ЮЛЧЕ с весела игра веч посрещна пролетта! (тема 91)

• 11 478
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • непостоянно
Е, той Пепи също е самостоятелен и т.н., но това няма общо с обсебващия родител.
...
Радина, не мога да разбера как точно дефинираш "обсебващ родител" newsm78

..
Нито пък искам един ден децата ми да ме лишават от техните деца, защото ги разглезвам Rolling Eyes
Дано не ти се падне някоя снаха като мене hahaha

# 211
Ми то и аз казах, че съм обсебваща. Такава съм, защото децата са винаги с мен, нещо което няма как да променя(а и за бебето не искам на този етап, харесва ми да сме заедно). Всичко правим заедно, навсякъде сме заедно... Не знам "обсебващо" дали е точния термин Thinking
Радина, не мога да разбера как точно дефинираш "обсебващ родител" newsm78
И аз не мога, съм или не съм  33uu
Или децата ми са засебници hahaha

..
Нито пък искам един ден децата ми да ме лишават от техните деца, защото ги разглезвам Rolling Eyes
Дано не ти се падне някоя снаха като мене hahaha
Ще я оскубя, мамка му Laughing

# 212
Дуци, ти вече си имаш дъщеря, тъй че няма страшно. Аз поради тази причина няма да остана с две и ще стискам палци третото да е момиче. Laughing
Днес си направих хубава разходка. С Боян пихме кафе в Онда. То си изяде пюрето и след това уважихме тоалетната. Това е първият ни успешен опит за издържане навън.
Като се има предвид колко време прекарвах в Онда, докато бях бременна, явно го чувства човекът като втори дом.  Mr. Green

# 213
  • Добрич
Както съм обсебваща майка сигурно ще бъда и такава баба. И аз исках момиченце, но на трето сигурно няма да се навия Thinking. На времето на майка ми и казва ли, че децата били по- мили от внуците, но тя все не вярвала, докато не се роди големия ми син.  Дано снахите да ми дават да си гледам внучетата. Peace

# 214
  • непостоянно
Както съм обсебваща майка сигурно ще бъда и такава баба. И аз исках момиченце, но на трето сигурно няма да се навия Thinking. На времето на майка ми и казва ли, че децата били по- мили от внуците, но тя все не вярвала, докато не се роди големия ми син.  Дано снахите да ми дават да си гледам внучетата. Peace
май имаш предвид, че внуците са по-мили от децата Mr. Green Peace или?

# 215
На времето на майка ми и казва ли, че децата били по- мили от внуците, но тя все не вярвала, докато не се роди големия ми син.   Peace
май е обратното  newsm78 поне свеки така казва, защото "преварената ракия е по сладка".

# 216
  • Добрич
 newsm78 Да, да, внуците са по-мили от децата!

# 217
  • София
Дуци, страхотни са ти снимките - и от парка, и на малкото ангелче Heart Eyes Направо съм във възторг, толкова хубаво нещо са професионалните снимки.  bouquet

Аз не съм от обсебващите майки. Имам нужда от свободно време и уча и детето си да свиква с различни хора, както и да си играе само. Днес бяхме на рожден ден на едно 2-годишно момиченце. Такава глезанка, ако изпусне майка си от поглед започва един рев...Не искам детето ми да е до такава степен привързано към мен.

# 218
oф  Tired мойто диване много криво 2 дни , постоянно мрънка- дано да е зъб и да излиза по-бързо, че не съм свикнала с мрънкащо дете  ooooh! Whistling
довечера ще ходим на гости , там ще има една кака която ще си  играе с него - дано ме остави 1-2 часа да рефрешна (че нашите баби нали са далеч и си се гледаме сами )

mer_an   Mr. Green ха-ха -ха  не можеш да кажеш, че не те четем- веднага ти  открихме грешката и реагирахме  hahaha (с най-добри чувства  Hug)

Дуци страхотни снимки  Heart Eyes

# 219
  • София
И ние сме от мрънкащите,мислех,че е от Преванара,ма 3-ти ден вече...май не е от него ThinkingЦял ден сме на вън,изморих се Tired
Исках да ви питам за мокри кърпички,които мога да полвам за бебешки ръчички и лице Thinkingима ли такива?

# 220
Еее, Пумичка, засрами ме направо Blush

Аз пак спах по никое време, сега обаче не се чувствам добре като вчера, малко не съм на център. Пак ще ме търпите по нощите Mr. Green

# 221
Кали, ползавам кърпичките на Хип ... стават за лице, ръце и дупе  Mr. Green

# 222
Исках да ви питам за мокри кърпички,които мога да полвам за бебешки ръчички и лице Thinkingима ли такива?

ми аз ползвам памперс, тези които и за дупе  Peace

# 223
  • София
Благодаря ви Hug
Шада,ти не замина ли някъде Rolling Eyes

# 224
  Дуци, Благодаря ти! Снимките са страхотни и най-накрая да имаме красива снимка тримата заедно, просто е прекрасна.

Кърпички използвам  на Nivea и за дупе, и за лице, и за уста, а да не говорим, че като ги докопа ги смиче и яде.

Общи условия

Активация на акаунт