Египет - трета тема

• 52 264
  • 705
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за уточненията - ще разровя, разбира се, и темата назад.
Аз разглеждах предложението на АлмаТур за НГ: http://www.almatour.net/a7/cp/dir/a.jsp?page=20370.
Хотелите, които се предлагат са от веригата Мьовенпик и Grand Pyramids Hotel. За първите знам, че са добри, за вторите имате ли впечатления?
Обърнете внимание, че в таблицата са изброени хотели в Кайро, а хотелите в Хургада се виждат като се влезе в меню цени срещу съответния хотел.

# 421
  • Sofia
Old Sport,
благодаря за успокоението!

elku-elena,
това е комбинацията - в Кайро е Гранд Пирамидс, а в Хургада (Ел Гуна) - Мьовенпик.

# 422
Имаше отзиви за хотела ти в Кайро в тази тема, но като стигнем 30 стр. ще пусна новата и ще го изведа като линк  Peace В Кайро повечето хотели са кофти, но добрата страна на нещата е, че в хотела почти не прекарвате време освен да вземете по един душ и да дремнете  Peace

# 423
  • Beyond the Frontiers
Old Sport,
благодаря за успокоението!

elku-elena,
това е комбинацията - в Кайро е Гранд Пирамидс, а в Хургада (Ел Гуна) - Мьовенпик.
Мисля, че за Мьовенпик няма какво да се каже - добър хотел. Не е с класата на европейските, но е приличен.
Огледах и другия в Кайро и се оказа, че е един от 3-те хотела, които разглеждахме там. Стаите са окей, идеята е за луксозен хотел с тежко, луксозно фойае, стаите са прилични, малък вътрешен басейн, приличен външен и интересен ресторант от вън в палатките. Вечеряхме в него и през цялото време имаше програма - беше интересно. Тук може да видите и реални снимки http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g294202-d634507-Grand_ … s_Hotel-Giza.html  Хотелът е наистина доста близо до пирамидите, на доста оживена улица.

# 424
Мьовенпик Ел Гуна е близо до европейските стандарти, аз лично бях много доволна  Peace От този в Хургада нямам наблюдения, но като цяло  тамошните хотели от веригата държат добро ниво. Имам впечатления и от този в Ел Куезир. Peace

# 425
  • Beyond the Frontiers
Мьовенпик Ел Гуна е близо до европейските стандарти, аз лично бях много доволна  Peace От този в Хургада нямам наблюдения, но като цяло  тамошните хотели от веригата държат добро ниво. Имам впечатления и от този в Ел Куезир. Peace
Не казвам, че е лош. Просто не е 5 звезди. Но пък мястото е приказка. Peace

П.П . Лека и успешна бременност.
Peace

# 426
  • Стара Загора
Имаше отзиви за хотела ти в Кайро в тази тема, но като стигнем 30 стр. ще пусна новата и ще го изведа като линк  Peace

Една лека поправка - темите вече се заключват на 50 страници Simple Smile

И аз много ти се радвам на лентичката. Честито!  Hug  bouquet

# 427
Благодаря и на двете ви! Hug
Ама и аз не казах, че казваш, че е лош  Naughty
На 50 се заключват отчетните. И за останалите ли важи??Защото едно е да препрочета тема от 30стр, друго са 50  Crazy

# 428
  • Sofia
Другият вариант за Хургада е Щайнбергер, ако съм запомнила правилно името, - той е в Хургада, а Мьовенпик - в Ел Гуна. Не знам кое е по-добре от гледна точка на дестинациите.

# 429
И двата са добри, а ако престоят ви в Хургада/Ел Гуна е основно за почивка, аз лично бих избрала Ел Гуна. Но пък в Хургада е по-закътано, което по това време на годината е за предпочитане, ако искате да ходите на плаж  Peace

Жив е, погледнах специално и в пътешественическия няма съобщение за заключване на 50 стр.  затова мисля, че си важи правилото за 30стр...

# 430
  • Стара Загора
Жив е, погледнах специално и в пътешественическия няма съобщение за заключване на 50 стр.  затова мисля, че си важи правилото за 30стр...

Херка каза - за всички по 50 с малки изключения Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.msg12422822#msg12422822

# 431
  • София
Другият вариант за Хургада е Щайнбергер, ако съм запомнила правилно името, - той е в Хургада, а Мьовенпик - в Ел Гуна. Не знам кое е по-добре от гледна точка на дестинациите.

Не знам каква програма си избрала, но при нас с круиза по Нил имахме 3 нощувки в Хургада. Двете от тях бяха по 4-5 часа, а последната си беше цяла нощ  Grinning. На практика имахме точно 1 ден за Хургада. Трябва да ти кажа, че хотела нямахме време дори да го разгледаме  Laughing. И досега съжалявам, че платихме за АI, че и доплатихме за гледка към морето  Mr. Green. Нито си изядохме яденето, нито можахме да гледаме морето  Grinning. Като ни закара автобуса в 12 през нощта в хотела имаше само претоплени остатъци от вечеря. Закуската ни я даваха като пакетче за автобуса  Mr. Green. Така че при условие, че си харесала вариант с круиз хотела в Хургада е почти последна грижа  Grinning. Освен ако Новогодишната вечер не е там - тогава може би е добре да си в по-луксозен хотел.

Old Sport , и от мен честито!   bouquet Много леко бременеене!

# 432
  • Sofia
Само една вечер е в Хургада - нощта преди отлитането, така че и аз мисля, че няма кой знае какво значение.
Новогодишната вечер се пада на кораба.

# 433
При това положение наистина няма голямо значение  Peace Аз все си представям програма с едноседмичен престой на кораба и още толкова в някой от курортите, но това май не се предлага (масово) у нас.

Таня, благодаря и на теб!  bouquet Затова сега ще карам само на мечти и спомени, пък живот и здраве, като се пръкне момата, ще подновим набезите  Twisted Evil

# 434
  • Beyond the Frontiers
Steigenberger в Хургада, но часта на брега, е страхотен хотел. Препоръчвам го с две ръце.  Звездите са напълно заслужени. Най-добрият хотел за мен от посетените в Египет.

Общи условия

Активация на акаунт