Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 313
  • 569
  •   1
Отговори
# 375
ТиРи, ако нещо може да ме изкуши в момента, това е сушито...завиждам ти, че имаш волята само да го гледаш Simple Smile

Ааа аз съм му намерила цаката... ще ям сашими-та ... много ... ама много , много....
Пък и не ми е слабост.... аз съм му се наяла....

Аз май не съм пускала снимки  newsm78

ТиРи- Не дей да правиш 2 допълнителни П, нищо няма да свалиш, почвай със зеленчуците!

Слушам ....   Hug утре ще ми е първи ПЗ . Аз се позамислих,защото наистина се чуствам добре .

# 376
ТиРи, ами сосовете използваш ли ги, че май имат глюкоза?

# 377
  • до Бургас
ТиРи - Правих 7 П, под лекарски контрол и то без яйца и млечни, само месо и риба и не свалих нищо, а като започнах да ям зеленчуци организма взе да работи:) Hug

# 378
ТиРи, ами сосовете използваш ли ги, че май имат глюкоза?

Za кои сосове питаш ? Ние ядем само хрян,соев сос и уасаби ... Моя мъж ,както и семейството му друго не признават... те са такива натюрлитети... модерните изгъзици не ги съблазняват  Joy

YuNI мерси мила  Hug

# 379
соев сос

# 380

Мислих , че ме питаш за китайските сладко кисели ...

Ами свеки ми e изнамерила : super light Soy Sause , много светъл е на цвят ,все едно черен чай гледаш и на вкус едвам се осеща солта . Даже пише е е използвана  light salt  под 1%... Смятам да използвам една супена лъжица  ,колкото да разбия горчицата .

# 381
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Борисе, по принцип не виждам защо да не ядеш свинска шунка, щом е с 3% мазнини. Аз не съм яла, защото като има телешка, предпочитам нея. Но шунките на Тандем са много солени и затова повечето жени ги избягваме, задържаме много вода в определени дни на месеца  Crazy Нищо не казваш, как мина първият ден?
Аз се чудя какво става с мен  newsm78 след 2 П дни съм +300 гр, като качих още 500 гр в последния ПЗ ден  newsm78 Уж намаляваща луна, уж ХаПсолютно режимна, дори разхлабващо чайче пих   newsm78 тоя моя организъм съвсем изтрещя. А се чуствам по-слаба, което е най-странното  newsm78
В този момент най-важното е да издържа, че... #Cussing out
Хубава събота, момичета и момчета  Hug
О, забравих - въпросните овесени сладки и соленки ги знам. Те са за здравословно, не за диетично или режимно хранене, подходящи са за 3 фаза, особено за хора, които не ядат хляб.

# 382
  • София
Добро утро!  Hug
YuNI  Hug мерси за кафенцето! И за яйчицата весели!  Hug
Мименсита нещо говореше вчера за протеини, нещо се канеше...  Wink  Hug
ТиРи  Hug хубаво е, че се чувстваш добре, но въпреки това не знам дали да не започнеш ПЗ от днес. Опасявам се че след 5-тия ден почти не се смъква! Ако пък искаш, направи един последен.
Кри, разбира се че ще издържиш! Нали знаеш, че понякога се получават нелогични неща! След 2 дни ще кажеш, че се чудиш какво става, че изведнъж си смъкнала 1,500 кг  Sunglasses  Hug
Аз си чакам от утре протеиновите дни... естествено, че нямам никакъв резултат от 5-ти април до днес. Тогава ми беше последното смъкване. След него започнах ПЗ и даже съм с + ама какво да се прави... така ще е при мен - бавно и дълго  Sunglasses
Много хубав ден на всички! Да си почивате и кефите на хубавото време! /да не тръгнете да миете прозорци  Laughing /  Hug

# 383
Snow4eva аз се замислих за още 2П , защото се начетох за главоболие...умора ... настинки...отслабнал организъм ... адско главоболие ... пък това мен ме е прескочило и си викам: Е аз нали съм слон в гащиризон,явно 5 дена не са ми достатъчни на мойто туловище да почуства ,че нещо става....че промяната е започнала и няма спиране  Joy Joy Joy

Сериозно ви казвам,бях се подготвила,за световъртежи,главоболия, отпадналост пък на мен ми идва да литна... че и кафе не близвам  Rolling Eyes

Обаче ще ви послушам и ще почвам 5/5 , защото моите килца са многоооооооо ....

Hug

# 384
  • София
Сноу Hug не съм сваляла от 1 април  Mr. Green А прозорците ги измих миналата седмица.
Нали знаеш, че понякога се получават нелогични неща! След 2 дни ще кажеш, че се чудиш какво става, че изведнъж си смъкнала 1,500 кг  Sunglasses  Hug
За съжаление при мен режимът не действа така вече от доста време, някъде от есента. Ама така ще е явно, само да издържа  Blush
Гледах си днес резултатите от миналата година. На днешния ден съм била с 2 кг и малко по-тежка  Crazy Обезсърчителен резултат, но само на пръв поглед. Все пак съм издържала и не съм си върнала старите кила, което е най-важно. Малко ми е кисел този оптимизъм  Crazy
ТиРи Hug колко мнооооого имаш да сваляш? Защото и от това зависи колко да ти е ударния режим.  Thinking

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 08:20 от krikri

# 385
Добро утра сладури
Днес съм - 100г. От вчера съм на ПЗ и днес ме беше страх да се премеря да не съм качила .
  krikri ---И на мен не ме влияе луната на   кг и при намаляваща луна качвам., Ти си постигнала толкова много че се прекланям пред волята ти.
 YuNI     мерси за  кафенцето супер е  !  
 ТиРи  --Аз също много обичам суши и го приготвям добре, сега по време на режима съм си забранила да мисля за него. При всека режима протича различно .Радвам се ,че при теб върви добре .Аз направих 7 ударни дни. Само един ден ми се зави свят  . Сега  се чувствам страхотно. Пълна с енергия.
 lilov11 -- Hug Hug Hug
Днес започвам пролетното почистване мъка, мъка два етажа къща +двор ще се скапя. Но няма как .
Забравих днес е Лазаров ден  на всички именници честито. Много здраве и успехи . smile3525 smile3525 smile3525 smile3525Лек ден момичета newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 08:31 от mihi69

# 386
krikri Първоначално съм поставила цел 30кг , но има още след това...

Според мен да се каже : 50кг е много тежко... , то като тръгне да се сваля ще си покаже.

До два дена ще си направя албумче и ще чакам да си кажете и вие мнението .

Hug

# 387
  • София
Михи  Hug благодаря ти, мила  Hug
ТиРи  Hug ако ще сваляш 50 кг, можеш спокойно да направиш 7 П дни, тъй като споделяш, че се чустваш добре. Peace Можеш и да не свалиш повече, но психологически ще си ОК.  Да добавя само - не ми гледай линийката, тя е за заблуда на врага  Crazy свалила съм досега над 45 кг.

# 388
  • София :(
       Добро утро  Hug
   YuNI, пийнах ти кафето   Wink, ама не ми стигна, душко, аз тази течност я унищожавам много  Simple Smile, че даже липсата на цигара към нея вече не ми пречи, та ще сипя още по едно

Snow4eva, много се каним ние с това протеинче, ама с каненето ще си останем  Laughing. Но да не се заричам де, че нищо се не знае.

Кой каза автомат за хляб да му идвам на гости, че вчера моята машинка се е повредила, сега е в насипно състояние и ще ходя да купувам части, половинката да я ремонтира. Не че много се ползва последните месеци, ама за Великден ще трябва да се провят козунаци за родата и приятелите, а на ръка няма да меся, пък ако ще чудо да стане  Crossing Arms
     Слънчев, усмихнат, спокоен почивен ден ви пожелавам  Hug

# 389
  • до Бургас
Мими- Ще се почерпя и аз от твоето кафенце! Hug
ТиРи  - Чакам с нетърпение албумчето  ти!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт