Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 628
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен  wavey

ЖЪЛТУРЧЕ  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА СРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА !

Чакаме те  Heart Eyes

Деска мерси, за закуската, вземам си от всичко  Simple Smile и ние тези дни накупихме доста неща на малките, панталони, блузки, обувки.....всичко им е малко  Crazy
Това с пиенето на пр. мляко за цвят ме разбихте.. Joy  hahaha
Алба  Hug добре са филосовчетата, в момента моделират с пластелини, много обичат да се занимават .
Дидонка аз също си приготвям всичко за Великден в съботата , а малките нямат търпение да боядисваме вече яйцата  Simple Smile винаги първото яйце което боядисваме е в червено и с него се натъркват бузките на децата да са здравички  Simple Smile
Марси все забравям да ти кажа, че направих Кодрит кадир, много вкусен сладкиш .....мммм  стана супер   chef  Crazy мерси за рецептата и обясненията към нея   bouquet  ние с мъж ми нали сме сладко унищожители  Mr. Green още вечерта се заредихме пред вратата на хладилиника  Laughing не можахме да чакаме цяла нощ ... Whistling

Hug за всички и хубав ден   bouquet

# 121

ЖЪЛТУРЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
                                                       Бъди,здрава щастлива и много,много обичана!!!

# 122

честит рожден ден Жълтурче-нека всяко твое желание да е мое пожелание

# 123
Марси,ще мине и този период!Мен много често ме спохождат такива. Mr. Green
Дано да ти го сменят. Confused
Далка,писах ти на лични,но,ако имаш питане,аз съм на среща. Wink
Деси,  Wink видях те!В първия момент те обърках с каките. Laughing
Много малка изглеждаш! Peace Сигурно често ви питат дали сте сестри? Laughing
Закуската....,направо ми засити окото.... Twisted Evil
Близначета,аз също му намазвам бузките с първото червено яйце. Wink
Всяка сутрин ме пита,кога ще боядисваме яйцата. Grinning
Алби,аз не съм много по млякото,но ще знаеш от сиренето е . hahaha
Без сирене не сядам на масата. Laughing  То детето излезе по-бяло и от мен. Shocked
Тук са ми казвали,че трябва да гледам ,който ми харесва,че да прилича на него. Joy Joy Joy
Викам си ще гледам Брат Пит,пък дано прилича него... newsm78  hahaha hahaha hahaha
Напитките ми преди да забременея са много цветни. Laughing Ту червени,ту бели,ту нещо друго. Wink
Сега съм само на вода и натурални сокове.Дано само не излезе китайче,като соковете.  hahaha hahaha hahaha
Делтичке,не ми се смей,ами кажи на бате да се завръща,че да почваме с кус-куса! Laughing
Бела,кус-кус,можеш да си намериш на женския пазар.Преди години от там си купувахме.  Peace
Дано да намериш.Нашия,българския не става. Naughty
Шаки,къде си? newsm78  Знам те аз по градиките сте.  Grinning
Ние също вчера цял ден бяхме на вън.  Laughing
Хубав ден от мен!!!   bouquet

# 124
  • Varna
ЖЪЛТУРАНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Хайде и от Кака ти Делта от нашите любими жълти китки.
Сладурано много да си ми здрава Hug Много да си глезена и обичана  bouquet
Ди Hug Благодарско за закуската  bouquet
Дидончик Hugаз знам, че вашия кус кус много различен от нашия и като прочетох твоята рецепта сърцето ме заболя. Не може да се докара както трябва ако нямаш такъв. Бате май бе  ще се прибере след 10 дена но вече няма свободни дати за Тунис rotfImao
БЕЛЧИК  Hug Хади да тупна още едно винце от любимите ми Търговищки бели винца. Хем за здравето на Жълтуранчето хум за здравето на всички нас!!!
Ха наздраве мои дружки споменати и не споменати но със мисълта за всички вас Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 15:35 от DELTA_DELTA

# 125
  • по пътеката
4естит рожден ден,жълтур4о! много късмет и здраве!
това  и на мене са го казвали да не гледам мъжа  си ,а някой красив актьор, 4е да се метне на него хлапето! другата интерпретация, бебето излизало според това кой кого пове4е оби4ал !ако единият -пове4е, мяза на другия! а сега де! Mr. Green
линда е пак хремава и леко кашля! писна ми с това нестабилно време, днес 25, утре дъжд! ooooh!

