Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 635
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Миг незабравим , мерси мила !
И за Цветето , много се радвам , живи и здрави да са с бъдещия съпруг и да се обичат , и уважават !

# 181
  • Egypt
Една от причините за рака на шийката на матката е HPV- човешкият папилома вирус. Той се предава по полов път. Колкото повече полови партньори има една жена, толкова по-голям е рискът от заразяване. Ваксината се препоръчва за момичета, които още не са започнали сексуален живот, и за жени с много сексуални партньори, тъй като тя действа преди заразяването с HPV.  Също така и за жени с един постоянен партньор, който има различни други сексуални партньорки/ри. Ваксината е безполезна за жени в нормална доверена връзка.
Обрязаните мъже са по-подходящи за партньори, тъй като по-малко предават вируса. Blush
HPV не е единствената причина за този вид рак. Мултисексуалните връзки, наднорменото тегло, бялата раса, липсата на бременност, радиацията, фамилната обремененост, другите видове рак (най-вече на гърдата), са някои от другите причини.
Препоръчва се да се прави цитонамазка всяка година  за жени над 40 годишна възраст за ранно откриване на болестта.
Далка, за дъщеря ти е перфектно да се приложи Peace

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 14:29 от faima

# 182
Е как сте мили дами,
Аз да се разпиша докато спим- ние сми добре растем и уж сме в режим ама само ние сии знаем  Grinning
На всички ви Христос Возкресе
Честито на Цветка ама ние маи вярно Футболен отбор ще правим всите сме мъжки мами  Thinking
то маи тва е от Гена и околната среда  Joy
Миг стискам палци по скоро и твоята мечта да стане реалност
На всички  Hug от най младото арабче
  bouquet

# 183
Еее, браво   bouquet
Виждам добрите 'стари муцуни' са се разписали.  Party
Правете го по-често, момичета, че на моменти темата направо замира.  Peace
Дани, честито за работата.   bouquet
Удовлетвореността, която носи е огромна, няма спор.  Peace Добре, че ще ти направят договор.
Девойките на градина ли са?  Hug
Мигче, радвам се, че се присъедини към албумчето.  Hug
Много топлина и семеен уют лъха от общата ви снимка.  Peace
Обаче  Naughty...както писах и на Дидонка...сърце нямате да ни тормозите с тези снимки  Crossing Arms... как да не ти дойде на гости човек, ми кажи?!  Wink  Laughing
Белбейче, намираш пролуки от време на време да се разпишеш.   bouquet
Малкият мъж е добре, а ти как се чувстваш? Разказвай ако намериш време всичко, за което се сетиш.  Hug
Далка, в приятна компания си изкарала празника.  Hug
Файма, и ти си месила козунаци... браво.  Peace Как все майсторки сте се събрали тук   chef  Heart Eyes  Peace
Мерси за обяснението, но още съм в затъмнение по въпроса.  Wink
Аз си питам, пък ако може да ми се отговори- добре, ако ли не- здраве да е.  Peace
Та как има титла офицер без да е ходил в казарма?  newsm78 Изобщо как се разпределят военните чинове там, а и не само? Заинтригувахте ме с Цецифло по тоя въпрос.  Thinking

# 184

Рали- Hug много интересно е това инфо за Египет и празника
И клипчето много ми допадна.Хм,като гръцко ми зазвуча в началото newsm78

Това е коптския химн на английски.
А инфото го преведох и сложих, за да се види, че е почти същото както при нас.  Hug Четох, че християнството при тях идва от Гърция (Св. Маркос май беше), както е и при нас. Нормално да звучи с леки гръцки мотиви. Grinning

Другарче (така си те знам), добре дошла и от мен!!  Hug

Аз бях самичка на празника, в София. Не боядисах яйчице, купих си козунак, отидох на църквата в 23,30 за около час, странно - поповете тук излезнаха да обявят благата вест и се прибраха обратно. В Плевен обикалят църквата 3 пъти и тогава се прибират. Ние пък, хората, сами си обиколихме. Баси мързеливите попове  hahaha

# 185
Ра-що не се събрахте с Белла  newsm78 м/у другото като гледах снимките ми се струва,че си приличате малко  newsm78

Ние бяхме на гости-брата на мъжо има син-много сладко бебе-бяло като майка си.

# 186
Привет мили дружки,

Другарче- Hug  bouquet откога  те чакам  Hug

Дани-а аз мисля да се откажа мила от моята работа! Нещо ,може би защото и съм на черо,взеаха да ми орязват заплащането-или по-скоро часовете работа,които си записвам аз в моя тефтр НЕ съвпадат с тези,които те си водят newsm78.Бяхме се разбри за твърда сума-промениха....приех по часове-а накрая и това не съвпада! Мисля си,че ако си премълча-ей така става лека-полека и НА Главата!
Остават броени месеци до промявната на статута за бг. тук,а и магистри  дори сега може  да работят без разрешително-само с преведени дипломи....Все ще дойде и подходящият момент и походящата работа и за мен.Изтормозих се-с три деца,а накрая-за НИЩО пари...много ми е криво!Ама не е луд този дето яде баницата-а този,който позволява!Аз пък няма да си премълча-а те точно това очакват и...изхода е ясен!Може би до края на месеца...Ама не го очаквах това! Sick
Успех при теб - дано да попаднеш на свестни хора  bouquet
А това с очите ти е много неприятно.....не отлагай-щом е а здравето-веднага на лекар!

Фаима-много благдаря   bouquet.Живот и здраве лятото ще и е поставя тази ваксина. А за обрязаните партньории аз съм чувала същото. А също и за това че черната раса е по-предразположена  към заразяване от Хив заради наличието на някакъв ензим в кръвта.Не разбирам...ама Бог да пази от болести.Един ден четох из нета,че например Ако комар те хапе и ти усетиш и го размажеш върху местото,както си пие кръвчица-значи веднага от кръвтта ,която Той вече е пил и твоята кръв ще се смесят!И ако другата е заразна....дори и Хив може да се  хване.Това ме бе шокирало за дълго...дано не  верно Praynig

Белбейче- Hug  bouquet мерси че се разписа- сигурн се радваш много ,че майка ти  ще ти дойде на гости.А мислиш ли за лятото да си на ваканс  към Бг?Ако решиш-да дадеш знак.Аз пътувах с Раян когато беше на 4месеца за Алжир.Никви проблеми-бебетата понасят полетите по-леко от нас. Hug

Алби-за въпроса ти към Фаима и Цецифло-ако може и аз да отговоря Blushзащото скоро  нищихме въпросната тема с Другаря.
Принципа е такъв-Мъже,които са Учили-имат Бак или Магистър-Университетско образование,та те дирекшън като влезат в казармата карат 6 месечен курс само  за Обща подготовка ,А след което получават ЧИН-примерно офицер...и ги разпределят по  по-специални отдели....Цнни кадри

Рали-понякога е  по-добре да си сам,отколкото в неподходяща компания. Naughty

Дидонче,Шеки,Линче,Белла-къде сте?
Ама и аз знам,че църквата се обикаля 3пъти.

# 187
Деска, честито племенниче.   bouquet
Да е живо и здраво, да ви радва много.  Hug
Рали и аз харесвам фразата, която Далка каза за компанията.  Peace
Далка, знаейки затрудненото положение, в което се намираш ще си позволя да ти кажа, че на твое място при първото разминаване с предварително уговорените условия- съм вече на вратата да им помахам за сбогом.  Naughty
Тук въртят същите номера и първите години много нерви ми костваха, защото ги преживявах доста.  Whistling
Въпросът е коя от страните ще надделее и се дразня на това, че много хора навеждат главица, защото ги е страх да се противопоставят. Говоря наистина за хора, които нищо не губят от евентуална смяна на работата.  Thinking
Не сме научени да си отстояваме позициите ние, но слава Богу не е нещо, което да не се учи.  Peace
А накрая като 'удариш чертата' виждаш, че освен нервите, които си загубила- друго на лице няма.  Crossing Arms
Успех ти желая и дано се наредят нещата по най-изгодният за теб начин.   Hug
Месри за разясненията.   bouquet

# 188
Далка ,незнам колко пари искаш като на черно  newsm78,но ако някой си мисли ,че други са длъжни да им гледат децата без пари ,тоя филм никъде го няма.
Една тук недипломирана гледачка като я питах колко иска за час -ми отговори 8 ?  Shocked ,на черно ,ами сори ма малко ми се стува надута тая цена ,като си имаш напредвид ,че данък няма да и удържат и си ги прибира чисто ,то е ясно че без пари никой няма да гледа детето ,ама тая напрво и някой път взема по 2 и цената е еднаква .Та не се турмози ти ,на тях им трябва една такава многознайца да им покаже от къде изгрява слънцето и после под дърво и камък Ще те търсят  Peace

# 189
Деска, къде видя, че си приличаме с Бела??  newsm78 Аз се оприличих малко с Дидонка, ама сега и тя ще каже - как пък го реши?  Joy Аз с Бела знам по какво си приличаме, по лудите глави и по това, че се снимаме отвисоко (ама няма да кажа защо... Mr. Green )

Далка, вярно е, слънце!! НО само за маларията. Комарът използва човешката кръв, за да се храни с нея, а не за да я инжектира на друг човек. На практика, когато комарът ухапе човек, той не вкарва в организма му кръв от упахания преди него. Насекомото вкарва слюнка, която улеснява процеса на хранене. Болести като жълтата треска и маларията се предават чрез слюнката на определени видове комари, в които болестотворните микроорганизми оцеляват и се размножават. Това обаче не е случаят с ХИВ - вирусът оцелява само за кратко в организма на насекомото. Така дори и комарът да изсмуче кръв от заразен с ХИВ човек, насекомото не може да се инфектира и не може да предаде ХИВ на следващия човек, който ухапе.  Peace Спокойно слагай късите ръкави, ми то ако беше така, да сме измрели до сега... Не че темпа на заразяване по полов път е по - нисък... Sick

За компанията, просто така се случи - мислех да се прибера в Плевен, ама се наложи да остана. Сега ако ме питаш - бих се прибрала, дааа, ама.. нищо. А с Белла да, могло е да си спретнем нещо, ама не сме се сетили.

Направих ново клипче - порадвайте му се  Joy  FUNNY WEDDING PICTURES  Heart Eyes

# 190
Деска, къде видя, че си приличаме с Бела??  newsm78  Аз с Бела знам по какво си приличаме, по лудите глави и по това, че се снимаме отвисоко (ама няма да кажа защо... Mr. Green )

За компанията, просто така се случи - мислех да се прибера в Плевен, ама се наложи да остана. Сега ако ме питаш - бих се прибрала, дааа, ама.. нищо. А с Белла да, могло е да си спретнем нещо, ама не сме се сетили.
Това за лудите глави съм напълно съгласна  Joy иначе визуално освен че сме със сини очи аз поне не намирам друга прилика  newsm78 ама знае ли човек в кой край ще си намери я брат я сестра ,зависи къде е шетал баща му  Laughing

Дидона ,Близнаците мерси    bouquet около нас наблизо няма Пикадили ама като имам път до центъра ще се мушна в Мола да си взема няколко пакета и да видим дали ще се справя като начинаещ по кус-куса.
Близнаците ,а на самата опаковка кус кус ли си пише или нещо друго да знам за какво да гледам ?

Далка ,ти до коя сериийка стигна мила ,аз снощи свалях 31-45 ,голям разкош нали ,такава си е арабската пищност и красота ,и аз така като теб намирам защо мислят еди как си по някои въпроси слушайки чичо Али ,при него са отговорите  Laughing

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 14:53 от ~BeLLa~

# 191
  • по пътеката
привет, народе!днес линда ходи с баба си на хамем и сега седим у дома ,4е да не настине! дано си полегне и да си поспи, както нормално е редно след хамем! ина4е при нас  мра4но, вятър много дъжд, студено и неприятно време! та добре дошло на топло при пе4ката  да си отмаряме следобяд! и сме снели на бг  приказки от торентите -голямо кино ще е!
 имате поздрави от свеар!   bouquet Hug
белбейке, свирни като имаш отмяна и време! пусни снимки на тамир!  bouquet

# 192
 Хайде по едно следобедно кафенце за раздвижване на темата.

Марси
и тук един дъжд от два дни вали с вятър силен Whistling....да се чуди човек.  ooooh!
Мерси за поздравите от Swear- как са те?  Peace
Рали имате наистина нещо общо с Бела.
Може би като свикнем с физиономиите на всяка ще сте коренно различни, но от едно-две гледания наистина се откриват прилики (само не ме питай какви точно Laughing).
Дидонке, къде изчезна и ти?  Thinking
Все да те питам и забравям-как е свекъра? Оправи ли се човека?
Надявам се всичко да е наред при него. Praynig
Близнетата и вие се изгубихте от хоризонта.  Sad
Хайде, че няма кой да внесе свеж пролетен полъх тук с подходящи картинки и мили думи.   bouquet

# 193
Да Далче замислям се за ваканция в бг ,но най вероятно ще е през ноември - до тогава ми е валиден билета пък и искам да сме в бг за нова година. Сега трябва да оправим документите на малчо пък покрай неговите и наще, че не сме си регистрирали брака още в бг.Мама като дойде ще я натоварим с всите документи от тук та да оправя квото може в бг.
Марси с удоволствие само да пристигнат ще пиша.
Тамир днес е много кисел почти не спа цял ден и само сумти пробвах всичко,но явно не му е ден днес.
по скоро мама да идва да лапна малко въздух
Хайде на всички целувки и  Hug

# 194
Привет момичета!  bouquet
Нещо хич не съм в кондиция да пиша. Tired
Вчера и днес ми е ниско кръвното и съм отпаднала. ooooh!
То и времето едно никакво.... Crossing Arms
Вчера голям студ.Пускахме парното.Днес,ту топло,ту студено. Whistling
Качих още някоя снимка в албума.
Алби, на разрязания козунак. LaughingМного съм гадна! Mr. Green
Пепи,добре дошла и от мен при нас!   bouquet
Дани,честито! Grinning
Фаима,станаха ли козунаците? Grinning
Дано второто ти попълнение да е мъжко! Peace Praynig  Wink
Пък на мен женско. Joy
Белбейче, Hug как сте мила?
Това е хубаво ,че открадваш от времето,за да се разпишеш. Grinning
Пусни снимки на бебчо! PraynigЧакам с нетърпение! Wink
Деси,честит ви племенник!  bouquet Да е жив и здрав! Praynig
Ра,100% по бузките си приличаме! Joy
Далка,аз също съм на мнението на Алби. Peace
Работата е много уморителна,пък за отговорност да не говорим! Crossing Arms
Поне да плащаха добре. Crossing Arms
Шаки,много скъпо при вас бе!  Shocked 8? на час!  #Crazy
Тая мормална ли е? newsm78
Бела,този който го купувахме ние ,беше с арабски надписи,но за Пикадили,не знам.
Марси,какъв тоз хамем бе жена?Ще разболеете детето в този студ!
Днес не сте на училище? LaughingМалко почивка и за теб! Wink
Алби,мерси за кафето! WinkТочно си направих едно сега. Laughing
Свекър ми е добре! PraynigСлава Богу!!!Възтанови се много бързо. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт