Египет - трета тема

• 51 620
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
  • Beyond the Frontiers
forski, колегите пуснаха ласт минит и за 19.12
Пращам програма на личния.

# 526
# 527
  • София
момичета, предстои ми пътуване в египет в началото на януари, края на февруари 2010 и се чудя дали става за плаж тогава?
на първата страница темата за времето не ми се отваря и не можах да прочета нищо. ще ходя в хургада, гледах в сайта на алфатур, че било около 23-25 градуса, но един познат ми каза, че било максимум 15 тогава.
та затова се зачудих. моля, ако някой е ходил по това време, да каже.
благодаря предварително  bouquet

# 528
Едни наши познати ходиха февруари и казаха, че не ставало за плаж, а е грехота при това хубаво море да не можеш да се топнеш в него!

# 529
Зависи какво разбирате под плаж - за печене става целогодишно, за къпане в морето - ако са на открито място хотелът и плажът, е по-хладно, ако е на по-закътано място, водата е около 20-22 гардуса и за едното топване става. Това за Хургада. В Шарм като цяло е по-топло, в Сафага също, защото е по-закътано, надолу на юг още повече...
15 градуса може да е нощем, но през деня при всички положения е по-топло. Peace Но ако има що годе хладно време в Египет, то е точно в началото на годината. Така, че или наблегнете за допълнителните екскурзии, или отидете малко по-късно  Peace

# 530
  • Beyond the Frontiers
Тази година бях точно в края на януари. Температури средни 24-28, за мен си беше чудесно и ставаше за плаж. Peace

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 16:00 от elku - elena

# 531
Именно  Peace Особено, ако човек стане по-ранко  Peace

# 532
Тази година бях точно в края на януари. Температури средни 24-28, ца мен си беше чудесно и ставаше за плаж. Peace
Ако е толкова, то си е даже супер за плаж.
Интересно ми е януари - февруари кога ли се стъмва  newsm78, защото си спомням, че края на септември   слънцето залязваше някъде към 5 и нещо!

# 533
Ами раничко пак...то там по принцип рано се стъмнява, и през лятото също...просто локейшъна му е такъв  Peace

# 534
Да ни е честит новият образователен министър  Peace http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=6489780
Ще стоплим още повече бг-египетските отношения сега  Mr. Green

# 535
  • София
Да ни е честит новият образователен министър  Peace http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=6489780
Ще стоплим още повече бг-египетските отношения сега  Mr. Green
Познавам го, даже на ресторант сме ходили преди години с компания. Да ни е честит и да свърши много работа! Много е свестен и готин като човек  Peace

# 536
Да живее Българо-Египетската дружба, от векове за векове  Mr. Green

Адаш, аз го знам като добър професионалист, но щом и ти казваш, че е пич - вярвам ти  Peace

# 537
Здравейте!

Поздравявам ви за хубавите теми, набързо препуснах (ще се върна да чета още) през тях.
Вярвам, че ще ми помогнете с информация за Египет. Ще пътуваме
цялото семейство на 28-ми този месец. Екскурзия от Алфатур с 8 нощувки,
една от които в Кайро. Много се вълнуваме Simple SmileSimple SmileSimple Smile Това, което малко
ни притесни, е че намерихме в интернет разни негативни отзиви от Руснаци
за хотела в който ще бъдем в Хургада. Той е чисто нов и името му е СФинкс.
Ако някой има информация, много моля да сподели! Прочетох много за
нещата които ме интересуват и се чудя дали не сглупихме като решихме
да водим с нас и малкият ни 3г. син? Много бих искала да чуя и вашето мнение.

Благодаря ви от сърце, предварително!

Ангелина
  bouquet

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:04 от МАГНИТ

# 538
  • Beyond the Frontiers
Магнит, всъщност ще пътувате с ТЕЗ ТУР. Хотелът е наистина нов и пускат доста примамливи оферти. Давам ти само най-важното от цялата информация:
# Собствен плаж- плоча (веднага след това дълбочината е от около 8 метра). Туристите могат да се насладят на плажа на хотел King TUT Resort. Препоръча се използването на специални обувки за влизане в морето. Чадъри, шезлонги, матраци - безплатно. Плажни хавлии - безплатно.
При басейна: чадъри, шезлонги, матраци - безплатно.

Допълнителна информация:
На рецепцията на хотела се извършват незначителни технически работи. В момента в хотела работят основният ресторант (обяд и вечеря) и 1 бар. Закуската се предоставя в ресторанта на съседния хотел KING TUT.

http://www.teztour.bg/hotel.php?id=3846

# 539
Не мисля, че ще е проблем, че ще водите и детето. Само ще бъдете ограничени откъм екскурзии - в Луксор на бих го завела, ще се измори прекалено. Иначе там е пълно с деца и особено по това време са основно малки, защото другите са на училище.

За хотела - допускам, че се казва СФинкс, все пак думата не идва от "свиня"  Joy (Шегувам се, никой да не се обижда! Peace)

Общи условия

Активация на акаунт