Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 937
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
При нас пък времето се оправи-пак е слънчево и топло-но до 2-3 дена чакам пак да се развали-нали в БГ го дават захлаждане-та студеното от там идва тук.

дидона много хубава гледка имаш от терасата

Днес ми идва една съседка да и меря кръвното и води с нея внучката си-докато аз меря кръвното на бабата Даяна води детето да види кучето-песа обаче като скочи и се разлая-изкара и акъла.После  седнахме  в беседката аз си пия зеления чай-Даяна си кара колата/с педали е/-обаче пристига Самара и започва да я гони-дребната скача и започва да бяга -като си е вдигнала колата и я носи с нея-ако сте гледали Флинстоун-същата гледка-съжалявам ,че не извадих видеокамерата  да ги заснема  Laughing

белбейче да се запиша и аз за снимките bowuu

# 196
Деси,то голямо шоу е било! Joy
Нашата кола е на ремонт,падна и гумата.  Grinning
С един педал е ,авоматик  hahaha и е с голяма батерия.
Има и дистанционно и, като беше по-малък се возеше,
все едно е президент,само върти волана.Сега всеки ден мрънка за нея. Whistling
Гледката от терасата щеше да е по-хубава,но застроиха къщи. Sad
Сега една вечеря от мен  Wink .

Да ви е сладко!       bouquet

# 197
 Оле, Дидонке....каква снимка си сложила  Two Hearts....на дали на някой ще му е до ядене в такъв момент...   kiss  Wink

Деси, представих си я малката как се набира под колата с крачета.  Joy
Пък й е малък опита още с шофирането и си е избрала по-бързият вариант за ''изчезване на мига''.    running
За терасата- направи ми впечатление, че е закрила гледката.  Rolling Eyes
Имам роднини по морето и всяка година гледката е по-зле от предната  ooooh!...за съжаление, разбира се.
За другите добавени снимки.....ще си замълча.  Crossing Arms  ooooh!
Белбейка и аз съм на опашката от чакащи да зърнат малкият принц  Peace

# 198
Ох,аз също се размечтах!!!  Rolling Eyes
Алби,особено къщата в ляво(която още е в строеж) на снимката закри
хубавия изглед към морето. Sad
Ако бяхме на по-горен етаж(на 2-я сме) щеше да е най-добре.
На мъжа ми му става лошо от високо,  Joy
пък и за детето,ще съм под непрекъснат страх да не падне.
Сега ще сложа и малко снимки от блока.

# 199
Дидонке ,кви са тия козунаци бе душа ,пууу нямате милост значи ,направо Ще ви накажа вече  Laughingходи ли на ехограф и мойто кръвно беше ниско ,внимавай да не паднеш нейдее не се пренатоварвай Hug
Ние бяхме по градинките и така сега се прибрахме ,вечеряхме и играем на прескочи кобила

# 200
Дидонке ,кви са тия козунаци бе душа ,пууу нямате милост значи ,направо Ще ви накажа вече  Laughingходи ли на ехограф и мойто кръвно беше ниско ,внимавай да не паднеш нейдее не се пренатоварвай Hug
Ние бяхме по градинките и така сега се прибрахме ,вечеряхме и играем на прескочи кобила
Шеки,аз по принцип съм с ниско,но сега е още по-ниско. Tired
Не съм ходила още. ooooh!Не съм усетила и бебето да рита.... Joy
Чак на 15.05.имам дата за фетална морфология.
Ти направо ме разби с тая прескочи кобила Joy Joy Joy
Представих си ви с Лина как се прескачате. Hug
Как е при вас времето?Сигурно е топло щом сте по градинките. Wink

# 201
Ама моля ти се ,прексача меее тукаааа ,яхва мееее като конче,големи изпълнения сааа ,жалко ,че няма кой да ни снима и таткото е на работа .Вече официално от 1 седмица ядем самииии и толкова се кефи ,че даже се сърди и не иска аз като и давам ,самааа .чакай сега оЩе му е рано на бебето да ритаааа ,кат започне и нямат спиране и аз така припряна бях -а да ритне ,а да порастне ,а да го родя вече и на виж го сега порастна ми бебето ,направо даже неусетихххххх и кога захитря такава ,уж ниЩо не разбираше  Joy hahaha

# 202

аз по принцип съм с ниско,но сега е още по-ниско. Tired

Значи не само по бузките, ами и по кръвното си приличаме... и моето е супер ниско. Спомням си като работех като учителка - нямах време за ядене и блъсках кафета всяко междучасие. Един ден трябваше да ни преглежда кардиолог (имаше едно изискване да минем всички учители на профилактични прегледи, като ни изпращаха лекарите в училището Crazy ) Отивам аз, след 5 кафета, треперят ми ръцете и ми идва да убия доктора, а той... ооооооооо чудесно, казва, 120/80, имате перфектно кръвно!!  Joy Замълчах си, признавам  Crazy Обикновено ми е 90/60, един път беше 80/60 и леееко ми се спеше  hahaha
Разгледах снимките и аз, ами и аз също като Алби ще си замълча. То, думите не стигат. Дидонке, няма ли някой ерген там бре??? (Аз уж се зарекох край на интернейшънала, ама... айде, може пък в Тунис да ми е късмета!!  Joy )

Гледам, за работа си говорите, и аз започнах да търся, и съм много разочарована, защото за всяка позиция, която си харесам, искат или стаж, или шоф. книжка, а аз ВСЕ ОЩЕ нямам  Confused Естествено, позициите за които кандидатствам (или поне ми се иска) са мениджър, управител на обект или офис... Не ми се работи работа както преди, където само ти казват "с възможности за изтрастване в компанията" и след това се оказва, че компанията е шуро - баджанашка, и че възможностите за развитие са само чисто теоретични... (Далка,) пуснах и едно CV за фотошоп специалист, при това на английски. Абе, изисквания големи, а заплати и реализация - нищожни. Стискайте палци от някъде да излезе пиленце. Praynig

Деси, другия път да вадиш камерата бързо!! Навремето имах и аз едно трикрако колело и обожавах да го карам. Имах и една кола на педали, ама нея не я обичах много - много... А сега, то са батерии, то са дистанционни... то че и на бензин някои колички... страшна работа  Flutter

# 203

аз по принцип съм с ниско,но сега е още по-ниско. Tired 
Значи не само по бузките, ами и по кръвното си приличаме... и моето е супер ниско. Обикновено ми е 90/60, един път беше 80/60 и леееко ми се спеше  hahaha
Разгледах снимките и аз, ами и аз също като Алби ще си замълча. То, думите не стигат. Дидонке, няма ли някой ерген там бре??? (Аз уж се зарекох край на интернейшънала, ама... айде, може пък в Тунис да ми е късмета!!  Joy )
Как пък го уцели?  Peace Точно,нормално ми е 90/60.
Сега е 80/60 и не само ми се спи.... Tired
Има,има ергени! Joy Joy Joy
Казвай само,какви изисквания имаш и ти давам веднага добри оферти. Wink Joy
Шеки,за хитротиите тепърва се приготви. Wink
Просто да се чудиш,от къде ги измислят. #Crazy

# 204
Това кафе,където го пих в късния следобед,сега не ми дава да спя.  Mr. Green

И все пак,трябва да лягам.
 Hug от мен!   bouquet

# 205

добро утро момичета-закуската е сложена   bouquet

дидона ако бях пуснала скайпа можехме и да си початим и аз късно легнах Grinning

# 206
Добро утро,   bouquet

Личи си кой става рано (като сложим и часовата разлика Heart Eyes) и закуската е сложил вече.  Wink
Шукран ДескаHug

Дидонке, няма ли някой ерген там бре??? (Аз уж се зарекох край на интернейшънала, ама... айде, може пък в Тунис да ми е късмета!!  Joy )

Да бе, да... ергените ти зор  Naughty... знаем, че заради майсторлъка на тамошната булка драпаш да идеш,   Stop ама.... хайде....ще си замълчим  Crossing Arms...  и на близко около нея да е,  ooooh! че да ходи често на гости.  Crossing Arms  Thinking
 Joy  Joy  Joy
Дидонче ти продължавай в тоя дух,  Crossing Arms пък да видиш как ще ти се изсипем всички на главата че ще се чудиш ерген ли да ни търсиш, какво ли....  Joy
Пак с картинки ни храниш очите.  Hug
Ра, успех с намирането на работа.  Peace
Аз ако си бях в Бг за същото щях да се оглеждам.
Стегни се и изкарай една книжка да знаеш, че и по 'тоя параграф' си подготвена, пък...каквото стане после.  Peace
Книжката поне ти е от полза за цял живот, не е някаква временна квалификация, която да се чудиш после какво да я правиш.  bowuu
Шеки, поздравления за малката  Hug...започна значи да се храни сама, браво на нея.  Wink
И аз се смях с тази прескочи- кобила.... hahaha че кофти звучи като си представиш реално ролите  Laughing   bouquet

# 207
Привет моми„ета
За се извиня в аванс-не съм изчела..но ще се реванширам
Да ви драсна само два-три реда..да не ме мислете имен.
Бера ядове тука... с работодателите.
Оставете,ами сроделих и с Другаря-и кой ме би през устата.....човека поел нещата в свои ръце-отишъл,хубаво ги подредил ooooh!
Какво им е казал-не знам...ама заговориха,че заради Великден не са ми регистрирали договоа в префектурата... #Crazy-а не е верно вообще!Явно Другаря ги е стреснал нещо-него го бива в тия работи....Кой пък го карал да ми адвокатства! Sick
Ама той си е гакъв-на всяка манджа миродия става...ходи,разпитва,бута се-и все си взима неговото..не е смотан като мен!Аз все се срамувам да си искам и да си защитавам правата....
Та-с две думи-италианчетата имат въшки.Аз и Раян-не...засега.Днес италианката си остава в къщи-а аз следобед ще както винаги пак отивам-да ги мажем по български с газ,мас и оцет!
Ей такива....простотии

Спорен ден Всички
Довечера ще се изчета и ще се отчета  Hug

# 208
Далке, не се излагай с таз газ и оцет ,Ще им изгорите главите на децата ,кажи на италианката да купи от аптеката един препарат за въшки ,сега има толкова ефикасни
ето виж тук http://www.stoppoux.be/?gclid=CJae9vCahJoCFWNM5QodSHYhFw

# 209
Далка, и аз като Шеки мисля, че по аптеките има един куп ефикасни препарати за случая.  Peace
Я кажи от коя част на Италия е семейството, че много типични черти откривам в описанието ти за тях.  Laughing
Аз да ти кажа съм много доволна от 'този им характер' на мъжете.  bowuu
Не се притеснявам, че има нещо за разрешаване и какво да направя. Директно му казвам какъв ми е проблема и се заема той. Прави го много дипломатично и винаги с положителен резултат.  Peace
Умеят да убеждават и вадят доводи, за които ние не се сещаме (или поне не на време, а след това). Затова и споровете са доста....трудни понякога,  Wink но свикнеш ли с това- после определено е много по-лесно.  Hug
Така, че какво има да се притесняваш, нека те защитава, това е напълно естествено според мен.  Peace
Използвал е момента да им напомни кой за каква работа е там и да ги накара да се замислят следващият път преди да ти ''изядат'' поредното право.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт