ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 438
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и добре дошли на новите момичета Simple Smile

Аз днес се събудих с ужасно разстройство  Embarassed, повръща ми се, изобщо гадно от сутринта. Само да не е някой вирус, но предполагам, че не е. А днес имаме тежка програма с половинчото.

Спорен ден ви желая и дано не познаят с прогнозата за времето, че щяло да вали и да се захлажда.

# 76
mama Anny ами виж как аз  казах на малката вчера.Но ако толкова малка,колкото моята,може и да не те разбере Mr. Green
Ние още не сме се събудили Crazyстранна работа,дано не хваща някой вирус,че вчера нещо започнаха очичките и да стават като стъклени - явен знак за бъдеща температура ooooh! Tired

# 77
Здравейте, момичета!  Grinning

Тази вечер беше кошмарна  ooooh! Малкото ми момиченце цяла нощ се буди през половин час, никнат й зъбки и явно много я дразнят венците... Чувствам се като ударена с мокър парцал...  Tired

Мамите с малки дечица, искам да ви питам, вие вдигате ли вашите малки съкровища?  newsm78 Гинеколожката ми каза да внимавам да не вдигам тежко, ограничавам се да не се носим много, ама не става, тя все още не може да ходи много стабилно, а и например като я вземам и слагам в кошарата й, няма как да не я вдигам... Дано не стане някоя беля...  Praynig

Момичета, аз подготвям наближаващия рожден ден на бъдещата кака  Laughing и днес ме очаква подреждане и леко почистване, мислих да излезем, но времето тук не е много хубаво и може да пропуснем. Нооооо, на всички вас пожелавам приятни и весели почивни дни  Heart Eyes

# 78
Cheryl   Борислава е на 4г3м - има я в нашето албумче. Най-интересното е, че тя от една седмица разправя наляво-надясно, че ще става кака, а аз не съм й казала, защото чакам мъжа ми да се върне. Иначе няма да успея да се вредя да му кажа аз. Искам да им кажа на двамата заедно и си мисля за най-различни варианти.
пипилотки няма как изобщо да не я вдигаш, но когато го правиш, вдигай със сгънати колене, за да може тежестта да не пада на коремните, а на бедрените мускули.

# 79
Здравейте !
На 09.04 си направих няколко теста след 5 дневно закъснение , всички тестове показаха втора чертичка / не толкова ярка колкото другата , но си е чертичка/ . Сега се чудя кога да отида на лекар , дали е рано още ? Нямам търпение някои да потвърди бременността ми .
И ако всичко е нормално ми се струва че и аз трябва да се присъединя към тази тема : "декемврийски мами" Simple Smile

# 80
Здрасти и от мен в този слънчев ден!  Mr. Green

Ей Оска, ти се разкри! Браво!!!  Hug Peace Много ме развесели! Ламборджинка такава!
Аз се надявам да мога да ви се разкрия също скоро, но още не ми е дошло времето  Flutter.

От 2 дни все ме боли кръста, вчера като седях на работата, почти цял ден - работя на компютър и седя по цял ден, на обяд направих дълга едночасова разходка, но после сякаш се оказва че повечко трябва да почивам, отколкото да се шматкам.

По тоя повод отложих и едно пътуване с гостуване, планирано за този уикенд, а Мъжа ми и Дятето заминаха самички. Обадих се на докторка една, да я питам дали е редно да пътувам, тя каза при наличие на зацапвания, по добре да пазя леглото.
Та днес и утре, щ есе излежавам блаженно. Имам си сумати четива и интересни телевизионни предавания, така че ще се отдам на мързел, не ми се е случвало от векове!

Забравих да ви спомена, че си изследвах ЧХГ 700 - от което става ясно, че съм бременна и че съм в началото на пета седмица - както е и по моите изчисления.
Изследвах и Прогестерон - 23 /при граница от 10-80/, та сега се чудя дали не е ниско?! Ако някой разбира нека ме светне. Може би и затова са зацапванията . В понеделник ще си пусна отново тези хормони да видим как се изменят. И съм на преглед, дано видя точицата  Praynig Rolling Eyes.

Всяка сутрин се будя рано към 5ч и спя ужасно неспокойно и първото ставане е съпроводено с гадене - но и това е нормално, излизат ми и пъпки по лицето... и ме стяга кръста.
При вас как е?

За спанака - сега ще обядвам такова. Само че сготвен. В зеленолистните зеленчуци има много фолиева киселина, която ни е необходима. Много съм зажадняла за пресни зеленчуци, и си мисля, че не е чак толкова страшно да ги ям. В първата ми бременност  си хапвах всичко сезонно и нищо не ми се случи. Напротив имам прекрасно детенце от нея  Grinning Heart Eyes.
Пролетта е чудесен шанс за нас, да набавяме необходимите витамини директно, не чрез лекарства, така че хапвайте!
Аз пък забелязах, че ми се дояде месо - преди изобщо почти не ядях, рядко, основно риба и понякога пилешко. А сега ми се яде месце и явно ми липсва. Е, пак съм се ориентирала към пиле и риба, но докато преди го правех веднъж седмично, сег ами се яде почти всеки ден  Grinning - някой хищник расте в мен явно  Crazy Laughing.
Също не ми се яде сладко изобщо.
И ми се пият сокчета и преснички неща.

mama Anny , Борислава е приказна сладуранка! Да те радва много и да ти помага близките 9 месеца!

mepsi , добре дошла при нас!
Бъди спокойна и скоро всичко ще се разкрие! Ще идеш на доктор и всичко ще е наред! Иди към 6 седмица, за да се види, че иначе е рано. А дотогава се развличай и не мисли по темата, за да мине по-бързо временцето  Hug

пипилотки ,  трябва да помислиш, как да я вдигаш, точно разпределяйки тежестта на други места, представям си колко ти е трудно, но явно няма начин наистина, пази се и почивай повече сега, като спи малката и ти спи - за да си почиваш от иначе повечето натоарване, което имаш.

She_R , Лека и Безаварийна!  Hug

# 81
Здравейте, момичета! Hug

С огромно вълнение бих желала да се включа във вашата декемврийска тема.

Казвам се Жени и съм на 31 години. Имам положителен тест от 7 Април и евентуалният термин е на 15 Декември.

Това за мен е втора бременност, но за съжаление първата завърши с miss carriage в 6 г.с. и това се случи преди около 10 месеца.

Надявам се този път всичко да е наред и да имам удоволствието да остана сред вас и заедно да изживеем красиви емоции!

Поздрави за всички бъдещи и настоящи мами!  Wink

Благодаря ви за чудесната темичка и за позитивното настроение, което цари тук!   bouquet

П.П. Нямам паролата или поне не успявам да видя къде е поствана, а е възможно и да си я предавате на лични. Всъщност много бих искала да се включа в списъчето от първа страница! Благодаря предварително!  Wink

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 04:14 от Jennie

# 82
Жени, добре дошла!  Hug
Желая ти спокойна и успешна бременност.

С теб сме набори предполагам  Wink
Ще ти пратя паролата на лични.

Прекрасно е времето и това ми създава приповдигнато настроение в буквален и преносен смисъл последните дни Joy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 16:48 от Cantariny

# 83
Cantariny, Благодаря ти за паролата!   bouquet 
Аз скоро ще съм на 32.  77 набор съм.
А с rainy мисля пък, че сме една зодия.  Wink  И аз съм Близнаци!

# 84
  • Варна
Jennie , добре дошла и лека бременност! На лекар кога мислиш да ходиш. Аз изчаквам пълното закъснение понеже още е рано, но живот и здраве ще очакваме на една дата май. Hug
Мен ми е изключително тежко днес, цял ден съм на легло с повдигане и повръщане, не ми се яде нишо, само по едно време ми се дояде пилешка супа. Имам изблици за ядене на сирене eat, а аз съм човек по сладкото Peace

# 85
Cantariny, Благодаря ти за паролата!   bouquet 
Аз скоро ще съм на 32.  77 набор съм.
А с rainy мисля пък, че сме една зодия.  Wink  И аз съм Близнаци!
Ммм да набори сме!  Hug

# 86
Здравей те мамчета WinkКак сте в този прекрасен ден,да кажа и яз добре дошли на новите,и най вече на ГЕРИТО 77, с която се познава ме от темата с инсетата.
ГЕРИТО 77 страшно много се радвам за теб,и ти си в клиника Щерев ,нали.
Мацки незнам за вас,но аз се будя сутрин много рано и вачер ми се приспива към 8 часа и ям като вълк. PartyМного ме мързи и нищо не ми се прави CrazyИмам леки придръпвания и болки в кръста,но това е нормално,нали.Толкова отдавна/преди 8 год,./ ми беше първата бременност,че ваче съм забравила как е.
Забравих да ви благодаря за топлото посрещане и за милите думи ooooh!
И дано на всички бременностите завършат с happy end Heart Eyes
Моля и мен ме сложете на първа страничка Wink
 Hug

# 87
Здравей, Jennie, добре дошла!  Hug Надявам се никоя от нас да не напуска тази темичка  Praynig

Днес по обяд за първи път ми стана лошо... Гадеше ми се ужасно, но само толкова. То всъщност за мен е нормално - аз никога не повръщам, а при предишната бременност този период с гаденето отмина точно за 2-3 седмици - дано и сега е така...

pamivo, аз също имам леки болки и придърпвания ниско долу, но си спомням, че и преди беше така  Simple Smile

Преди малко едни приятели, които живеят на 240 км. от нас, се обадиха да кажат, че ще "прескочат" да се видим  Laughing така, че отивам да поошетам и да метна нещо във фурната... Мисля да ги шокирам с положителния си тест...  Joy Joy Joy

# 88
Jennie , добре дошла в отбора. Ееех, този м.Март...babydust7
Като гледам, май се оказва, че аз ще съм "каката" на групата. С този мой 74 набор... newsm12

# 89
JennieHug! Всичко ще е наред този път!  Peace Grinning Пази се и не допускай рискови ситуации  Heart Eyes

mama Anny , Наборки сме! Не си сама  Hug bowuu
Каки сме по ЕГН, но иначе, не се знае хахаха - диво поколение  Joy

Общи условия

Активация на акаунт