# 126
Жълтурче, Чeстит рожден ден.
Желая ти само здраве и споделена любов.
Весел празник

Дидонка, внимавай много, че както смесваш толкова цвята ooooh!.....да не ти излезе  #Crazy...ще се чудиш към кой да го причисляваш.   Joy
А това с гледането  Shocked
Момичета, имам идея: да спретнем един алманах с арабски поверия.  bowuu
Така бъдещите булки ще имат ясна ориентация в глупостите по райони.  Joy
 Шеки 100% е по градинките с малкият пожар.  Wink
 Деси страхотна закуска си ни поднесла (аз ще се възползвам от нея като за следобедна Laughing). И аз те видях и подкрепям Дидонка, че изглеждаш малка  Peace... та тоя Чингиз Хан май е за заблуда само. Thinking
Това, с което си на снимката ли си си купила?  Преди много носех туники, удобни и....прикриващи  Wink. Много променят фигурата, но най-вече са супер удобни.  Peace
 Марси, малко население сте- не се ли познавате долу-горе, Thinking поне по физиономия?  newsm78 А и сигурно сте една шепа чужденците там, та сте още по-разпознаващи се...и пак правят опити за кражби.  ooooh!
Близнаците, намерили са си занимание малките, тъкмо да оставят мама да свърши нещо полезно ии просто да си отдъхне.  Hug Но както гледам е първото, че все нещо майсториш ти.  Wink Я дай рецептата за това, което си правила, любопитна съм да видя какво е.  Heart Eyes
 Файма, много неприятно това с хабибито.  Rolling Eyes
Дано както казва Деска да има някакъв приемлив и за двама ви вариант.  Praynig
 Далка, няма да правя козунак, направо си купих днес.  Heart Eyes Е, друго си е домашният, но ще трябва да се нагаждаме и задоволяваме според ситуацията.  Peace
Аз не съм по месенето (имам проблеми с китките и на двете ръце, затова започвам и оставям по средата) и всичко, което го изисква- се прескача в мойта къща.  Rolling Eyes
Делта, от сутринта си я заблъскала тая главица в земята  ooooh!....стига толкова, почини малко.  Joy
И това вино по никое време  Whistling....ще се опиянчим по светло още.  #Crazy  Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 16:00 от Alba76

# 127
Като сте почнали за гледането-бях бременна с Муфида и бяхме на разходка в зоологическата-там имаше едно шимпанзе-мъжоказа да не го гледам.Та и досега като направи някоя магария и го казвам-тя обаче отговаря,че аз съм виновна -да не съм била гледала hahaha
Марси тук казват,че детео приличало на този от близките който те е  подразнил най много през бременноста-та като забременях със Самара доста често влизах в спорове с едната и леля-и Самара на нея прилича де-всеки който я види така казва. Дано да не е нещо сериозно с Линда Praynig

Момичета благодаря за комлиментите  Blush Blush Blush-пък и не съм толкова стара де-ще стана на 33 лятото

алба предпочитам туниките-за лятото са идеални,материята е много лека.

# 128
  • София
Момичета, толкова, толкова сте прекрасни   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви от все сърце! Чудесни сте, сега като прочетох пожеланията ви така ми се стопли сърцето, че искам всичките да ви прегърна!
Желая ви много любов и късмет!
Аз няма как надниквам в темичката, защото ми е трудно да седя извън нея и днес направо  Mr. Green

Черпя ви с малко разнообразни виртуални ястия

или пък любимите ми спагети  Blush

и малко торта за десерт

Днес ми е едно весело и хубаво пък що подаръци ми се събраха  Crazy не е лошо да одъртявам толкоз  Whistling
Момъкът ми, горкият от сутринта звъни, че не ме оставя да си мързелувам, абе хубаво нещо са рождените дни 

# 129
 Жълтурче, страхотна почерпка си ни спретнала.  Peace
Радвам се, че се разписа, Hug определено липсваш тук и дори и да не си редовна- драсвай по някои ред от време на време, когато ти е кеф.  Peace
Спагети ли обичаш?  Party Как ги предпочиташ? Може да ти дадем идея за някоя и друга рецепта.  Wink
 Десиbouquet  то никoй не е казал, че си стара.  Stop
Личното ми мнение е, че на първата снимка изглеждаш жена, bowuu а на днешната видях едно детско изражение на лицето ти. Heart Eyes Моето лице също се изменя според прическата- изглеждам по съвсем различен начин в зависимост от това на къде ми е косата. Heart Eyes

# 130
Жълтурче,мерси за виртуалната почерпка!  bouquet
Това е чудесно,че си в добро настроение! Wink
Разписвай се понякога,истина е,че липсваш тук!  Hug
Албичке,ти направо ми четеш мислите! newsm78
Личното ми мнение е, че на първата снимка изглеждаш жена, bowuu а на днешната видях едно детско изражение на лицето ти. Heart Eyes Моето лице също се изменя според прическата- изглеждам по съвсем различен начин в зависимост от това на къде ми е косата. Heart Eyes
Точно това и аз имах предвид! Wink
Марси тук казват,че детето приличало на този от близките който те е  подразнил най много през бременността
Деси,стига бе!Ти ме уби. Joy Този бисер за първи път го чувам. hahaha
Моя син е копие на брат ми.Не само визуално и по характер.
Ми нормално е да прилича на лели,вуйчовци,чичовци..... Joy
Е,простотията ,вярно не "ходи по гората" ,ми по хората. Thinking
Делтичке,стига с това вино де,имай милост! Praynig
Марси,дано се оправите бързо! Praynig
Вчера Алекс беше по къс ръкав и хората ме гледаха с упрек.  Crossing Arms
То такава жега беше ,че и днес! Laughing
А как ме ядоса на обяд!!! #Cussing outНе издържах и го пернах по дупето. ooooh!
Далка днеска,меси ли меси....Искаме снимков материал после! Laughing

# 131
  • по пътеката
белла, моля те сложи някая твоя снимка в албума #Crazy, защото така е редно! вси4ки ,които имат паролата си сложиха! правилата са  по-леки, но е добре да си ги спазваме! не е страшно , никой не пипа, само гледаме! Peace

# 132

Честит Рожден Ден Миличко Жълтурче  bouquet
Да се люлееш в люлка от Любов и Здраве
като ти търсих Жълта картинка-виж какво намерих

http://cheese.hemuz.org/yellow/yellow.html

При мен-по моя закон-точно днес Раян събори лайф бокса и нямах до след обед нито Нет,нито Телевизор,нито телефон!
Тук беше едно неприветливо...обаче аз си имах Задача.
Бърках,месех....ама-нещо не докарах тетото.Много водно ми стана-та го държах в тенджерката-поду се на три пъти...ама все воднисто си стоя и плитки не можах да оформя!Сложих бадеми,орехи и стафиди.Другаря ми даваше Идеи през цялото време какво  още да се добави-уж оправяше Бокса ...а само в кухненското боксче се въртя Joy hahaha Не добавих нищо -следвах си рецептата!
Резултата-ВЪРХОВЕН ВКУС  bouquet Вид- не като на козунак.
Дидонче-спешъл за теб правих и снимките.ще сложа в абума....ами,като ЗА Пръв път-АЗ съм си доволна  пък! bowuu

Деска-и аз видях снимките. Усмивката ти е голямо  богатство  bouquet

Марси-и тук е едно лошо и променливо времето.И Раян е един сополив...

Фаима-много неприято. Дано се намери все-пак някакъв вариянт по-приемлив...Три години са дълъг период

Цеци-в посолството ли беше днес? какво стана?

Белче- ще  ти пиша на ЛС да не занимаваме целия форум-аз съм очарована от видяното до тук от този филм.от1 о 15епизо дръпнах и вече три пъти ги гледам  Blush Ама това са богати хора-този чичо Али само какъв дом има Shocked Ама ти знаеш-не всичко е така бляскаво там...

Алби-в България продават в Метро едни  италиански козунци....супер!тукашните  не са кой-знае какви-пробвах няколко....не е моя вкус!Този от твоето фото изглежда примамващо!Дано да е сладък-тукашните зглеждат добре,а не са вкусни....А моя-ръчно правеният-Обратно! Joy hahaha
Исках да ти пиша,че и аз често съм мислила Защо наистина конкретно алжирците-с такава мъка са извоювали независимостта си...а сега така се прекланят пред Франция-и драпат за живот по Запада!
Питах веднъж девера-че по-умерен ми се струва и по-смисленно ми обснява ...и ми каза така
-заради по-високия стандарт на Живот! Ако Алжир не беше колонизиран и местното население не беше държано в невежие..може би сега живота щеше да е като в Сирия,Ливан...а дори и по-добре защото има Петрол по нашите земи в повече!Но много от хората са неуки и бедни ...ето може би защо смятат че и някой им е длъжен заради причененото зло в миналото! Не разбирам от политика....само ти споделям какво ми каза

# 133
  • Egypt
Аз прибавих снимки, моята дъщеря беше лазарка на тържеството в детската градина.
Благодаря Деси, Алба, и аз така се надявам, да се наредят нещата.
Днес обаче се случи нещо, което ме накара да мисля, че и много по-лоши неща можеха да ни се случат. Та днес моето момче бърза да се прибере да се чуем, и изпуснал с 2 минути автобуса, после хванал следващия, и видял, че автобусът, който изпуснал, е паднал от моста долу на шосето, всички умрели, 30 души. А вчера, когато съобщил на майка си за казармата, тя му казала да не се ядосва, това е мактуб, човек не знае кое е добре за него, може да изпуснеш автобуса и той да катастрофира  Thinking

Честит Рожден Ден и от мен на Жълтото момиче!
Руади, и аз съм го гледала тоя Клонинг, даваха го навремето по руската ОРТ, а пък аз много харесвам бразилски сапунки. И си виках за Жади, че много сложно това- бразилска буйна кръв, арабска жилка, много взривоопасно:))) И не мислих, че някога ще стъпя в тоя свят, нежели ще се омъжа...

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 22:01 от faima

# 134
  • по пътеката
далке, що не добави брашно? така ще се полу4и меко ,но гладко и лъскаво тесто! мажеш ръцете с олио и дърпаш плитките  и после прлетеш на плитка и слагаш в тави4ката!нещо и на мене ми се разминаваха виенските кифли на наталина, едни по4ти на кексово тестото, малко добавих ,4е да се пипа! но моя спомен за виенски кифли е от варна, делта да каже, тя ми е по набора, вкъсът какъв беше! за предястие се режеха на  кръг4ета и се топваха в масъл4е и после с кашкавал стърган и на фурната отгоре, брех гладна кокошка пак вредности сънува!
твоето свеки като моето ,файма! онзи ден каза,4е линда ще се разболее,4е била само по две блузки при този пек и като съм махнала якето ,край! на другия ден още по4на да се секне и да скрибуца ,4е не може да диша през нощта! дано бог и хлопне  за лошото тази пуста уста ,брей! все лошотии и гадости в съзнанието! не каза,4е мъжо ще спе4ели някое лото или 4е ще ми намери една доходна работа! Money Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт