Египет - трета тема

• 52 215
  • 705
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Може би ще се спра на него тогава - предпочитам изпитаните места с препоръки!

# 436
  • София - Бургас
Олд спорт, ама току що забелязвам, че има новости около теб...
Страхотно, и честито   bouquet
Желая ви много здраве и  лека бременност.
Успех! Heart Eyes

# 437
Kaleia, мерси!  Hug Тя лентичката ми е дискретна, затова  Blush

Кой е следващият заминаващ за Египет? Да си каже без бой, за да знаем кога да чакаме разказче  Peace

# 438
Old Sport честито и от мен Hug
Желая ти всичко да е ОК Peace

# 439
Благодаря и на теб!  bouquet Дай Боже! Praynig
Отсега си знам, че бебето ще е египтофилче  Mr. Green

# 440
Олди, честито  Hug

Лека бременност, много се зарадвах  Peace

Аз нали не се заглеждам по подписите, и да изпусна такава хубава вест  Blush

Чудно ми е защо Александрия не се обхваща от повечето организирани програми, уж я има като оферта от Тез Тур, но на нас ни бяха казали че не я провеждат тази екскурзия  Thinking

# 441
  • Стара Загора
Чудно ми е защо Александрия не се обхваща от повечето организирани програми, уж я има като оферта от Тез Тур, но на нас ни бяха казали че не я провеждат тази екскурзия  Thinking
До колкото знам аз се организира, ако има група за там, но пък цената от Хургада е толкова зашеметяваща, че не си струва.
На всичкото отгоре те убиват от път, понеже разстоянието Хургада- Александрия е има-няма 900 км.
Голям пропуск е това, че не организират екскурията от Кайро, къде разстоянието е едва 250 км.
Ние затова си отидохме с влака от Кайро и мога да кажа, че си струваше всичкото тичане по гари, таксита и т.н.

# 442
Аз точно от Кайро я гледах в програмата на тез тур, водеше се двудневна Кайро-Александрия, предполагам би могло да се организира ако се удължи престоя в Кайро с един ден за сметка на Хургада, но може пък наистина да няма достатъчно желаещи за група....

# 443
  • Стара Загора
Аз точно от Кайро я гледах в програмата на тез тур, водеше се двудневна Кайро-Александрия, предполагам би могло да се организира ако се удължи престоя в Кайро с един ден за сметка на Хургада, но може пък наистина да няма достатъчно желаещи за група....
Ако сте навити да ходите неорганизирано, предлагам разписание на влаковете и кратки насоки  Grinning

# 444
  • Sofia
Днес гледах на Славейков пътеводителя на National Geographic за Египет и искам да ви питам - заслужава ли си цената? Някой ползвал ли го е?

# 445
Ако сте навити да ходите неорганизирано, предлагам разписание на влаковете и кратки насоки  Grinning

Мерси, като се наканя пак да ходя до там ще го имам впредвид  Peace

# 446
  • Стара Загора
Днес гледах на Славейков пътеводителя на National Geographic за Египет и искам да ви питам - заслужава ли си цената? Някой ползвал ли го е?
Купих го преди да тръгнем по съвет на Олд спорт.
Беше ми безценен там. Без него не знам дали щяхме да видим и половината от това, което видяхме Grinning

# 447
  • Sofia
Супер! И аз ще го купя тогава.
Ей, момичета, вече съм съвсем навита за екскурзията... Сега събирам и компания, че да не ни е скучно сами. Ако има желаещи - свиркайте!

# 448
В Хургада, от офис на местна агенция, се предлагаше Александрия - със самолет. Те имаха доста богата гама от предложения за еднодневни и двудневни екскурзии.

# 449
Ани, благодаря ти много!  bouquet

Спомням си, че веднъж ползвахме чартър на Бг Еър и на връщане чувах бг-рите да говорят за Алекс - т.е. масово бяха ходили и там, но не знам от Кайро или от Хургада (с полет). При всички положения си заслужава, ако може да се отиде от Кайро за сметка на един ден в Хургада примерно.

Тари, правилно ти е казала Жив е - пътеводителят си заслужава Peace Аз свиркам, обаче само със свиркането си оставам засега, няма как  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт