Египет - трета тема

• 51 674
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
  • Beyond the Frontiers
Елку, ако си забелязала, аз се коригирах доста преди ти да пишеш Peace
Цитат: "От 2007г Елиттур Сървис е генерален представител на DERTOUR за включване на българския хотелиерски продукт в техните програми..."
Явно не съм разбрала. Не се заяждам  bouquet

# 181
Ма фиш мушкеля!=Няма проблеми! Peace Mr. Green

# 182
Спорти това на арабски ли е ?  Mr. Green

# 183
Не, на марсиански  Joy

# 184
Ами кажи пове4е думи тогава
не всеки ден може да 4уеш марсианска ре4 newsm44   Joy

# 185
Ей тук, малко по-надолу на страницата има малко МАСРИански за оцеляване  Mr. Green
Най-важни неща, които да не забравям и съвети

# 186
Ей тук, малко по-надолу на страницата има малко МАСРИански за оцеляване  Mr. Green
Най-важни неща, които да не забравям и съвети

Ти прк сега на стар краставичар краставици ще продаваш  Mr. Green

шегувам се да не се убидиш  Peace

# 187
А само мъжа на mi6i е ходил в Марса Алам Wink Някой обаче ако открие полети на що годе сносна цена до Египет да свирка. Аз проверявах ама нищо прилично не намерих, то в тая криза май само до Египет ни остана ходенето на почивки Sad

# 188
Asefa, няма да се Убидя, спокойно  Mr. Green Повечето е с пари, нали знаеш  Money Или поне с повече време, (което уви нямам.)
Миши, полети има от Германия, Англия и други братски нам страни, което ти е по- на сърце  Peace Или с вътрешен от Кайро  Peace

http://www.low-cost-airline-guide.com/en/cheap_flights_to_Marsa_alam.htm

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 11:57 от Old Sport

# 189
Миши, полети има от Германия, Англия и други братски нам страни, което ти е по- на сърце  Peace Или с вътрешен от Кайро  Peace

http://www.low-cost-airline-guide.com/en/cheap_flights_to_Marsa_alam.htm
Олди, аз нямам кой знае какъв мерак за Марса Алам, още по-вече от снимките които ни изпратиха от там наши приятели /от04.06/, но няма да разстройвам темата с тях Cry Аз питам въобще за полети до Кайро или Шарм, но на що годе разумна цена, защото с редовните полети излиза неоправдано скъпо.

# 190
Когато обмисляхме почивката си до Египет един от вариантите беше да отидем до Сърбия и с тамошен оператор до Шарм. Излизаше по-евтино, но заради пътуването до Сърбия се отказахме.

# 191
Миши, така да е. Инфото може да е полезно на други като Долорес например.
Останалите полети ги коментирахме на предната страница  Peace Не знам какво е разумна цена според теб...Зависи от продължителността на престоя там. 199 евро Атина-Кайро-Атина са си супер приемлива цена за мен (но ние не ходим за кратко по принцип).
Иначе през лятото там ходят най-много немците и италианците. В последния сайт могат да се видят кои лоу кост компании летят до Египет. Обикновено същите имат полети и до други курорти, не само Марса Алам  Peace

# 192
  • Beyond the Frontiers
Малко да ви изкуша - реших да се пробвам през една резервационна система, какви хотели и цени ще ми излезнат за Хургада  -авгст:
- Хотел PYRAMISA BLUE LAGOON -който аз лично препоръчвам - цена за 7 нощувки на АИ - 538 евро за двойна стая
- хотел 4 звезди DESERT PEARL - апартамент с една спалня, без изхранване - цена за 7 нощувки 187 евро  Grinning
- хотел 3 звезди Empire Three Corners - двойна стая - цена за 7 нощувки АИ - 360 евро - предлагат и някакъв трансфер в цената /предполагам от и до летище, защото плажът е на 200 метра/

# 193
  • София
Малко да ви изкуша - реших да се пробвам през една резервационна система, какви хотели и цени ще ми излезнат за Хургада  -авгст:
- Хотел PYRAMISA BLUE LAGOON -който аз лично препоръчвам - цена за 7 нощувки на АИ - 538 евро за двойна стая
- хотел 4 звезди DESERT PEARL - апартамент с една спалня, без изхранване - цена за 7 нощувки 187 евро  Grinning
- хотел 3 звезди Empire Three Corners - двойна стая - цена за 7 нощувки АИ - 360 евро - предлагат и някакъв трансфер в цената /предполагам от и до летище, защото плажът е на 200 метра/

Под двойна стая се разбира цена на човек в двойна стая или цена за 2 души в двойна стая newsm78

# 194
  • Beyond the Frontiers
Цената е на помещение, т.е. за цялата стая за 7 нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт