ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 441
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
е тази сутрин "избих рибата"събудила съм се в 5 и 30.....но станах само до тоалетната и пак обратно, добре  че имам лаптоп та мога да си лежа и чета форума.....в противен случай трябваше да се гърча на стола.
Искам да ви питам имате ли болки ниско долу?Казвам болки а не леки придърпвания, защото мен си ме боли доста силно.засега нямам други неразположения,рано е още май,само дето трябва да пазя леглото....

# 121
Браво rainy Hug за хубавата темичка.....и здравейте на всички бъдещи мами ... аз пак съм сред вас ...цяла седмица добре си полежах.....сега съм добре и се чувствам страхотно....само дето страшно много ми се гади и повръщам ....много е гадно, но това е една сладка болка, не ме интересува какво ще изтърпя  само и само да гушна моето малко бебче.....
rainy миличка, аз на 4 април направих 30 години ... бременността ми беше моят подарък за рожденият ми ден и ми е първа бременност.... гушкам ви всички Hug Hug Hug

# 122
  • Варна
Добро утро и от мен Hug
Аз не се събуждам пък рано, и не заспивам рано, защото мен сън не ме лови, като си легна не мога и не мога да заспя и само едни мисли ми минават през главата...
Но иначе гаденето премина към надвечер, а и при първата си бременност , винаги ми ставаше лошо вечерта.

# 123
Добро утро и от мен!
И аз съм скочила в тъмни зори, по-рано и от теб, Амбър, ама поне не повръщам, само леко ми се гади, но като се раздвижа ми минава. Сънувам много, малко съм мрачна и неспокойна, но иначе не ми е лошо и не ме боли корема (освен леки придърпвания), обаче циците ми са като "две либеници" и Шон е възхитен, bless him!
Гледах линковете към темата и особено тези с развитието на ембриончетата, бебетата ни са толкова сладки нали!!! Приличат на симпатични извънземни с голееееми сърца! Joy

# 124
Добро утро, момичета.
И аз съм от неспящите. Вече направо не ми се ляга вечер, като знам, че ще се оцъкля послед нощ и само ще се въртя. Не знам до кога ще издържа така.
Аз имам леко гадене, но на моменти и то слабо. Още не съм повръщала, надявам се да ми се размине, аз по принцип трудно повръщам. Сестра ми с първата си успешна бременност повръщаше чак в четвъртия или петия месец, не помня, но беше доста късно вече и странно. Миризми обаче надушвам от километри. Гладно ми е, но храните са ми противни и не ми се ядат. Хапвам, колкото да не ми стърже корема. В магазина се опитвам да се накарам нещо да ми се дояде, обаче не се получава. Това направо не съм аз.
Пожелавам ви спорна и успешна седмица, без много неразположения.

# 125
лелеее момичета, пожелавам ви да не ви е като на мен, аз се скъсвам от повръщане .....лошото е, че се опитваш да повърнеш и винаги повръщаш жлъчни сокове много е гадно,  а за гаденето да не говоря то си е през целия ден....а и забелязах нещо друго...започнаха да ми кървят венците.....взела съм си лакалут пък да видим....

# 126
Добро утро и от мен!
Миналата седмица видяхме точицата и се реших да кажа на родителите си вече.
Подадох на майка ми снимката от ехографа и тя само питаше "ама това ли е което си мисля ама наистина ли.."   Joy та чак накрая като ми омръзна да повтарям ,че е това което си мисли и казах че сама съм го направила на компютъра да се помайтапя  Mr. Green.
Иначе се чувствам чудесно,като се изключи изостреното обоняние и безсънието,но за сметка на това имам прекрасен порастнал бюст.

# 127
Добро утро и от мен,аз прекарах една страшно безсънна нощ
kostadinka79 аз съм досущ като теб,няма оправия  Sick дано по-бързо мине този ден,а се очертава доста дълъг

# 128
  • Велико Търново
Добро утро и от мен момичета.
За сега имам леки гадения, предизвикани предимно от определени миризми и се надявам да се размина само с това Simple Smile
Иначе относно безсънните нощи - и аз се присъединивям. Ставам рано и това е. Днес се събудих около 6:00, ходих до тоалетна
и пак в леглото. Стисках очи, ама няма заспиване. Това е за сега, пожелавам ви приятен ден.

# 129
Хайде отново да се включа, аз поспах още малко от 6 до към 8 Crazy и понеже не пуша от вчера, и кафето спрях...та ударих една обилна закуска....
това за храненето ми е много странно и на мен, гладна съм, а нищо не ми се яде,опитвам се да си поискам нещо....ама нестава.Иначе обонянието ми е като на хрътка....мирише ми, всичко....

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 10:07 от Амбър

# 130
nedalinchi миличка, аз съм така  вече пети ден и е нон стоп......направо незнам какво да правя, в началото само ми се гадеше, но сега е истински ад......само лимоните май помагат

# 131
  • София
Здравейте мацки
Май всички сме в групата на "гадещите" - аз обаче странно защо се чуствам най-зле по вечерно време - та смятам да патентовам "вечерно гадене" вместо стандартното сутрешно Mr. Green. То не че и сутрин не е неприятно, ама... Иначе ставам до тоалетна вече по няколко пъти на нощ и всички са ми криви, като ям ми е гадно, като не ям пак ми е гадно, а и не мога да мрънкам, че само мъжа ми знае за положението, абе въобще някакъв ужас.

# 132
момичета, кога ще ходите на преглед за сърдечната дейност.......аз сърчицето се надявам да го чуя в петък.....тогава ми е 51 ден....от последната менструация....

# 133
Здравей те сладурани.
И аз съм от ранобудните мами,искам да ви кажа,че до третия месец бях така с първата си бременост,след това си поспивах до петия месец и после сън не ме хващаше.Осъмвах,заспивах към седем,и после цял ден сън Joy
Но всичко това си заслужава.
Имам един такъв въпрос.Аз пия дуфастон 2 по 1 и вагинално утрогестан 2 по 2,но сутрин преди си го поставях преди да стана,а сега не мога,защото много ми се пишка.Та въпроса мие дали има проблем newsm78.Защото доки каза преди да стана и да се раздвижа да го поставям.
Иначе само малко ми се гади,имам стахотен апетит,малко ме наболява корема и кръста от време на време,но това което най много ме боли са гърдите,направо ще се пръснат.Ако с този темп растят,до края на бременноста ще мина и Памела Андерсън,мойта адашка Laughing
 Hug

# 134
  • тук
Добро утро и от мен Simple Smile Нашата кака вчера беше именничка и посрещахме гости,но аз не знам как да ви "почерпя", пък и позакъснях Sad

лелеее момичета, пожелавам ви да не ви е като на мен, аз се скъсвам от повръщане .....лошото е, че се опитваш да повърнеш и винаги повръщаш жлъчни сокове много е гадно,  а за гаденето да не говоря то си е през целия ден....а и забелязах нещо друго...започнаха да ми кървят венците.....взела съм си лакалут пък да видим....

лакалута няма абсолютно по никакъв начин да ти помогне - аз нямам такъв проблем, но майка ми е имала, когато е била бременна с мен и до днес си плаща за това - говори с лекар или добър стоматолог, нека те посъветва какво да приемаш - някакъв минерал или витамин е, аз не съм в час, но не го подценявай, защото след години е много кофти наистина

Иначе ми става мъчно като чета как ви се гади и не можете да спите - на мен ми е някакво супер спокойно, нито ми е лошо, нито се въртя нощем, но не съм без проблеми...макар да ме е срам да ги кажа, защото на фона на вашите са малко комични - ужасно много пъпки ми излизат по лицето и по врата  #2gunfire толкова мразя, а козметичката ми казва, че не може да ми помогне,защото каквото и да прави отвън, те отвътре си извират ....ужасно е ! ако някой има идея  Praynig

Simple Smile времето днес ще е гадно, затова се усмихвайте повече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт