Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 578
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • по пътеката
далке, да поздравиш алжиреца! ей това като мъжко ка4ество ми харесва, оправност и защитаване на интересите на половинката! а,как си пази правата и как си те защитава!лоши са работодателите, особено пък като законово не си защитен! даже да се вижда ,4е си права да си искаш правото и като те видят ,4е не умееш да си го браниш, те ма4кат тебе ,защото си им в ръцете !ще се оправиш, ама като си ве4е с право да си правиш ти избора на работа!

# 211
  • Egypt
Здравейте, момичета. Свито ми е сърцето, все едно някой ме е хванал за гърлото и ме души. В петък моето момче заминава в армията.

# 212
faima  Hug,дано да се намери някакво решение-с връзки не мойе ли да се уреди да служи близо до вас newsm78

руади-браво на другаря ти bowuu,щом с добро не разбират.

# 213
Деси,да беше дала знак.  Grinning
Другия път,като ме видиш,че будувам да свиркаш! Wink
Алби,де късмет да ми се изсипете!  Laughing
Ако това ще ви предизвика да дойдете,да продължавам. Joy
Пък за картинките,важното е да няма гладни! hahaha  Mr. Green
Мен такъв глад ме гони напоследък!  Thinking Sick
Далка,браво на мъжа ти!
Моя мъж хич не е оправен. Thinking
Аз съм оправна,никога не си оставям нещата не довършени,но когато става въпрос за
заплащания или увеличения на заплати ,
ставам много срамежлива и не умея да си искам.
Колкото ми дадат,а вътрешно се ядосвам,че заслужавам повече.
Но просто съм си такава. Blush
Това е хубаво човек да устоява на интересите си,защото в противен случай
изглежда глупав в очите на хората.
Винаги си го мисля това и все искам да се променя,но едва ли!  Thinking
Пък за въшките ,момичетата са прави.Вземи лосиони от аптеката.
Даже има такива,които можеш да се намажеш превантивно.

# 214
 hahaha   Деси  честит ти мързел!!! hahaha
Как пък го измисли? Joy
Фаима,съчувствам ти!  Sad   Hug Много дълга тази служба бе!  Sad

# 215
Прибрахме се и се записвам
ей направо ме плашат тия деца ,ама и родителите са едни големи бебета ,бетер децата си .сакън да не им пипнеш играчките ,ама те кат пипат чужди така може (в случая нашите),егати играчките за 2,50 ? .Как може въздрастни хора така да се вдетеняват и да насърчаватдецата си в егоизъм .Отиде нашта до една каручка на едно момиченце (това момиченце преди това игра с нейните играчки -за мен това е нормално Щом са ги изкарала ,ми е пределно ясно ,че няма само моето дете да играе с тях ,не сме си у нас, а в парка),така та  нашта отиде да бута каручката с бебето на това дете и онова като видяяя и злобно я бутна и я събории .Майката се обърна към мене и каза аааа ,бебето  е целия и живот ,ами аз какво трябваше да кажа преди това? newsm78 И ако бебето е целия живот на едно малко момиченце ,след това какво следва  newsm78.Утре може и едно ферари(да е целия и живот) да си поръча ,дали Ще успеят да и  го купят  newsm78.
Ох напече ме яко слънцето ,отивам да се къпя  Laughing

# 216
И ац да се отчета

Рали-поздрави за клипа. Joy Joy Joy така съм се смяла! Странни картинки на Булка и Младоженец Joy Joy Joy ама важно е Събитието--а не Хората JoyМащабно трябва да се мисил....
между-другото един от любимите ми филми е точно-Моята голяма луда гръцка сватба hahahaточен филм ...особенносите много добре е уловил-разликите в манталитета,в храната...Наистина там,кекс с дупка им е странен newsm78 #Crazy -та на филма англичанката ,като си поднесе кейка и гъркинята-занемя,като визя  дупката в средата.А те-агнешкото не го смятат за месо-леко било...не се усешало-постно!!!

Момичета-и аз се въздържах от газта,но това положение не е от Скоро....майката опита разни мазила и шампоани.Още ,като запчнах имаха гниди-но бяха УЖ мърти и трябваше да паднат...има и бележка в  училището,че много деца имат.Ами, това си е нормално за големия град...аз имах като бях бременна,и също голям зор беше ,докъто се изчистя.Та и косата не можех да боядисам,и не исках да е постригвам....Та тогава пак с тях работих и само така се оправхме! Нищо им няма!Те са едни русоляви и няма изчисване-не се виждат гнидите ooooh! Сега разѝирам защо аз нямам-боядисвам косата,а тез годинки бягат от киселината...ама се чудя как пк Раян няма...гледам внимателно-не намирам...ама си мисля привантивно да го направя на Първи номер коса newsm78 То,става топловече,хем до лятото ще е пораснала пак....

Белбейче- регистрацията на брак с чужденец не е никак сложно.Майка ти ще ти свърши работата.А за бебчо-пак майка ти,с алжирския акт за раждане ще му  извди в БГ български акт за раждане с ЕГН. Щото той си е българче-по твоя линия и това си му е право!Става  бързо.Ама  навремето-поне моето ЕГН е така!-година, месец,дата....а като взех на Раян ЕГН някакви нули вместо година newsm78 #Crazyта се бях уплашила,че нещо са  го объркали...ама така било-за деца родени в чужбина,след встъпването на Бг в Ес някакви нови регистри имало....дрън-дрън..нищо не разбрах,ама ако и на Тамир му се случи-да не се притесниш.И като си вземе майка ти бг.акта за раждане и да ти вземе и еднократната помощ за детето.За първо дете-май беше 200лева.Полагат му се на детенце за това,че е с бг ЕГН. Що пък да си ги губи!Много от мамите не знаят и си мислят,че като децата са в чужбина и не им се полага. По-голям е проблема с паспорта...по-скоро в снимката.Специална е и не всяко фото в чужбина прави .за тук ходих на специало фото,защото в целия град само на Това място правеха Такива снимки! #Crazy Sick Голяма разправия беше и чаках три месеца,защото не исках Раян да ходи до БГ с временен паспорт и оттам да вадя постоянен...просто извадих оригиналния за 5 години от посолството тук,НО в този случай се чака 3-4 месеца.Но пък стана и дори като го взехме служителката ни посъветва По Нашия  закон-дори и бащата да е чужденец-щом детето пътува с бг пасорта си и единия родител-Трябва да има Разрешително ....та служителката ни посъветва да си направим такова безсрочно и то да си е прикрепено към паспорта на детето за улеснение!.Ти как мислиш да постъпиш?-имаш време до ноември,каквото и да решиш!

Деси-честит ти племеник  bouquet Да разсте здрав и силен  bouquet

Марси- алжиреца ми е тъмна картина на мен Мила.....тъмна! Арабска му работа-няма разгадаване! В този случай обаче трябва да си призная че добре ме е защитил-оказа се ,че те СА ми удържали ХРНАТА.Ама аз в тях не съм яла....на моето дете си носих само следобедна закуска...а само на италианчетата правих вечеря -да е готова като стане 7.30 да вечерят.Те почти винаги тогава са се върнали и родителите.....Кога са ме видели да Вечерям в тях-аз или Раян newsm78 #Crazy То-те ядат само Паста-равиоли,макарони,спагети-настъргани с пармезан.....Както и да е! Помислили че съм се хранила от техния хладилник-та затова ми удържали.Ще ми ги дадат....на края на месеца и приключваме!

Алби-честно да си призная-жената  е италианка ,мъжа-француцин.Тя ми каза откъде е....ама още навремето и през ушите ми е минало.По албумите им по снимики като имение ми изглежда-трева,градини-веранда...ама може и някое село да е!Неудобво ми е пак да попитам,ако прочета по някое фото оцначене...и на мен сега  ми стана любопитно.Тя е доста мургава,а той е като руснак.И момиченцата на него приличат...

Фаима-  Hug  bouquetКураж!Бъди силна-и на него не му е леко сега...

Шеки- аз мисля че тук така Искат да са възпитани децата им-В Егоизам....така им харесва на родителите.И аз съм се замисляла и чуудила.....колко ситуаци ....и така реших

Дидонче-прекрасни снимки.....Искам да посетя Тунис...много искам!Дано някой ден
Лека Вечер   bouquet

# 217
  • Egypt
Далка, не знам, ама аз съм предубедена към италианците, рядко срещани мързели са, поне според моите наблюдения.
Дидонка, дълга е службата, на мене ще ми се увиди, гледам да се държа, ама трудна работа за сега.
мързел  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (е няма такъв ник ха ха ха)- не може с връзки, всичко пробвахме, аз и за това се омъжих предимно, щото нали женените за чужденки не ги вземат.
Къде се загуби Делта Thinking
Качих снимки в албума. Днес си правих  житейска равносметка, и разглеждах снимки, и си мислех как се върти живота. Това съм аз на работа, а на последната снимка, черно-бялата, съм аз на 4 години, между Людмила Живкова и Елена Чаушеску.

# 218
Файма ,аз много питам ,ама понеже не ми е ясна ситуацията за това  Blush.Ти сега къде Ще живееш ,нали имате сключен брак ,няма ли да ходиш в Египет с детето да живеете заедно ?Или през тия 3 години докато той е войник Ще сте си в бг ,не мога да разбера ,ако искаш ми отговори ,не си задължена  Hug

Дидонке ,казала съм на мъжа ми ,че сме канени в Тунис ,очаквай ни с багажорите и буля ти Лина ,незнам де ша на слагаш и ко ша на прайш ,ама съм много сериозна  Mr. Green и кус кус -а да не забрайш

Далке, има един препарат ,който е на базата на силикон и дефакто като го намажеш на косата и обвива и задушава въшката и гнидите ,много е ефикасен ,номер едно в цял свят питайте за него в аптеакта ,най-продавания в цял свят е ,забравих му името ,ама 97% се изчистват гадините .С Газ и оцет мен са ме третирали навремето ходих със седмици  с въшки ,отърване нямаше  ooooh!

кака ви Делта де се загуби ,Ще и пишем отсъствие  Naughty

Далке, моя съЩия многознайко и навремето му се чудех на акъла ,ама сега съм станала кат него даже по злееее ,дет има една приказка   учениците стават по-добри от учителите  Joy hahaha

Момичета моето дете е регистрирано в алжирския консулат и има алжирско егн ,Алжир не дава ли някаква сума за родено дете  newsm78

# 219
  • Egypt
Шакира, тоя въпрос е най-дискутирания в последно време- бях стегнала куфарите, но изобщо не ни минаваше през акъла, че ще му дадат 3 години. Мислехме, че в най-лошия случай ще е година, или изобщо няма да ходи.  В общи линии не знам и аз какво ще правим. Ще чакам, друго няма.
3 години в армията означава край на кариерата му  за сега, и съответно няма заплата. А аз не мога да се справя сама в Кайро, не знам езика, и съм с малко дете. Така че поне до август съм в Бг, после ще отида да го видя през Рамадана и ще видим.
Аха, да добавя, че той е в много лоши отношения с родителите си, живее сам от години, т.е. не мога да живея при тях.
Питай, няма проблеми, то и аз може объркано да говоря, че не знам най кой свят съм сега...

# 220
Фаима,голяма чаровница си!  Wink
Сега гледах снимките ти.Спокойно можеш да се конкурираш с някой от
известните персони на тях. Laughing
Аз в същност не съм разбрала какво работиш,моля да ме извиниш! Embarassed
Сигурно си споменала,но явно съм го пропуснала. Rolling Eyes
Много е лош закона в Египет.Тук не е така.
Щом има завършено висше образование е освободен от военна служба.
Мъжа ми също не е ходил войник,точно поради тази причина.
Дано нещо да се промени,че поне по-малко да е в казармата! Praynig
Дидонке ,казала съм на мъжа ми ,че сме канени в Тунис ,очаквай ни с багажорите и буля ти Лина ,незнам де ша на слагаш и ко ша на прайш ,ама съм много сериозна  Mr. Green и кус кус -а да не забрайш
hahaha hahaha hahaha Шеки, утре ще ти пусна снимки от стаята за гости,за да си изкажеш мнението. Joy
Пък Линка,ще я сложим в стаята на Алекс  Joy ,спокойно още не е опасен! Twisted Evil  hahaha
Ще ти пусна снимки и от нея. Joy
За кус-куса,   chef както сме се разбрали.  Wink

# 221
Добро утро сладурки  Hug

Заповядайте на кафенце и закуска ... Party
Сложила съм ви и възглавнички на столчетата ,  Simple Smile да ви е по- удобничко  Wink

Не съм чела темичката и сега се връщам назад да ви прочета ...
Алба  писах ти на лични .. Flutter

