ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 414
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета HugАз чак сега ставам,вчера с малката бяхме на ресторант,да отпразнувам двойната радост.Излязохме в 10 след Мюзик Айдъла и се прибрахме в 2 CrazyАма и тя ми е една купонджийка,хич не и се спеше.
Може ли някой да ми каже колко горе-долу струва едно раждане в България?Че аз забравих да питам вчера,а ми е интересно.Има ли голяма разлика м/у частна болница и държавна.Какво се покрива от осигуровки и до каква степен
Защото не искам изненади както стана първия път.3 дни все едо бях на хотел,супер лукс,но след като се прибрахме вкъщи по-късно ми изпратиха какво дължа.И се оказа,че раждането ми струваше към $10 000.Аз се ушашавих,но добре,че имам застраховка,че нищо не платихме.Някой знае ли как стоят нещата тук?

# 211
И мен ме болеше левият яйчник, но той е опериран и от него ми е останала съвсем малка част и си ме боли и когато съм в овулация. Всъщност аз точно от него съм забременяла, а не от здравия. Герой е той Simple Smile.
Гъбка и аз така си мисля все страшни работи, но се насилвам да се успокоявам. Вземи но-шпа ако ще те накара да се почувстваш по-спокойна.

# 212
Пих едно хапче  Rolling Eyes и довечера ще гледам един филм "Тайната" за положителното мислене,че ако така продължавам още 8 месеца ще съм за лудницата.

# 213
  • Велико Търново
Здравейте момичета!
Аз днес се чувствам доста по-добре от вчера, като изключим леките болки в кръста и ниско долу в корема.
Но сега почва мъката с доспиването. Като гледам какво е времето навън - едно мрачно, дъждовно - само да си
легнеш и да се гушнен на топло. Май и днес ще се наложи да дремя пред компютъра Simple Smile

Относно ФК - аз пия по 2 на ден - сутрин и вечер, по предписание на лекар.

# 214
  • София
Здравейте и от мен!Включвам се само да споделя,че днес си видяхме точката Simple SmileКазаха да ида пак след 2 седмици-чудя се дали тогава ще се чуе вече сърцето?ЩЕ попрочета пак из форума JoyТова е от мен за сега Hug-много съм щастлива....

# 215
честито за точицата nimfi4ka .... това е доста вънуващо.....пожелавам ти след две седмици да чуеш и сърчицето, аз се надявам в петък вече да го чуя.....но това време все едно си стои на едно място.... Grinning

# 216
привет и от мен
дрема пред компютъра и гледам шефа да не ме види ,че още не съм казала в службата.но положението е много спящо .незнам за вас обаще аз немога да се събудя.иначе по накога ме наболяват яйчниците и вечер малко ми се гади .
фол кисилина я пия по 1 хапче но незнам дали да не пия по две  почнах я веднага когато разбрах че съм бремена какво ще кажете вие по въпроса.

# 217
гъбка , пий даже 2но-шпа за всеки случай, няма да ти навреди .
аз ги карам 3 x 2 но-шпа и 3 x 1 дуфастон .
потайна , мисля  беше споменала , че има известна разлика между дуфастн и утрогестан . каква е по-точно? аз първия път пих утрогестан и доста по-бързо се нормализираха нещата . дали от дуфастона , дали от друго , ама "розовото" при мен ту изчезва , ту пак се появява вече десетина дни .
ще ми се да разнищя въпроса с тези зацапвания . как е при вас - виждате оцветяване на бельото ? какво е на цвят ? както казах при мен е розово - не кафеникаво , не червено - розово ?! ?!при цикъл дори в началото или края нямам такова и понеже никоя от вас не споменава така да изглеждат нещата при нея , леко се притеснявам . правя си тестове - събирам тоалетна хартия с "проби" от различни часове на деня и следя дали цветът избледнява или се засилва .
нора13 , според мен е време за тест , защо ще чакаш толкова ?

относно ЖК мога мн. да похваля моят гинеколог , работи с касата  . кабинетът му е на "пиротска" до пешеходната част . ако търсите внимание и професионално отношение - той е човекът , но не изражда . в случай ,че все-пак някой се заинтересува ще ви пиша повече за него .
нимфичка , честита "точица"!
ф к-на , би трябвало да се пие по 1 на ден , освен ако док не предпише друго.

# 218
  • София
kostadinka79,мерси за пожеланията и дано скоро чуем сърчицата.Стискам ти палци,както и на всички останали Hug

# 219
  • Варна
На въпроса за ФК-не е необходимо,освен по предписание от лекар Peace
Няма такова нещо, всяка бременна е хубаво да си я пие, без да чака лекар да и напомня, в много случаи се налага и в по-големи количества.
Аз пия още от деня в , който се започна с бебеправенето, спомням си, че чак към 8-я месец, доки ми увеличи дозата Peace

# 220
  • тук
Elf Princess, и мен закръглянето ме тревожи най-много този път ... но колкото повече го мисля, толкова по-ясно осъзнавам, че няма рецепта - може да не ядеш (което не знам колко е добре за бебето) и пак да напълнееш - поне историята помни такива случаи Simple Smile
но за цигарите, БРАВО!  bouquet

# 221
На въпроса за ФК-не е необходимо,освен по предписание от лекар Peace
Няма такова нещо, всяка бременна е хубаво да си я пие, без да чака лекар да и напомня, в много случаи се налага и в по-големи количества.
Аз пия още от деня в , който се започна с бебеправенето, спомням си, че чак към 8-я месец, доки ми увеличи дозата Peace

Явно не съм разбрана правилно-не казах,да не се пие,а да се пие по 1 на ден!Аз я пия много преди да забременея

# 222
Здравейте, момичета!
Не съм влизала от три дни и едва смогнах да ви изчета. Добре дошли на новоприсъединилите се декемврийки и много лека и спокойна бременност Hug
Ние имахме малко притеснения, но с добри лекари и правилните лекарства за сега нещата се нормализираха и смело мога да се похваля, че чухме силно и туптящо сърчице Grinning Момичета, усещането е невероятно, пожелавам го на всяка една да го изпита Praynig

# 223
  • Варна
Фиор, сега разбрах, ама наистина това помислих, и отбелязах, зашото ми е спомен , на какво ме направи лекарката , когато й казах , че не пия и чакам тя да ми каже  при първата си бременност:blush:  bouquet

# 224
Мхм,и аз бях чела,че Р.Ковачева не води ЖК,но все пак да си питам! Mr. Green
Тогава при кой да ходя,не знам!Четох добри отзиви за Панова и Киров,Ташков също май бил добър...До утре трябва да съм се ориентирала! Laughing

Аз все забравям да си взема ФК! Embarassed Сега ще потърся дали нямам!

Общи условия

Активация на акаунт