ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 432
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  portman аз съм със  здрави зъби и никога не съм имала проблеми, но като видях кръв на четката за зъби и наистина се притесних....и то от вчера е така...но както казваш ще се допитам до стоматолог...

# 136
kostadinka79 бива ли да си приличат толкова бременностите ни. И със здравите зъби и кървящи венци и с повръщането и всички неразположения.Колкото до лимоните само при мисълта за тях и ми се свива стомаха,то от каквато и да е храна е така,ям ама без никакво удоволствие,а аз съм човек с огромен апетит,който усеща удоволствие от храната

# 137
Памиво , и аз пия Дуфастон но 3 пъти по 1, за другото немога да ти кажа. От днес започнах да пия МАТЕРНА- витамини и доки ми каза да спирам фолиевата киселина че вътре има всичко.Вие какви витамини пиете?

п.с. а ииии правих тест преди 30 мин....две еднакви черти Laughing Laughing,
продължавам да пазя леглото

# 138
Здравейте Simple Smile

Може би и аз съм една от вас, имам регистрация във форума, но за сега предпочитам да не разкривам коя съм... поне докато не бъде официално потвърдено от лекарката.

Чета ви почти от както я има първата тема още, и искам да ви питам - има ли и други такива като мен, защото чета, че повечето вече имат разни симптоми...:
- нямам никакви неразположения от типа на гадене или виене на свят
- гърдите си не ги усещам по-големи, или поне не повече от преди да ми дойде... дори не са напрегнати...
- обонянието ми не се е изострило
- единствените симптоми, които мога да опиша като евентуални за бременност са болки ниско долу (като предменструални) и болки в кръста от време на време... и напоследък коланите и дънките много взеха да ме стягат като седя... и ми се ядат странни гадости от типа на McDonald's и KFC сандвичи...
Освен това, тестовете ми дават противоречиви резултати - 3 отрицателни и 2 с мнооооого бледа(но видима) чертичка, а ми закъснява вече седмица...

Не знам вече какво да си мисля, ако има други като мен, много ще се радвам да ме успокоите поне малко... Praynig

Утре съм на лекар да видим какво е положението, но направо ще се побъркам до тогава...

# 139
и аз със вас Здравей, и добре дошла в отбора на декемврииските мами. Като чета твоите симптоми и все едно аз съм ги писала.
-не ми се гади;
-не ме болят гърдите, не са чувствителни, по скоро меки, без особенна промяна, а съм с голям бюст;
- не ми се вие свят;
- остават ми само болките ниско долу и странното огладняване, без да знам какво ми се яде...хехе......ама весело а?
не се притеснявай за теста, при мен първия ми беше с въображаема черта,а днес горе долу две еднакви....на 4 ден закъснение,ама нали знаеш че при всеки хормона се отделя по различно време. Има случаи,в които още преди закъснението да видиш +тест, а може и след 15 дни закъснение да виждаш бледа черта....Успех утре при доки и да разкажеш как е минало Hug Hug Hug

# 140
  • София

Здравейте милички  Hug

От толкова пролетно почистване не ми остана много време да ви пиша. Малеее колко сте ранобудни! Аз от 2 дни спя спокойно
като пънче и ето - току-що ставам  newsm44

Амбър: Добре дошла и безпроблемни 9 месеца ти пожелавам   bouquet

и аз със вас : Така... от това, което описваш- само гърдите ми растат със страшни темпове, а и съм правила 1 тест, но
чертичката не беше бледа, но не беше и като контролната. Ти ползваш тестове от една и съща марка нали? Пробвай
с шуър чек, според мен отчита най-рано и най-точно   bouquet

She_R: Е добре дошла от бебеискащите при бебечакащите. Пожелавам ти един сладък бебок на финала   bouquet

nedalinchi : Хахаха добре се посмях - домакинята на декемврийките  Crazy

А момичета ако знаете пък мен какъв вълчи глад ме гони не е истина.. само ям.. каквото ми попадне..това май е нормално след 3тия месец, ама като гледам аз сигурно от 3 до 5 ще се скъсам да повръщам  Joy
И сега срам не срам ще си призная нещо! Изчетох навсякъде правилата на форума и т.н. навсякъде пише, че коментар
може да бъде променян до 24 часа от постването му, е да.. ама явно за теме не е същото, защото вчера имах малко време и
добавих някой от новите момичета.. не знам защо и как става, но е супер... давайте смело и променяйте  Hug

# 141
Здравейте момичета,
Може би аз ще се присъединя към вас, но ще ви кажа за по- сигурно чак другата седмица.
Вчера направих тест и беше с втора много, много бледа чертичка.
Утре пак ще правя и ще отида да си пусна един кръвен.
Симптоми:
- болезнени гърди
- болки ниско долу и в кръста (все едно ме болят бъбреци или нещо подобно)
- гадене и повръщане
Пожелавам ви лек ии спорен ден!

# 142
Включвам се като най-вряла и кипяла и като наскоро преживяла подобни премеждия.
Имаме 2 дъщери, декември (според новите данни) очакваме третото дете в семейството.

и аз със вас, при мен се оказа, че съм имала късна овулация и не отговарям на гестационните седмици.
И по този повод на първият преглед, лекарката, на която имам доверие вече много години, здраво ме уплаши, като заяви, че според нея това е "кухо яйце", т.е. има бременност, но ембрионът е загинал (при никакви други проблеми). Дори прогнозираше, че до няколко дена ще започне кървене.  Confused
Нищо подобно! Има си бебе, дори и сърдечни тонове се видяха, но на по-добър апарат и след няколко дни.

Та за това се включих - на всички ви предстоят първи прегледи. Не се притеснявайте ако не се вижда добре, ако не отговарят седмиците или нещо от сорта. В първите седмици е твърде рано да се правят генерални заключения - един ден не се вижда, след 2-3 може да се появи.
Спокойствие и силна храна!  Grinning

Аз здраво си поревах, ама поне ми стана ясно от рано, че ще сменям доктора.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:11 от eta

# 143
Здравейте и от мен!
Аз не повръщам по принцип и не ми се гади!
Също нямам почти никакви симптоми,освен гърдите! Mr. Green И прилощаването! Sad Сутринта едва направих закуска на малката и се наложи да поседна,че щях да припадна направо!И сутрин съм мнооого гладна! Crazy Такива неща!
Аз мисля тази или другата седмица да ходя на лекар,а още не съм решила при кой лекар! ooooh! Май е време да се разровя за инфо!

# 144
Ох, много ви благодаря, стахотни сте  Hug Доста ми олекна, че не съм единствената без особени симптоми   bouquet

rainy три от тестовете ми бяха шуърчек - два от тях отрицателни, третия с тооооооолкова бледа чертичка, че милото ме подиграваше как си въобразявам от мерак... Реших да сменя марката ... не помня точно... нещо с П беше, за откриване на ранна бременност - два в една опаковка(синя) - единия беше отрицателен, втория на следващия ден беше с мнооого бледа чертичка, но нея поне милото не можа да отрече че я има  Mr. Green

Сега ще видим лекарката какво ще каже утре...

п.п Гледам че повечето от вас вече си ходят при лекаря който ще им следи бременността още от самото начало... Аз си записах час при произволна позната лекарка, колкото да установим дали всичко е ОК... дали не трябваше и аз така да направя  newsm78 ама тази при която исках нямаше часове за тази седмица... а аз не мога да чакам...  Whistling

# 145
  • Варна
Май всички сме така с храната. Аз също усещам , че ми се чде нещо, но не зная какво и не всичко ми понася. Нещо на супички се спирам последно време и днес пак съм се заредила с тези на маги. На килограми съм смъкнала 2 за около три дни Peace

# 146
Аз нали ви писах, че съм се оцицорила, не е истина, а не повръщам и се чувствам в общи линии добре, така че съм жена-мечта Mr. Green, но......за да съм съвсем жена-мечта все пак трябва да съм от време на време будна, а аз даже и като съм будна спя:), толкова съм сънлива, че и Шон научи на български фразата :Сърцето ми спи!
Като ви чета, обаче, по-добре да спя вместо да повръщам, дано ви мине по-скоро, пък и в крайна сметка всичко си заслужава!:)
В петък и аз се надявам да видя сърчицето, ще ви държа в течение, сега ставам, че точно се събудих....да видим до кога:)

# 147
Здравейте и от мен, аз съм съвсем прясна, росна в този форум Simple Smile искам да ви попитам следното, закъснява ми вече доста време, трябваше да имам цикъл на 04. - 05.04.2009, но ....нищо.....
Чаках, и миналия петък гениколожка ме гледа на видиозон, и ми каза да си направя тест в понеделник, т.е.днес и да видим, на нея и приличало на бременност, но било още рано.....
Еми, не, отрицателен излезе, инъче би следвало да съм тук, в декемврийските мами, ама....не знам, след работа днес пак ще ходя, да видим ....
Как мислите, рано ли е според Вас ? Rolling Eyes

Искам бебче, но теста излезе отрицателен, възможно ли е още да не отделям хормона на бременността ??? Ох, не знам вече....

Имам симптомми като болки в гърдите, кръста, корема, мин.седмица една вечер усетих нещо много странно в корема ми, сякъш някакво предърпване, даже се пооплаших малко..... Rolling Eyes

Пишкам по често и само това, не ми се гади, но ако знаете миналата седмица бях със страхотна промяна в настроенията.....странно....не знам Simple Smile

# 148
Още нещо да доуточня, наистина съм съвсем боса в мамйчинство и бременност, и този тест който си направих днес, ми е първия. Да да, правилно прочетохте, никога до сега не съм си правила, и не знам да му вярвам ли, или да продължа да се надявам ....
 Blush

Тайничко се надявах да е положителен,....да му се невиди....Шуърчек уж....посъветвайте ме моля Ви Simple Smile

# 149
vessi ти си някакъв природен феномен  Grinning.Шегувам се може да показва отрицателен тест и да си бременна, въпреки че при мен винаги са били изключително точни тестовете.Има вероятност и да е някаква аномалия която бих отдала на смяната на сезоните.Стискам палци да е нещото което си мислиш и искаш.Ще чакаме дружно резултат Hug

Общи условия

Активация на акаунт