Лек и усмихнат ден на всички   bouquet По късно пак ще пиша  Heart Eyes

# 222
Здравейте,    bouquet

Близнаците, както винаги вкусна закуска в невероятна атмосфера.  Hug   bouquet
Благодаря ти за личното съобщение. bowuu
Файма, много оплетена ситуацията при теб.  Rolling Eyes
След като сте изчерпали всички варианти....май е най-добре да се въоръжите с търпение, докато мине този период.  Praynig  Hug  Peace
Страхотни снимки си сложила, много ми харесаха 'ренесансовите'.  Peace
Когато намериш време и ако ти се занимава- надпиши ги, че някои не успях да разпозная. Wink
Направи ми впечатление, че Софка много дребна  newsm78.... а не изглежда миньон...аз много и се радвам,  Peace голяма скица е. Толкова непринудена, естествена и все ги ръси едни....  Joy
Далка, май твоята е южнячка  Wink- там са тъмни.  Peace
На север са по-омесени с германци, австрийци и са русоляви, бели...тук са с тен като арабите  Laughing (особено Сицилия- там даже кус-кус си готвят редовно Peace).
Не са толкова мързеливи, колкото хитруват на дребно. Laughing Гледат те и те мотаят  Joy при все, че и двете страни знаете каква е истината.
Както си споменала за храната- и двете знаете, че не си я пипала, ooooh! но....ако мине номера.... А казват, че навън се променят....към добро, Thinking но явно 'маята' си казва думата.  Heart Eyes
Дидонче, май нещо ме плашиш?! Thinking  newsm78  Joy
В страхотна сграда живеете (и не само).  Peace
Тук са така- целите в мрамор, супер-поддържани, чисти общи помещения, с цветя и различни дръвчета....много ги харесвам. Кеф ти е да си влезеш в блока. По Коледа задължително се слага елха, богато украсена... само можем да си мечтаем да такива блокове.  Crossing Arms
Като се заговорихме за гледки от терасите... сложих в албума и от моята.  Peace
Mързел  Joy Joy Joy

# 223
Привет   bouquet

Близначета-много релаксиращо кадро със супер атмосфера ,както винаги   bouquet Hug

Момичета-и аз видях снимките  Hug  bouquet
Прекрасни веранди и изгледи  bouquet
Аз пък ще ви снимам ,ама нека да  свърша работата,ще ви снимам Монмартр-ако искате.На 5май е годишина от самоубийството на Далида-и още отсега идват почитатели пред дома и.

Фаима-напиши снимките.Това Руши Видинлиев ли е?!Адски го харесвам  Hug
наистина ти какво работи?И аз не съм в час-нещо супер интересно ще да е щом имаш взможност да срещаш такива хора!  bouquet
Разкажи ни-има значи  мног инфо интересно да попием от теб....азкажи ни някоя интересна  случка с  някоя от днаменитостите!Нещо ,което те е удивило-не си очаквала Точно от тоз човек....и ти е в главата-нещо смешно!

Шеки-и Раян така...баща му само отиде в алже консулата тук-даде снимка и акта за раждане и за 30минути в  паспорта му фигурираше вече детето.Така и пътува до Алжир.На летището -свериха само снимката-Раян хич не си прилича...щото от Мераци на сничмката е на 1-2 месеца и е един подут  и син...ама баща му такъв мерак-че бързаше да си го пъхне в пасполта.....
Оттам и чуденето у,когато аз тръгнах да вадя БГ паспорта на раян....що е нужно?!Ама няма ли да ми го сложат в моя паспрта?!..и така.А за помоща-0паричната....нищо не дават на детето в Алжир-так знам!Ако ни чете Белбейка-...да ни каже от извора!  bouquet

# 224
Привет хубавелки!    bouquet
Минавам само за бързо и после ще пиша пак.
Близнаците,просто си невероятна!  Hug
Страшно място,пък и удобно.  Wink
Алби, това е хубавата част от нещата. Wink
За комшиите,просто не искам да ви занимавам,
защото си имаме страшни проблеми с тях.   #Cussing out
Ще ви пиша някой път.Уж всички са подбрани,все интелигентни
хора,но има такива,които са си пълни със злоба. Tired
Далка,после ще пиша как стоят нещата с парите ,
които се дават еднократно в България.
Така и не взех и лев от тях.  Grinning
Хайде до после!    bouquet    Hug

Общи условия