Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 624
  • 288
  •   2
Отговори
# 105
здравейте мили ми магребски дружки
най-накрая получих поканата и в четвъртък отиваме с на Цвети майка й за визи,дано се смили консула и ни даде по бързо отговор ,че до края на месеца да летим
а ето и другата новина не е много сигурно но май ще си имаме момиченце  Grinning,но след прегледа в клиника Малинов ще знаем вече ,така ми каза доки вчера а ние мислехме пресантиман че ще сме момченца ама на  newsm78.живо и здраво да е па каквото дойде ,ама таткото вика хайде идваи да ги правим пустите му и документи ,че мен работа пак ме чака като дойда в Б-я мъжко да правя Joyе как ли не и аз за това си и мислех #Crazy newsm78
лека вечер и ще пиша като се върна да кажа новините

# 106
Цецифло, каква хубава новина! Момиченце или момченце, все тая, важното да е здраво, а пък на момиченцето може да му връзваш панделки и фибки, леле как обичам...  Hug

Алби, мерси много, но не е това мелодииката. Друга е. А тия приятели ако са същите, най - редовно се повизават на НДК в София. Може и други да са, ама "интериора" им е същия. И аз им се радвам много  Party Веднъж ги засякох и в Пловдив.

Беллка, как са клипчетата?? Ти прави романтики, а аз като се отказах от интернейшънал лове-то  Mr. Green ще правя класации  Joy

Ето за всички - моите Топ 10 мъжки изпълнения, сега идва ред и на дамските... Играчка си е.
Дано ви харесат!
  bouquet

За Далка - попаднах на това попадение, хареса ми... http://www.youtube.com/watch?v=AuWilYK_Y2E  cheb khaled - sahra

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 03:03 от Eye of Ra

# 107
Ама сте за боййййййййй с тия кус -куси 
Дидонке като ти дойда на гости  с кус кус да ме посреЩнеш(хехехех ,ама че съм и с притенции)
Ами да слънчах ,то днес беше 25°Ц
Туй мойто диване оЩе не спи и купона е пълен, цял ден в парка ,направо вече незнам какво да и давам ,за да спи вечер ,по една чашка червено винце ли да и сипвам за вечеря  Joy hahaha(майтапя се разбира се),не се трае просто и не разбира от дума ей ,аз креЩя като луда ,обяснявам ,тя ми се хилоти , Ще ме побърка ей .Айде през деня не ме бърка и хич да не спи даже, ако иска ,ама вечер направо ми взема акъла и като се почнат една след друга белите и изпушвам тотално ...Едно предаване не може да изгледа човек на спокойствие ,почва да сменя каналите и там което дистанционно и падне ,заключва ги и така .А за домашна работа и дума не може да става ,нито мога да пооправя нито да наготвя .Ей много добре знаят как да си играят с нервите нииии ,страшно чудоо еееее ,метнала се на родата ,нахална  Joy hahaha,дано да е за хубо .Като махам с пръст да внимава и тн ,идва и ми го хваЩа ,демек да не и се карамммм ,охххх кога Ще се очовечи  Thinking.Тъй като ги гледам и  в парка по 5-6 годишни оЩе не са очовечени ,така че май бая трябва да заредя резервоара си с търпение ,аз на 6 години толкова самостоятелна бях  newsm78,на ластика играех от 4 годишна ,на въже скачах по цял ден и даже на ум не ни идваше да се скараме ,като ги гледам сегашното поколениуе,ми не могат да играят задружно повече от 2 мин ,то са разправии ,заплахи ,страшна работа ,ние като ,че ли по-бързо порастнахме или така ми се струва ?И на всичкото отгоре искат да въведат реформа за ранно тръгване на у-Ще от 5 годишна въздръст ,тоест първолаците да тръгват от 5 годишни ,лелеле -малееее  ooooh!.Отивам да пия хапче ,че главата ми Ще се пръстне

# 108
Добро утро сладурки   bouquet
Закуската и кафенцето са сервирани , моля заповядайте  Hug

Дала успех в приготвянето на козунака  fingerscrossed  и да шашнеш другаря .... Party  ще се пробвам и аз да направя козуначето  Simple Smile и на мен ще мие за пръв път  Rolling Eyes
Дидонка мерси за рецептата   bouquet  чакам да видя твоите вкусни снимки .. Flutter
Хубав ден момичета  Heart Eyes  по-късно пак ще се включа   bouquet

# 109
  • Varna
ДобЮтрУУУУУУУУУУ Фарашкитеееее Hug
Близначковче Hug Благодаря Душко за закуската  bouquet
От Кака ви Делта по едно усмихнато кайвенцИ

# 110
колко слънчево и приятно е почнала сутринта във форума   bouquet

Цвете-да пиеш повече мляко-та да е по-бяла момата Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕЕЕЕЕ чак сега ми светна на мен Защо моя другар-като бях бременна под негово наблюдение Лочех по един литър прясно мляко на ден. ThinkingМислих си че  човекеа иска повече калции да има в организъма,да е яко бебто-макар че той е бос ,като мен,по докторските въпроси. hahahaа то-къде бил ключа към бараката ooooh!....ей,опасна логика! Като нашите поверия бременна жена да не яде заешко-че устата на детето като заешка ще е...без думи!
Цвете-момиченце ли?!...айде  де- къде е снахата?  bouquet Да му кажеш на твоя алжирец,че се заплювм първа ПРЕДИ ергените на Белбека  и Свеар за свекърва .У
Успех с документите-мисля че консула ще появи разбиране.Тук-когато исках аз виза за Алжир-много мило се отнесоха и макар че подписан брак нямам ,ми дадоха  фамилна виза за 6 месеца. Тукашното посолсто е едно красиво отвътре и богато-на една пряка се намира от Шаз зелизе-точно центъра...мисля че алжирците държат на добрите си връзки с България и консула ще прояви разбиране

Дано и на Дидона бебчето е моичеце  bouquet
Моята снахичка ми показа вече нашта кукла-и името се избра вече-Елизабет

Дидонче- козунака утре ще пробвам....ама-за кус-куса...по-късно!Ще пробвам-лесно изглежд така-като чета...

Марси-Линда започна значи с химикал да борави..... ooooh! Сега ще вземе да си надписва дехите-да не и ги вземе няой Моите и до сега си ги надписват по етикетите

Алби-къде пресъхна?За девера исках да ти пиша-аз го харесвм,просто защото още не е станал като Другаря-да плюе подред всичко Западно-а с зъби и нокти да драпа за облатите тук.Те-алжирците живеят с мисълтта,че конкртно Франция им е длъжна-къде имат право,къде-не! Не ги разбирам тия въпроси,ама Умните магребинци правят Стаж  Обучние тук-после лесно си намират работа и някакси бързо се  европеизират.Там-У Дома се  променят -но то е дълга тема...

Белче и Близначета -гледам вече и адски ми харесва чичо Али  bouquet
А  дали мога да си ги записвам на диск сериите-от това Лапаче-не мога дасе ориентирам

Рали-отново много хубав килип  Hug  bouquet Мерси и за Сахара на Калед.Хе-хе,скоро четх за него-жена му е мароканка,и той искал да и вземе втора-алжирка.Той си живее вЛюксембург-да не плаща данъци.....та-мароканката казалаи 10 си вземи-ама си ги дръж в Алжир...тук сме в Еврпа и аз съм Жената-не може други!Колко е верно....

За Всички нещо  Арабско
http://www.youtube.com/watch?v=UOPK0TCy-bw&feature=related
ASTRAKAN CAFÉ - Anouar Brahem Trio

А това  за  Шеки-помня че тя обичаше инструменал-с арабски ритъм
http://www.youtube.com/watch?v=yLjvnTY4huk&feature=related
Nikkfurie (La Caution) - Thé à la menthe (instrumental

За всички-спорен Ден
Линаааааааааааааааааааааа-къде си?

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:30 от Dala Ruadi

# 111
Близнаците, Hug ах,че хубаво място за закуска избираш винаги!!!
Такова настроение ми създава тази китна градинка...
Пробвайте,не е трудно да се направи,но месене е нужно!
Аз всяка година ,когато сме си тук за Великден си меся и все хубави стават.
Рецептата е изпитана. Wink  chef
Шаки,ще ми се обадиш предварително да ме уведомиш с какво да ти го сготвя. Wink
А белите на Лина тепърва започват. Mr. GreenДобре пак ,че е момиченце. Heart Eyes
Делтичке,ами като не идваш,гладна ще си стоиш!Ела да те нагостя с един кус-кус.  chef
Бате,нещо много се забави! newsm78
Марси,правя ги с брашното на L'epi D'or-Patissiere,в синия пакет.
Аз масло и сол в кус-куса не слагам.Солта в соса,а го смесвам със зехтин.
Далка,Марси ме подсети,забравих да ти пиша,че се слага тиква или тиквички и
чушки,които се запържват предварително.
Малко по-различно се готви с риба или октопод.Ако някога ти се наложи ще ти
пиша пак. Wink  chefдано да ти станат козунаците.
Аз всичко правя в събота,защото ако започна от утре,няма да мога да опазя яйцата. Mr. Green
Пък и преди в къщи все така правехме и съм свикнала в събота.
Алекс много се вълнува и чака с нетърпение да ми помага. Sick
Спомням си,като малки,та чак и до големи,в неделя сутринта,майка ми
тайничко се промъкваше с стаята ни с брат ми и ни оставяше в една салфетка до главите по
едно червено яйце,козунак и пари.
Сега аз така правя на Алекс,пък мъжа ми ме пита сърдито,защо съм го пропуснала. Twisted Evil
Като сме били при майка ми тя все ни слагала. Crossing ArmsЩе слагам ,какво да правя. Twisted Evil
Деси,мерси за инфото ще пусна и там. Wink
Цеци,много хубава новина! Heart EyesРадвай се ,че е момиченце!  Hug
Албичка нещо се губи по жицата. newsm78
Хайде до после,че то станало 12ч. Shocked Отивам до училището да го взема,че
после сме на Taekwondo. Grinning
  bouquet  bouquet  bouquet на всички!!!

# 112
а пък на момиченцето може да му връзваш панделки и фибки, леле как обичам...  Hug

ра ще ти изпратя Даяна-и ако успееш да и сложиш панделка и фиби, и да ги задържи на главата си-общавам да ти купя каквото си поискаш bowuu bowuu bowuu

цеци важното е да е жива и здрава,аз имам 3-за дребната-баща и  искаше да е момче-от както се роди обаче когато е вкъщи са залепени един за друг  Heart Eyes

# 113
Ето ме и мен,   bouquet
Страхотно е времето тук- топло, но не горещо, идеално за разходки.  Peace
Видях се със стара дружка, с която си бяхме загубили дирите и цял ден обикаляхме къде ли не.  bowuu
Цецифло, дама ще е значи  Peace....да е живо и здраво, пък каквото ще да е.  Praynig
Рали, чесно казано началото на клипа чух само, Embarassed но (уж) ми беше достатъчно да разпозная ( hahaha?!) песента. Усъмних се малко, Thinking защото знам, че по принцип е инструментал само, но реших, че не съм информирана за евентуален текст добавен. newsm78
Както и да е....голяма помощ ти оказах.  Joy
Шеки, малката нахална на родата, а?  Laughing То нали знаеш, че от каквото бягаш на такова попадаш..... hahaha в твоя случай си е направо в къщата ти.
Да е здрава, пък то характера ще се дооформи по-нататък според-зависи, нали знаеш... Wink
Близнета, както винаги чудесна разтоварваща атмосфера си ни поднесла.  Hug Философчетата как са?  Heart Eyes
Марси и мен ме впечатли лафа за цвета на кожата... човек докато е жив се учи.   Laughing
Далка, дължа ти и звинение за Лазарката  Praynig....по същият начин се зачудих тази сутрин къде е закуската на Близначкова, Rolling Eyes а се оказа, че на първо отваряне не ми зарежда снимките- показва ми бяло поле само. ooooh! Избързах да те избъзикам, а то повредата била в моя телевизор. Hug
И ти си се наливала с мляко, така ли?  Laughing
Това за Франция, че им е длъжна не съм го забелязала, но друго ми прави впечатление- боготворят я. Предвид факта, че имаме сходни истории и липсата на каквото и да е намерение (да не говоря за желание) на българина да живее в Турция, не ми е много ясно това драпане натам.  Thinking Ясно, че имат преференции, доста улеснения при евентуален престой с всички социални превилегии, но...остава неразбираемо за мен това.  newsm78
Дидонка, май кус-куса ти е като гювеча- с такава лекота го приготвяш.   chef
Аз така и не успях да опитам домашно производство. Sad Все по техни ресторанти съм го яла и....не съм изобщо впечатлена.  Stop
Между другото ти какво пиеш? Thinking Интересува ме какъв цвят сте решили да 'докарате' детето?  Joy
Деската на пазар го е 'ударила' последните дни....поне намаза ли нещо или не можеш ред да вземеш от момите?  Laughing
Делта, къде е батко? (покрай това 'бате' се сетих за на Слави героя...онзи клепушко....как се казваше....дето все питаше: Къде е батко?  Joy).
Дано е добре, че докато не усетиш земя под себе си...все си е притеснение.  Praynig
Стига съм писала, че много стана.  Heart Eyes
На всички  Hug

# 114
  • по пътеката
привет! с кафето в ръка! днес бях на сук! майко мила народ, но се поуморих и си направих сауна там под 25 градусова жега!! дори един джеб4ия хванах да ми пробва джоба дали е му по мярка,писах в другата тема!ина4е дребни неща набавих! дидонке, панталонът се оказа за  10 см(10 кила по-малко) по- малка талия!  Sick #Cussing outабе знам си ,4е в  момента карам някакъв  период на трупкане- ей така от въздуха!направо трябва да си ударя катинар на устата и със сламка да пия вода! Mr. Green baby_neutral
цеци, наистина ли е мома, да не си е сложило ръката там, 4е го е срам? newsm78 важното е ,4е си е ваше! бяло, 4ерно, алжир4е на мама и тати! Hug
ох, за подобни изцепки не ми се сеща! като това от хамем до хамем да не нарушаваш броя на дрехите ,4е ще се разболееш! или по-добре в студеното време да си без шапка, 4е сложиш ли до другия хамем или до лято няма да я свалиш,4е да не хванеш простуда!голям зор имат с това навли4ане!или все хемоглобинът си гледат и  вси4ки зорлем да си го вдигат! ами то си е от природата да им е поразредена кръв4ицата! да не им се спе4е при 56 градуса!  нали тогава коагулираха белтъците? #Crazy
далка, давай с камерка прави манджите -най лесно е!аз с  мойта кака така  правим дистанционно кекс и готвим като се накани!  chef bowuu

# 115
  • Varna
Гутен вечерен Hug
Да вЪ почерпя едно от любимите ми вина

Дидончикще гледам  и тебе и Марсито и кускуса през крив макарон ааааз rotfImao

Албичка ми то аз на майтап така тръгнах от оня клепоушко на Славито, че все майтапи у главата ми и тъй остана. То и без това ме питате- Дей Батко. rotfImbo
Батко пътува за Тайланд, дето сега натопорчено положението и понежИ там сега е така наемателя на кораба не ще да рискува и да правят смените там. Така, че го чака Singapore едно от любимите ми местенца
Цецифло браво мила, ще се радваме на една малка Феичка  bouquet

# 116
Дидонче- набавих си продуктите за утре ,за козунака
Обаче-аз нямам такава кръгла тавичка с дупка-знам ги как изглеждат-като за кекса...имам четириъгълни тави,които са си от фурната.Въпроса ми е сега пък -каква тавичка да ползвам.?Надува ли се още като се пече сместта -и стича ли се настрани?В смисъл-по дълбока ли да е тавичката и да се напълни дополовина със сплетеницата от тестото на козунака или да е по-плитка,та да се надуе? newsm78

Махни-аз с мойта голяма уста се похвалих-хората чекат да ядат бг.козунак.
Като си се знам с какви две леви ръце съм...що не си мълчах барем! Sick ooooh!

Делтичка-супер ти  е аватарчето

Момичета-по-късно ще изчета...само драснах на Дидона,ако междувременно влезе да ми пише-да не я изпусна ,че....
Като се изкъпем-ще изчета...Времето е хубаво тук и от песъчниците децата ми са напълнили косата с пясък....адски ме сърбиииииииииииии
Айде-до после
Алби - ти ще правиш ли козунак? Мен  ми хареса идеята да се пренеса така У Дома

# 117
Делта ,и аз това Траминерче го обожавам особено това на Търговище като на снимката честичко си купувам ,но и Керацудка от моя край не отказвам  Laughing особено в жегите с много лед и много лимони еххх така добре ми действа .

Далка ,чичо Али е върха ,и аз много обичам когато дават сцени с него  Hug за лапачето пиши ми на лични ако не разбираш как се сваля ,направи ли си регистрация там ?

Цеци ,честита мома ,само жива и много здрава да бъде  Hug

Ра ,тоз твоя клип защо ми дава is not longer available мила,ти ли си го изтрила или ю тюб са се погрижили  newsm78

Ох и на мен с тия кус-куси и козунаци само чета и точа лиги  Mr. Green В нашия магазин зареждат едни от Благоевград чудесни ,с мармалад ,шоколад ,като си купя от тях и като го разрежа шоколада направо прелива и почва да се стича ,пълен ,такива козунаци не съм виждала ,вчера ядох един с смокини вместо стафидки и той беше много хубав  Heart Eyes

На всички едно голямо  Hug

Марси,това за млякото ме уби  Joy ще си го сложа в класацията за магрибски бисери заедно с това на Далка че познават бремеността по очите  Laughing и аз знам няколко ама са по-интимни затова ще се въздържа да ги напиша тук в темата.

Дидонка ,много благодаря за рецептата за кус-куса   bouquet зариби ме да пробвам ама не знам къде да го намеря че нашия кус кус не е като техния ,незнам къде се продава ,някой дали има идея къде да търся  newsm78

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 00:57 от ~BeLLa~

# 118
  • Egypt
Здравейте, момичета. Моето момче получи 3 години в армията.

# 119

Добро утро момичета  Hug  bouquet

фаима не знам при вас как е,но имах приятелка рускиня-мъжа и беше завършил медицина в Русия-та като се върнаха го взеха войник-в град на около 300 км-той обаче имаше право да се прибира всяка седмица-а и тя живееше близо до техните.Дано и за вас да се намери добро разрешение  Praynig

алба купих си на мен 2 нещица  Grinning

качих малко снимки-едната по разбираеми причини ще махна довечера-който иска да гледа

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 09:33 от чингиз хан

Общи условия

Активация на акаунт