Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 629
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Марсинка-мислих...мислих да добавя newsm78 И Другаря такива акъл ми даваше...ама..Карай!
Ако имах НЕТ щя да напипам на линия...Мал Шанс!Карай!
Много приятно ми беше и  съм си доволна по  Своему!
Знам че на нищо не прилича моето кулинарно творение.....ама с май от Жасмин-добре си влезна Joy
Въпроса е в желанието-а при мен бе голямо....
Определено пак щ опитам..майка ще го  прави в събота-освен да е гледам
Снхата и брата са си У Дома за Праника...та ще правт за Сефте  двете-снаха и свекърва този козунак...

Фаима-не обърнах внимание--добре че писа за дъщеричката че е лазарувала.Отивам да и се порадвам
Да ти е жива и здрава и все такава радост да ти носи  bouquet

# 136
  • Varna
Здравейте Фарашкитеееее Hug Hug Hug
Значи така а, някои не искат да пийват винце. Да не сте болни беее newsm78
Марселинка Hug
Тез виенските хич не ги уважавах аз да ти кажа. Права си много ги имаше тука преди векове. Сега не виждам от години такова нещо. И не съм правила виенски кифлички въобще. Козунаци много месех. Ама отдавна я карам мързелашката, че във съседната фурна ги правят страхотни. Моя синковец все диетичен, забравих и сладки да правя. Последно бях правила от белия Данет на Ди-омахах всичко. Оня моя сладко не ядял- Боже, Боже добре, че не е женско да хване някоя анорексия. То не се хваща знам аз ама така ми дойде да кажа. До преди 2 години рядко и месо лапаше. Сега без месо не става работата. Прави мускули #Crazy Ще кажеш, че му трябват тез мускили за копане. Добре, че нямаме лозя и земи, че щяха на хавра да станат.
Файма Hug
Голям късметлия тоз твоя- един курбан да направи, да почерпи. Браво, наистина се радвам newsm10
Далчик Hug
Абе какво се косиш за изгледа на произведението ти- нали вкуса върховен smile3503

# 137
Здравейте момичета

да бяхме по парковете и халата ми взема тока каков да се прави ,да идва събота и неделя ,че с баЩа си да дивеят ,малко  да си отдъхна  Laughing

честит Рожден ден на жълтурчето да е жива и здрава и много обичана жена   bouquet

аз си изтрих моя албум да не се чудите ,просто заЩото знам ,че някои хора злоупотребяват и не искам от личен да стане публичен ,като реша да ви покажа нова снимка Ще качвам по малко и Ще ги трия и така  Peace

В събота мъжът ми организира клиентите си да бягат и Ще сме на морето ,само дето го дават мрачно ,в неделя се затопля ,ами така е тук при нас 3 дена слънчево, 5 вали

файма много хубава лазерка си имаш  bouquet  

# 138
Далка,моите поздравления!!!    chef   bouquet
Изглежда перфектно,  Peaceпък щом и вкусен викаш е станал,браво!!! Wink
Вече ще знаеш за следващия път,ако тестото не е стегнато да добавиш брашно.
Марси,аз май съм ,като свекърва ти.  ooooh!
Помисля ли си нещо и, като че ли го предизвиквам,
пък за мъжа ми да не говорим. Naughty
Оная вечер,тъкмо приготвям малкия да спи и бях пуснала миялната и по едно време,
чувам гърмежи,все едно някой стреля,при което тока спира Shocked .
Отивам към кухнята,защото от там идваше гърмежа и нищо не схващам. newsm78
Пуснах си тока,то нещо дало на късо.Пак гръмна и отново без ток. #Crazy
Отивам отварям миялната,а тя цялата в пара,започнала да суши,а водата още седи на дъното. Confused
Обаждам се на мъжа ми и му казвам какво е станало,а той след пауза ми съобщава,
че точно сутринта я гледал и си викал,че е много запазена,като нова му изглеждала. #Cussing out
Та той е още по-зле и от мен.В крайна сметка си работи де.Какво и беше станало ,не знам? Grinning
Файма,снимките са малко размазани,но се вижда,че е била лазарка. Grinning
Пък за мъжа ти,  Rolling Eyes просто нямам коментар! ooooh!
Голям късмет!!! Praynig
На Шаки албума липсва?  newsm78
Дали го е махнала умишлено? Crossing Arms
Делтичке,не сме болни,ама сме бременни душа.... Hug

# 139
Делта ,ей пак уцели и другото любимо винце ,специалист си ти ,знаеш какво да пиеш   bouquet

Марси,ще сложа ,не е с някаква умисъл или че някой хапе  Peace просто все забравям ,утре ще сложа споко,е сега даже ще си напиша на бележка и ще я залепя на екрана да се сетя.

Далка, да богата магрибска работа във филма ,радвам се че те е очаровал и теб досега ,значи тепърва очаквай много повече   bouquet

Жълтурче ,Честит Рожден ден на теб мила,много здраве най-вече че без него нищо не можем да направим,много споделена любов с твойто момче и късмет в живота   bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Здравейте, дами.
Малко късничко, но нямах нет до сега.

Файма, направо ме притесни. Къде се е разбил тоя автобус?? Само не казвай Кайро... Знам, че шанса е едно на милион, но писах одеве точно смс на един приятел, понеже ще пътува утре до Йемен (баш на Разпети петък, баси!!) и не ми отговаря, а винаги го прави... Да речем, че е зает покрай пътуването...  Whistling Praynig
Добре, че мъжа ти го е изпуснал.. Спомням си една Нова година, бяхме излезнали на терасата аз и баща ми, за да гледаме "зарята". Обаче, ние живеем във военен блок, което идва да рече, че се стреля с Макаров, бойни ракети и т.н. Та, именно една бойна ракета се удари в ламаринената козирка на нашата тераса, и започна да се удря по стените. Баща ми буквално седеше на едно място без да осъзнава какво става... Аз хукнах да бягам навътре, но се спънах и паднах. ТОЧНО в този момент ракетата мина през вратата и влезе в кухнята, подпали дивана. Мама с вода залива да угаси пожара, а аз едвам осъзнавам, че АКО НЕ БЯХ се спънала, щеше да полива мене. Ужас. В крайна сметка "смелчагата" се покри, а родителите ми не викаха полиция. Ясно е, че не е било нарочно... Поне от този момент спряха с ракетните изпълнения...  ooooh!
Иначе лазарката ти е супер!! Това шалчета ли са на кръста и или е част от носията?? В нашия край се слагат пищимали Simple Smile

Деси, може би някои деца наистина да имат непоносимост към фибки и всякакви скубещи неща  Mr. Green Аз, обаче, от малка съм научена на такива - баба ми беше народна певица в селото, винаги със нещо в косите, така кипреше и мен от бебе. Вееееечно имах курдели или панделки или фибички или цветченца или или.... Давай Даянка, да видиш!! Имам специална педагогика Wink

Марси тук казват,че детео приличало на този от близките който те е  подразнил най много през бременноста-та като забременях със Самара доста често влизах в спорове с едната и леля-и Самара на нея прилича де-всеки който я види така казва. Дано да не е нещо сериозно с Линда Praynig

А при нас казват, че ако те уплаши нещо по време на бременността - детето прилича на него. Например, деца със заешка уста се раждали ако майката се е уплашила от заек..  Crazy Затова баща ми е плашел мама  hahaha  Ама верно приличам на него  Joy Joy

Шакира, наистина ли се злоупотребява със снимките? А аз тъкмо бях качила още нови, но ги махнах... Добре де, нали определени хора, които ПОЗНАВАМЕ имат парола??????  newsm78

Белла, работи си клипчето...  newsm78
Далка, мерси за коментчето. Отговорих ти  Wink Помоли ме преди за снимки, пиши ми на скайпа като ме видиш онлайн.  Hug

Делта, любимото ми винооооооо (траминера имам предвид Mr. Green )... Ох така ми се припи като го видях. Ама... водица тук...  Confused

Алби, не се притеснявай. Все от някъде ще изскочи песента... Когато не я търся, сама ще дойде, винаги така става. Crazy
И аз съм за алманаха  Mr. Green Ще ми е интересно.

А я мамите да кажат - защо бабичките казват да са се къпели децата със сол?? Особено момченцата??  Shocked newsm78

Жълтурче, честит рожден ден и от мен. Всички ти подариха жълти жветя... от мен - ето това:
(пак жълто  Mr. Green )

Целувки!

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 00:49 от Eye of Ra

# 141
А я мамите да кажат - защо бабичките казват да са се къпели децата със сол?? Особено момченцата??  Shocked newsm78
Мажат се със сол,че да не им мирише потта,като пораснат.
Това,разбира се е отживелица и едва ли
има майки,които да го прилагат. Grinning

# 142
Мажат се със сол,че да не им мирише потта,като пораснат.
Това,разбира се е отживелица и едва ли
има майки,които да го прилагат. Grinning
да пълни глупости са това жалкото е ,че се придава от поколение на поколение и сумати новородени бебета страдат от силни изгарания заради тази традиция ,мит ,че като си осолен и няма да ти миреюе потта .А истината е друга ,колкото по-удъртяваю толкова повече потта мирише и редовното миене е неизбежно ...

Дидонче ,има има и оЩе как ,наскоро имаше бебе с опасност за живота ,беше обгорено ,представяш ли си  нежната бебшка кожа да се натрие със сол ,направо е абсурдно #Crazy ,жалко ,че няма безплатен курс в бг за майки и не правят такива безплатни брошурки със полезна информация .Лошото е съЩо ,че старите хора се месят много и налагат отживелиците ,като пристягане на бебето в пелени ,осоляване ,друсканееее на новороденото или хвърляне от радост ,бе все неЩа ,които са абсолютни забранени и опасни,иди им обясни на тях ,че така не се прави  newsm78

# 143
 Shocked Тия майки мозък нямат ли в главите си?  Shocked
Малко да прочетат,да се информират....
Чак не мога да повярвам,че млади хора,
в този век правят глупости от този род. Shocked

# 144
  • Varna
Опаааа, Фарашкитееее Hug
Гладни ли стеееее Wink

Да похапнем преди да метнем къщите да тръгнем за работа и другите подробности Wink
Да ви е сладкУУУУ Hug

# 145
  • Egypt
Добро утро, момичета. Събудих се днеска с едно хубаво настроение, с пълно сърце, и времето е прекрасно, дърветата се раззеленили, и има една птичка пее тука в дървото пред балкона ми- май е чичопей.   
 Делти, и ако имаше на живо да омятам тая баница...
 Дидонка, размазани са наистина, защото снимах на зум, бях най-в дъното и едва направих и тия снимки. Ама не отидох на предишното им тържество, и дъщерята много плака, вика "Нямаше кой да ме снима и да ми пляска", и сега снимах и плясках Laughing
 Руади, ще правя и аз тоя козунак в събота- щом се е получил вкусен, то това е по-важно Crazy
 Шаки, и мене ме караха да трия детето със сол, и то не стари баби, ами баща й на моята дъщеря
 #Crazy Добре, че при мене в едното ухо влиза, от другото излиза.
 Оченце, това е линк към новината за катастрофата: http://209.85.129.132/search?q=cache:jqxUqj-b7pYJ:dariknews.bg/v … ct=clnk&gl=uk
  А това военно положение по Нова Година и до сега го преживявам, направо могат да те убият в еуфорията.
 Това на кръста на дъщерята забравих как се казва, част от носията е, аз им ги ших на децата. И същата кърпа въртят при танца, после и нея я затъкват на кръста.
 На всички- хубав ден  Hug

# 146
Привет !

Марси беше питала за боядисване на яйца с естествени бои, виж тази темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282420.0  има интересни предложения  Peace
Бела кус-кус  освен от арабските магазинчета на Женския пазар, можеш да си купиш и от Пикадили.
Дала много добре изглежда козунака   chef   bouquet
Алба - Кодрит кадир е арабски сладкиш  Simple Smile много е вкусен , по-късничко ще ти напиша рецептата, че сега бързам, отиваме на пазар и после в парка с малките, времето е супер .
 Hug   bouquet

# 147
Малееее ДЕлта за убиване си ,как можа да пуснеш толкова сочна баницааааааа ,така ми се приядеееееее ,имам късмет ,че не съм бременна Щотооо бебето можеше да заприлича на баницата  Joy.
Далка много хубав станал козунака ,браво бе ех да ми беше наблизо ,Щях веднага да се самопоконя за едно парченце и чайче и на сладка приказка  Hug,хем да запознаем младежите ,ниЩо като идваме към Париж ,Ще се обадим и вие ако имате път насам задължително да звънкаш  Hug
Дидонче видях ,че си качила нови снимки ;ама тоз Алекс голмя принц беее ,направо му отива титлата шейх ,много сладък и на тебе прилича ,а и толкова си пасвате с мъжа ти ,много хубава двойка сте ,хубо че съм с кафяви очи да не ви урочасам  Joy hahaha...
При нас вали и е едно мрачнооооо ,няма ниЩо за ядене у нас ,направо на гладна диета я подкарах  Laughing,освен да си отворя някоя от чинйиките дето купувам на Лина  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 15:57 от Shakira26

# 148
  • по пътеката
делтааааааааааааааа, бой ще има с тази баница!  Laughing
дидонка с домашно правени малсоука,дали ще стане баница? с купешките не става, слегна, много са порести! ама ония дето ги продават на марш?то са по-плътни4ки, та умувам! не ми се дърпа ,голямо цапане е!  Crossing Arms
близнаците, мерси, погледнах, доста интересни резултати! ще пробвам,ако не ми дойде пратката от бг!  Hug
за козунаците -успех на тези,дето месят!дано е топло и да бухнат много!  chef bowuu  bouquet
далка ,смело за утре един голям! като гледам формата ти е правоъгълна, добре е да се запълни и да се надигне над нея като е опе4ен!сложи две пакет4ета  мая!или си вземи, брашно с набухвател! яйцата не от хладилника! ако са големи ,добавяш брашно! на мене  ми се струва добре, за първи опит!  Hug

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 15:39 от marsy

# 149
ЗДРАВЕЙТЕ ДРУЖИНА Hug
сега се връщам от София,всичко мина добре.консула се смили над нас и ни каза че на 23.04 ще ни даде визите-май растящото ми коремче и нетърпеливата баба която иска час по скоро да си види внучето  Joyго размекнаха ,та обеща да ни ги даде по рано.и ние само това чакахме и веднага отидохме да си купим билетите,и така летим на 25.04 за Алжир Peace
Другата новина е че момиченцето която ми казаха че май очаквам се оказа 100%момченце,така че ДАЛКА-мила ще трябва да поизчакаш малко за снахата Joy
много съм доволна от доктора ,който ми направи ФМ- не съм очаквала че все още има такива лекари .прегледа ми траеше точно 1 час,но видя всички органи на детето ,даже пръстчетата преброи и всичко ти обяснява -невероятен професионалист,дано има за  бъдеще повече лекари като него bowuu
ФАЙМАмного е неприятно това с пустата му и казарма ,ами сега .....какво следва.ох само като се сетя за нея и косата ми настръхва и ние това чакаме -да видим какво ще стане
лека вечер мили мои дружки Hug

Общи условия

Активация на акаунт