ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 448
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Cheryl Joy Joy Joy Малката ти е страхотна наистина! Какви лафове ръси само!! Не ми беше хрумнало, но суетата е голям стимул за дребчовците хахахаха  Mr. Green.
Стеримар-а, е супер - основно с това лекуваме щерката. Просто невероятно въздействие - надявам се да сте доволни!

Ама ти се оказа голям пътник! Какво работиш - явно си голям странник! хехей, какви държави само си обиколила - Детето ти е направило цяло околсветско още преди да се роди! хаха, а мен ме шубе да мръдна сега до най-близките градове  - но по-добре де хаха.  Crazy

# 106
  • София
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!Много щастие ,любов и весело изкарване!

# 107
Здравейте декемврийски мами!!!
Виждам , че сте заформили голяма тайфа вече......което е супер...та викам хайде и аз да скачам вътре, ситуацията при мен е следната:
-трети ден закъснение
-тест на втория с много бледа втора чертичка
-след много силни и режещи болки днес на посещение при чичо Док съм наказана с нош-па, дуфастон, папаверин и пазене на леглото...няколко дни,защото тялото ми се бунтува нещо.
- имаме си точка толкова малка, че апарата неможе да я измери....ами само я регистрира, на точното място.
  За протокола на 32 г. съм от София и ако всичко е наред това ще ми е първа бременност.
Успех и целувки на всички!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Я да видим какво съм направила с линийката след милите инструкциите на Джема.
Ще препратя за всички Ви също и един постинг от друг мамин сайт, за да видите какво беше очудването ми като видях кой пръв ми е писал:)

Аз съм новичка, но реших да се включа с нещо, което смятам, че е интересно.
Имам син на 9г. - Тома, да ми е жив и здрав, голямо съкровище! Името сънувах като бях в осмия месец и реших, че ще е грехота да не го кръстя така, след като е ясен знак и наистина хубаво име. Тогавашният ми съпруг ме подкрепи (лека му пръст) и днес вече Тома е един млад добронамерен мъж за мое огромно щастие!
Исках да имам и още едно дете, момиче, даже си бях избрала име от един именник. Открих, че името Джема, е старобългарско и означава див гълъб и се влюбих в звученето и посланието. По ред причини да имам Джема не се случи, но ето че срещнах сегашния ми съпруг Шон.
Шон е англичанин и живея с него от две години, много съм щастлива, а и е като истински баща за сина ми. Говорили сме си за наше дете и съм споделяла за името Джема, което се оказа, че в Англия е доста популярно и той много го харесва. Gemma идва от gem (бижу, накит). Съвпадението и хубавите значения на името и за двете култури звучат леко съдбовно, нали:)!?
Бремнна съм във втория месец и познайте как ще се казва бебето ни, ако е момиче:).....

# 109
Нищо не съм направила май Sad

# 110
Я да видим сега:)

# 111
Опа,имам грешка,в средата на 8-и месец заминах за САЩ,а не 9-ти,това няма значение,ама.
Потайна Аз работих като банков служител в Ню Йорк преди,но ми откриха сърдечен проблем и мъжа ми реши,че е по-добре да пътувам,да сменям климат,а не да се товаря с работа.Още повече,че ми прилошаваше.Преди да разбера,че съм бременна приятелка от студентските ми години ме покани в Камбоджа - по това време беше женена за камбоджанин.Като пристигнах там малко по-късно тя се разболя и аз останах да гледам децата и докато тя бе в болница,а после и докато се възстанови.
После заминах в САЩ и по-късно мъжа ми ми сервира,че иска да се местим във Франция.Докато той беше на работа,аз трябваше да ходя да оформяме документи всякакви,да избирам нов дом и т.н.Иначе не съм пътешественик.Просто момента беше такъв Wink
На малката наистина ще взема книга да и пиша бисерите. Crazy
Щях да ти го изпратя на лично,ама после се сетих,че няма как като пишеш като гост. Mr. Green
Приятен ден на всички Hug

# 112
Цветни момичета, Честит Имен Ден!

Здравей, Амбър! Аз се включих в темата малко преди тебе и се чувствам много приятно в компанията на момичетата! Вярвам, че и при теб ще е така! Лека бременност желая на теб и на всички нас! Hug

Потайна, и аз много вдигах деца по време на първата ми бременност - работех в детсдка градина и ми се налагаше. Сега вече работя в училище за деца със аутизъм и там децата са по-големи и самостоятелни. Наистина трябва да се пазим!  Wink

# 113
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛИ МОМИЧЕТА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ !!! ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ХУБАВИ КАТО ИМЕНАТА СИ И ДА СТЕ ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ХОРА КОИТО ВИ ДАРЯВАТ САМО С ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!!

Виждам че си имаме и нови мами,които приветствам с добре дошли.Надявам се и те като мен да се чувстват много добре тук.
AdelF историята е наистина много интересна и от все сърце ти желая да си имаш една малка Джема.Върнах се назад в постовете и наистина нашата Джема ти е писала първа,дано това наистина е знак,ще е още по-вълнуващо  Hug
rainy днес ми се изгуби,ти си ми тук като домакинята на декемврийките  Simple Smile
Момичета ако знаете нещо друго за повръщането,моля помогнете...като парцал съм,не става със солети и бисквити,и с киселко пробвах,а като че ли не ми се ще да взимам лекарства. Не че няма да изкарам така няколко месеца,не съм от хората които се глезят,но наистина е адски дискомфортно  Sad

# 114
Здравей Жени, видях че живееш в Торонто, КА... аз живях 2 години в Монреал и от 1 съм в бг-то.  Както и да е, успех и леки 9 месеца Hug Hug

# 115
  • Варна
Амбър, добре дошла и лека бременност! Hug

Много пишете , досега ви изчитах. Аз вече съм с 4 ден закъснение и втори положителен тест, който също показа малко по-бледа черта, но доста по-силно изразена от тази на предния тест. Тази седмица вече мисля да си запиша час при гинеколожката и да се уверя на 100%.
Ние днес направихме страхотна неделна, семейна разходка. Малката се нащуря много добре.
Аз се чуствам днес отлично, на мен при гадене ми помага фреш от портокал. Peace
Хайде хубава вечер  Hug

# 116
Добре дошли на новите бременлинки!  Hug
И честит празник на именниците!  smile3525

При мен се появява гаденето, стомаха ми се бунтува...
ама много е неприятно това състояние  Crossing Arms
Сутрин пия фреш от грейпфрут и минава, ако намеря нещо още по-горчиво и него бих пробвала.

Cheryl дъщеричката ти е голям образ  Heart Eyes

# 117
  • Велико Търново
Здравйте момичета!
Първо добре дошли на всички нови мамчета Simple Smile
От вчера следобед не съм ви чела  и сега кат видях колко сте писали.... Браво на вас.
Аз днес бях цял ден на вън, времето беше много хубаво и се разходих.
Иначе относно бременността за сега съм добре, без особени признаци, като изключим това, че ставам рано рано сутрин Simple Smile

# 118
  bouquet на всички бъдещи и настоящи мами за цветница и не само...Simple Smile

# 119
  • Варна
Може ли да ми прати някой на ЛС, паролата за албумчето, много искам да се запозная визуално с вас. Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт