ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 430
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
здравейте,искам да питам през коя г.с. може да се види точицата на видеозона на пример? newsm78

# 151
здравейте,искам да питам през коя г.с. може да се види точицата на видеозона на пример? newsm78

сори че се намесвам в темата ви но аз видях точка след 2 седмици закъснение на цикъла Peace

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:48 от fanaa-bisa

# 152
KOKETKATA, аз моята точица я видях в петата седмица или на осми ден от закъснението и се видя доста добре.....

# 153
кокеткета ,при мен и двата пъти док каза поне една седмица закъснение . и двата пъти  тогава видяхме и заснехме  плодното сакче.
по мое мнение , поне що се касае за повечето ехографи в България , сърдечни тонове се улавят около 8 г.с.  ако отидете  по-рано ,това може да ви създаде излишни притеснеия , както е станало с ета , а  съвсем наскоро и  с наши приятели .
моят гинеколог беше категоричен - преглед на 28 . 04 и в случай ,че вс. е ок ще имам  картон на бременна . впечатленията ми и от други гинеколози са , че всички процедират така - първо утановяват жив енбрион-фетус и после те "признават" официално за бременна Wink!
vessi-barabesi - чакане му е майката , както се казва . стискам палци надеждите ти да са оправдани !

мен бе бройте без особени симптоми , което всъщност ме притеснява . е да , напрегнато ми е и безспокойно , но то е по емоционални причини -ту еуфория , ту някакви неясни страхове .
ще си поостана още с кодовото име , макар вече да ми хванаха спатиите некои хора след оная издънка. смятам да карам по план , щото много тача плановете и реда (компенсират моята вродена емоционалност и разсеяност Mr. Green)- чакам 28.04 - Дай Боже всичко да е наред!

# 154
Ох, знам, чакане му е майката, нали ви казах, това ми е първи тест който си правя през живота, и като видях само една чертичка, и провесих нос  Tired но ще ви послушам и ще чакам, цикъл все още няма..... а винаги съм била супер точна, даже от 26 до 28 ден винаги ми е идвало, а сега......минавам 40 ден май .....

# 155
ламборджини, аз в четвъртък влизам в седмата седмица, а в петък съм на преглед за сърдечна дейност....искаш да кажеш, че е рано да се чуе ли....но още в петата седмица се развива сърчицето на бебето....дано да го чуем и да не се разочаровам

# 156
  • София
И аз в Петък ще съм на лекар - за сърчицето - 6 седмици и 5 дни - надявам се да не е рано Thinking

# 157
 Elf Princess дано да видим сърчицата ..... на мен ми е точно 51 ден по календара в зачатие, а има толкова много мами, които са чули сърчицата на 50 ден....надявам се всичко да е наред...

# 158
  • София
 Praynig Вярвай и ще стане!

# 159
да ще се молим  Praynig и след това дай боже ще разказваме....

# 160
Аз спах от 11 до сега и още не мога да се събудя. Дано по-скоро вляза в нормален ритъм, защото наистина не издържам.
Аз съм на преглед на 22-ри и направо нямам търпение, а утре ми е следващата инжекция Прегнил. С това лекарство направо се разорих, в петък ще си взема останалите ампули от една приятелка, която ще ги купи от Румъния. Добре, че успях бързо да организирам нещата, иначе не знам какво щях да правя.
Свалила съм си крими сериали и по цял ден зяпам. Сега ме избива да ям компот от ягоди. Омитам по един компот наведнъж. Проблемът е, че ми остана още само един, който смятам ей сега да омета и до вечерта няма място да си намеря ако пак ми се прияде.

# 161
Изпратете ми моля паролите за снимките на лична, а ако е различна паролата и за първата страница на темите ни. Благодаря предварително Flutter

# 162
  • тук
ние видяхме и заснехме точката в 4-5 седмица Simple Smile сега в четвъртък сме на преглед - моята гинеколожка каза, че сърдечната дейност се улавя в 6-та седмица
по принцип няма рецепта - според изчисленията на лекарите, нашата точка нямаше как да е жива и ни оставиха около седмица да си мислим, че супер малко е умряло ... после се оказа, че всичко си му е наред и се развива, просто съм забременяла в ден, в който трябваше да съм в цикъл
бебетата са чудо, не смятайте и не се тревожете, ще се молим всички да имаме едни прекрасни здрави деца по Коледа Simple Smile и аз вярвам, че ще бъде така   ylinfant

# 163
Момичета,имам  страхотна новина!Днес сутринта отидох на доктор и ме приеха,имаше пролука за мен и ни гледаха,определиха термин - 19-ти ноември,но оставам при вас!Тук свикнах.Обясниха ми,че явно прокървяването,което аз получих на 17-ти март не е било цикъл,аз много точно не разбрах какво,но мисля,че това,които някои от вас имаха.В 8-ма седмица сме.Сега най-хубавото,още не съм сигурна,дали е истина,или не,но доктора видя цели 2 точки.Толкова съм щастлива.Значи чакаме близнаци newsm30 newsm30 през ноември! newsm44 #SillyДано само всичко е наред newsm17
Аз го питам:а не може ли и пола да кажете,а той се разсмя.Вика,че било рано още.Знам аз,ама да питам Mr. Green

# 164
  • тук
Cheryl , това е супер Simple Smile като малка мечтаех да си имам близнаци - сега мисля, че е трудно, но пък невероятно преживяване

браво на теб, да ги износиш леко  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт