 200г примерно 3 пъти седмично дали е ок? много ме е страх да не се изкушавам и да попрекалявам със сладките и шоколадови неща, това е което най-много ми липсваше през 2та месеца..преди малко опитах от бисквитената торта от вчера, знам че не е фатално ако е съвсем малко, но май се оказва трудничко да се въздържаш като я гледаш в хладилника.. хайде успех на всички отслабващи от всички фази, смело напред, аз съм толкова доволна и щастлива, чувството да изглеждаш нормално е просто страхотно!!

# 281
колкото душа ти иска ли трябва да се похапва не разбрах?
Няма ограничение в количеството,само да е режимно  Hug

Добре де, ако съм гладен мога ли да омахам на обяд едно цяло пиле например. Не е проблем така ли?

Иначе днес ми е първи ден Simple Smile Както се казва всеки има първи път. Сутринтта ядох кисело мляко с 3 лъжици овесени трици и малко извара. На обяд изядох 500 гр. консерва от риба тон в собствен сос. пия вода и ходя до тоалетната през 20 мин. да пикая. Това не ви ли създава малко неудобство - честото уриниране поради голямото количество вода което трябва да се пие.
Довечера мисля да си купя едно пиле на грил от магазина че пак е по-лесно отколкото да готвя. Утре вече мога да седна да помисля малко за това пусто готвене...
Можеш,само махни кожата на пилето  Laughing
Радвай се че пишкаш...Изхвърляш токсините така и се пречистваш Grinning

цъфка ,виж ми по-горния пост....Написах ти примерна рецепта по която съм готвила...

# 282
TheNMaster мерси за рецептата  Hug  и аз смятам така да ги направя, ама ще сложа и малко гъбки и доматче

# 283
Здравейте отново,

Най-сетне си направих албум със снимки от началото на режима 05.01.2009 и сега. Паролата е 1738.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362985&pid=11504433

# 284
  • Пловдив
Момичета, не мога да не си споделя с вас потреса, който изживях преди малко  Confused Тези, които са от Пловдив, сигурно са разбрали, че има инициатива срещу диабета и безплатно измерване на кръвната захар. Та реших да ида да се измеря, че никога не съм си правила такова изследване. Идеална ми е - 4.5 (не че очаквах да е висока, като от 1 месец не съм яла сладко и въглехидрати, ама все пак  Crazy ) За да ми изчислят риска от диабет тип 2, ми направиха 1 бърза анкетка за начина на живот - хранене, двигателна активност и т.н. Та и тук всичко ми е наред.
Страшното стана, като се качих на кантара, да видим колко съм тежка и съответно да ми изчислят индекса на тел.маса. Пълен шок - 64.6 кг  #Crazy Сутрин на механичния кантар вкъщи съм 60, а тук почи 5 кила отгоре  ooooh! Вярно, че съм наядена и напита, в пълно бойно снаряжение - яке, дънки, ботуши и дамска чанта, ама може ли 5 кг разлика  #Crazy Ако се бях мерила на тоя кантар преди месец щеше да ми покаже 70 кг  no bash а в най-дебелите си дни съм била макс 68 и на нищо не приличах  newsm78
Кажете, колко варира теглото ви през деня, колко може да са дрехите, да се успокоя малко  Crazy
kalinchita, разликата е очевидна, браво   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт