Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на самолетния билет от Кайро до Хургада?
Защо не се приспада автобусен трансфер при пътуване до Хургада, а вместо това се доплаща самолетният билет?
Какви са общите впечатления от хотелите в Кайро, Хургада и Египет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на самолетния билет от Кайро до Хургада?
Цената на самолетния билет от Кайро до Хургада варира, но според информацията от форума е в диапазона 64-90 евро, в зависимост от наличността по редовните полети на Egypt Air за съответната дата. Тази цена може да се промени въз основа на различни фактори като такси за издаване на билети и други допълнителни услуги.
-
Защо не се приспада автобусен трансфер при пътуване до Хургада, а вместо това се доплаща самолетният билет?
При пътуване до Хургада се доплаща самолетният билет, а не се приспада автобусният трансфер, защото те са различни видове транспорт. Вътрешните полети предлагат по-бърз и удобен транспорт, който може да бъде предпочитан от пътниците. От друга страна, автобусният трансфер може да бъде по-икономичен, но и по-продължителен.
-
Какви са общите впечатления от хотелите в Кайро, Хургада и Египет?
Отзивите за хотелите в Египет са смесени, като някои гости оценяват големите хотели, красивите плажове и разнообразната храна, докато други съобщават за проблеми с остарелите или нелуксозни стаи и оплаквания относно настаняването и качеството на храната. Въпреки това много потребители съобщават за прилично обслужване и комфорт в по-ниските категории хотели, като често споменават усърдния персонал, който подобрява цялостното изживяване. Някои участници изразяват желание да се върнат в същия хотел, въпреки проблемите, докато други смятат резервирането на апартамент вместо хотел за по-рентабилен вариант.
-
Какви са впечатленията от хотел Савита в Шарм ел Шейх?
-
Какви са впечатленията от хотелите в Ел Гуна?
Важното е, че са дошли да ви приберат все пак, а и са се усмихвали
Ами, аз бях чела, в информация на тур агнецията, че в Египет имало уреден и удобен жп транспорт, та затова бях убедена, че има гара!
)
днес цял ден чета вашите публикации и не мога да се откъсна от компютъра, страшно са интересни и пълни с полезна информация... а и като се има предвид, че с мъжа ми плануваме от няколко седмици една екскурзийка в тази дестинация бих искала да се посъветван с вас... Разглеждах различните оферти и общо взето са подобни...преобладават предложенията за 8 дена - Кайро + Хургада, като има 2 възможности една нощувка в Кайро (тоест към половин ден за разглеждане,така и не разбрах точно в колко се отпътува за Хургада) или две нощувки (тоест имаш един пълен ден в града) и се чудя кой е по добрият избор??? Иска ми се да видя колкото се може повече интересни неща от Кайро през този убедена съм крайно недостатъчен един ден ....
Ето защо много се чудя дали сама мога да открия на място вариант за посещение на пирамидите и музея??? С надежда, че без тези фабрики и хапване на крак ще ми остане време да посетя и някой и друга забележителност в Кайро??? По този въпрос знаете ли дали не съществуват организирани автобусчета с т. нар. "sightseeing"??? И ми е любопитно дали мога да се поразходя малко из града вечер, безопасно ли е? Да ми препоръчате някое ресторантче не много скъпо за вечеря? И бих ли се оправила само с английски??? И сега се сещам да питам - скъпи ли са такситата там? Толкова много въпроси са ми в главата, а става въпрос за едва първите ден два от екскурзията, но аз обичам винаги всичко да ми е планирано и добре организирано 

. Като човек ходил само веднъж в Кайро, не бих се опитвала да обикалям сама ако има само един ден на разположение. Не за друго, а ще загубя повече време в лутане и пазарене с местните, отколкото в натрапените фабрики за папируси и парфюми на организираната екскурзия. Още повече, разбирам че първия ден в Египет ви е в Кайро. На нас ни беше последния и бях свикнала малко...