Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 296
  • 569
  •   1
Отговори
# 390
krikri Незнам какво да кажа .... освен че ти ,както и всички останали тук сте неверояни   smile3501 smile3501

и за пореден път: Благодаря , че ви има smile3525

Пожелавам ви сънчев ден , аз се отеглям в Сънландия .

Hug

# 391
 mimensita---Добро утро, скъпа аз имам машинка за хляб. Чакам те да дойдеш във  Велинград ще месим двете козунаци . Чакам те. И мила моля те да ми кажеш рецептата която използваш за козунаци . У нас не ги обичаме много и не правя, но тази година и аз ще се пробвам.  chef  chef  chef  chef
 Мирка как си  newsm51 newsm51 newsm51

# 392
Добро утро и от мен.
Днес съм много щастлива, отново имам минусче  smile3521
Не е кой знае какво, но ми се събра един килограм за всички П-дни.
Днес започвам ПЗ.Надявам се да задържа сваленото кило.  Praynig
Ами това е  Hug  дадох отчет сега отивам да си сменям линийката.  newsm44

# 393
добро утро и от мен!! Hug Hug
Днес е Лазарица!!Честит празник на всички момини майки!!Да са ви живи и здрави малките лазарки и само да ви радват!
За протокола -отивам да си сменян линийката-1,00 кг.!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 394
  • София
Здравейте момичета Hug!
И аз съм дюканка от 07.04.009г. Надявам се да ме приемете в редиците си Hug. Проблема при мен е, че до скоро кърмих, но понеже ми спря кърмата, вече не кърмя и си минах направо в 1 фаза. След първия ден на чисти протеини свалих 600гр., след втория-още 900гр. и от там вече два дена качвам(след третия ден - +800гр. и днес пак съм +800гр.). И се получи така, че след 4 дни на чисти протеини аз съм дори със 100гр. по-тежка Sad. А си спазвам всичко - т.е. нямам никакви прегрешения (запозната съм добре с детата и съм чела книгата).
Една от възможните причини според мен е, че най-вероятно скоро, много скоро ще ми се възстанови цикъла(все ще не съм имала цикъл след раждането) и затова може би задържам вода newsm78. А пия доста вода по 2.5-3 л и даже и през нощта ставам да пия, защото съм ужасно жадна. Вие какво мислите?

П.С. Прочетох в сайта с въпросите и разясненията и не намерих отговор, затова пиша тук! Надявам се да ми дадете съвет, като по-опитни Hug!

# 395
  • София
Добро ви утро!

Мименситка, благодаря за кафенцето!  Heart Eyes

Кри, не само се чувстваш отслабнала - така и изглеждаш определено в сравнение със срещата в "Славяни". А за разхлабващото чайче - понеже и аз имам подобен проблем, откак се помня и ползвах такова чайче доста дълго, та аз установих, че организмът ми привиква към него и в един момент ефект няма. Пробвай да си направиш салата от малко извара, чесън, копър и повечко печени сини домати - при мен има моментален ефект. То вярно, че е строго индивидуално, но дано да ти помогне.  Hug Heart Eyes

Tinkatink , и аз мисля, че това е най - вероятната причина. Нека и по- знаещите да се изкажат, все пак.

Приятен и усмихнат уикенд ви пожелавам  Hug

# 396
 Tinkatink---Добре дошла всички сме като теб .Сваляме ,качваме но резултатите са на лице. Само направи измерването размерите в  см. И ще видиш как сваляш на  см.  дори и кантара да не помръдва. С колко кг. започваш и колко трябва да станеш. Успех с тебе сме. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 397
Здраейте, момичета!

Аз както се очертава май ще пиша само през почивните дни, през седмицата ми е много натоварено. Обаче вече много ме хвалят, че съм отслабнала  Laughing Вчера си отрязах огромната коса, имам си и бритон, абе изобщо нова жена. До целта остават 17 кг. Струва ми се, че по-бавно свалям напоследък, но на мерки всеки ден - следя по едни дънки, че ме мързи да се обикалям с метъра.

Хубав ден на всички   bouquet

# 398
  • София
Момичета, много ви благодаря за топлото посрещане и за подкрепата Hug!
Започвам от 73кг. и искам да стана 57-58кг. Много искам да успея и знам, че с ваша помощ ще успея Hug! А обиколките наистина ми намаляват Grinning!

# 399
дубрутру и от мен  Coffee след снощните гости трудно се става рано.

изчетох ви по диагонала та и аз да се изкажа за овеса - той се състои от обвивката (трици), ядката и понякога отделно и зародиша, като при всяка друга такава култура. та онези бисквити с пълнозърнесто овесено брашно не са режимни. иначе някой повдигна въпроса за това дали овесените трици са по-ниско въглехидратни - ами няма голяма разлика, но причината ние да ядем точно овес е заради вида влакнини, който съдържат, а именно разтворими влакнини. пшеничените трици съдържат неразтворими и много хора реагират на тях (аз включително), като им се подува корема, образуват газове и често имаш чувството че ти се ходи до вецето, обаче това е само лъжа и измама Simple Smile

така де.. моите 5 стотинки Simple Smile приятен и отслабващ ден!

тинкатинк, добре дошла Simple Smile и аз съм нова  Peace

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 10:03 от chugra

# 400
Юхуууу  55 55 55 55 55 55
Ко праЙте бей?  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз днес пак имам малко минусче (-400гр)  Crazy Crazy CrazyМного съм доволна...

Tinkatink Добре Дошла!  Hug Hug Hug Успех!Ако си постоянна успехът няма да закъснее  Grinning

Днес за закуска си направих тричав тутманик.Много вкусно нещо!
За обяд пилешки пържолки и за вечеря....съм на ресторант.....Най-вероятно ще си поръчам една голяма зелена салата и риба или пилешка пържола на скара.....Така,че няма да съм нережимна!

# 401
Здравейте,

наблюденията ми сочат, че мен някои рядко ме чете, но искам да се включа по вчерашните ви разсъждения за ЛЕЦИТИНА

Не виждам каква вреда може да ви докара, но всеки си решава за себе си. Аз пия Лецивит /Витамин А 10000 ме,,Е 70 мг, соев лецитин 20мг, слънчогледово масло 250мг/вече 1 година с прекъсвания по лекарско предписание. Не можах да намеря същото описание, но пък намерих ето това   http://www.framar.bg/lecivit-kaps.---60-fitofarm-pid30000409.html
  http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD- … -pid30062995.html
На моята листовка за пациента пише, че се пие против старческо слабоумие, и това е най-честата шега на Джипито ми.

Лек и усмихнат ден

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 10:29 от ros4o

# 402
  • София
Росчо  Hug Hug Hug как можа да го кажеш това  Heart Eyes

# 403
  • Пловдив
Росчо, и аз мисля така за себе си, но се успокоявам, че толкова вече съм заслабнала, че съм чак невидима   Mr. Green

# 404
Здравейте  Hug

Росчо - кой каза че не те чете  Hug

Кри -    bouquet   Heart Eyes  Hug

Приятен ден  Hug

Някой публикувал ли е преди мен  newsm78  Вещи   Hug

Общи условия

Активация на акаунт