Юнски бебета! Тема №51

• 15 667
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добрутру братство!
Честит ви Лазаров ден.
Тук пак духа ужасен вятър от моренцето, завиждам ви на хибавите слънчеви дни.
Да ви кажа, че това диваче дето живее в коремам ми, от 8 часа не се е спряло да се мърда, хълца и кой знае какво още прави. Ще се залавям с домакинската работа, че следобед пак има мач  newsm44 и трябва да съм свободна.
Усмивки и прегрътки на всички.  Hug

# 106
  • София
Amorevole , багодаря за кафенцето  kaffeetrmker_2
Благодаря и за записките от лекцията на Gydelichkova и elde  Hug
Аз от доста време не бях усещала хълцания, но снощи какво хълцане паднаа  ooooh! Подскачах на дивана, а съм Биг Мама, но явно и бебка доста е пораснала  Heart Eyes

vanny_76 , нашата бебка върви с малко по-малка bdp спярмо теглото и лекарката каза, че явно ще е по-пухкава. На ехографа, на който ме преглежда след като измери всичко прави една графика, на която е дадена идеаланата крива и е отбелязано къде се намира бебка според размерите си и аз така виждам , че всичко си е наред ( нали съм инженерче, трябва графика да видя, че да ми стане ясно  Laughing )
Аз вчера ходих до работата. Бях си обула едни обувки, с които бях на подписването ни и ги купих специално, за да мога да ги нося и сега пролетта, но от трамвая до офиса вече бях забравила, че бебка тежи, че и килата ми тежат изобщо всичко от болки в краката и с влизането обясних на колегите , че положението не е толкова тежко , колкото изглежда и не мога да ходя не от друго ами от обувките  Mr. Green Като си тръгнах си купих чехли от първият магазин, хем отдавна исках такива, хем и продавачката супер любезна и после покорих всички мгазини  Laughing
Снощи казаха, че влошаването на времето се отлага за другата седмица и ние имаме намерение да си прекараме следобеда в южен парк, цяла седмица го чакам това  Grinning
 Слънчев ден  sun

# 107
Михайлова, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАМА!

Момичета, нашия принц се е завъртял. А малко ме издразни, че без да ме питат ме плюснаха от вратата още да ми мерят тоновете. Естествено срещу скромните 15 лева ... накрая ще сметна тотал и ще ме заболи главата, но важно е, че има добра новина Simple Smile

Честито на всички именници и весело Лазаруване на девойките!

# 108
Добро утро, братство! Вчера не успях да вляза нито веднъж, но днес ще наваксвам, защото видях, че има доста интересни неща!

Преди всичко да ви кажа да стискаме палци на Петя, защото снощи са я приели в Майчин дом и е на системи. Имала е контракции, които към 2 ч. са станали на 5 минути и тя е отишла в спешното. Много неприятно... Пожелах й от наше име да се оправя скоро и пак да е сред нас, а следващото й посещение в болницата да е накрая за раждането!  Praynig

елде и Гъди, страхотно сте описали кърменето Simple Smile Благодаря - инфото замина във файл - "полезни" Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 11:46 от KaterinkaM

# 109
  • София
Стискам палци на петя Петя, дано всичко мине добре  Praynig
Михайлова, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен много щастие ти пожелавам  newsm51

# 110
Михайлова, Честит Рожден Ден!

Петя, стискам палци, всичко да е ОК и скоро да си бъдеш вкъщи.

# 111
Михайлова честит рожден ден.Жива и здрава и сладко бебче на финала  bouquet
Аз станах рано да направя закуска на мъжо и сега малко да си почина,че лека-полека ще трябва да изчистя.Снощи не ме е болял корема,но пък тази сутрин моят бебчо такива шутове ми тегли долу ниско в ляво,че ми се плаче.
Дано Петя бързо да се оправя и да не влиза вече в болница до термина си.
Таткото като се върне от работа трябва да съм изчистила навсякъде,че да излезем малко,че душичката ми се стегна вкъщи, а времето е направо разкошно.
Лек ден мами бебелани Hug

# 112
Ха добър ден и от мен.
Бързо оздравяване на Петя и somebody  bouquet И аз взех да се шашкам с тези влизания в болница на много от нас.Незнам какво става,но баш на финала гледайте какво става. Затова момичета пазете се!!!

Честит рожден ден Михайлова!

# 113
Надявам се бързо да се оправят Петя и somebody и всичко да мине по най-добрия начин! Стискам им палци, а също и на другите момичета, които се оплакаха от контракции - Полито и Славена - надявам се да са добре; обаждайте се тук да не ви мислим!

Хубав уикенд на всички!

# 114
Добър ден на всички мами...стискам палци всичко да е наред при Петя и somebody Praynig
Аз се върнах преди малко от преглед и се успокоих, че всичко с бебка е ок. Станала е 1500 грама и доки каза, че е 1 ден напред. Всичко си е в норма, като се беше обърнала с главата надолу и се надявам да си остане в таз позиция до раждането.
Да се похваля, че поръчахме рокля на абитуриентката, приеха я студентка в Портсмут и тя е много щастлива, но аз като се сетя какви раходи ни чакат и гледането не бебе ми се струва едното нищо...квартири по София, такси за университета, отделно джобни smile3511. Сега на първо време ни чакат матури, както при нея, така и при четвъртокласника.
Преди се бях замислила какви експерти сме станали по бременеене и раждане. Когато бях бременна в Америка със сина ми нямах никаква представа, колко тежи, какви са ми изследванията...абе пълна мъгла и ми беше много спокойно. Май си е по-добре да не си много информиран newsm78, освен ако нямаш проблемна бременност...
Айде лек уикенд на всички и весело изкарване на празниците

# 115
Здравейте момичета!
Михайлова,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди жива, здрава и винаги усмихната,най - щастливата  и горда майка!  bouquet

Аз отдавна не съм писала,но както казах по-рано се подготвях за държавен изпит,а сега пък правим леко ремонтче.Разбира се това не означава че не чета,напротив през 5 мин.преглеждам темичката.
Преди две седмици  и аз бях на ФМ,където малко ме стреснаха,но след като се информирах малко повече по въпроса се поуспокоих.Доктора каза че главата на бебчето била по - малка,вървяла месец назад,но това било строго индивидуално/така както на всички хора е различна/.Всичко друго си отговаря на размерите за седмиците, както и малкия мозък което било по - точен показател,а не размера на самата глава както повечето лекари мерят.Засега е седалищно,но се надявам че до края все ще намери място да се обърне.
Последно време и аз имам много контракции,въпреки хапчетата които пия,което доста ме плаши.Гледам да си почивам,но като не съм свикнала,пък и  имам детенце и просто няма как да седна и да си стоя. Надявам се всички да изтърпим до термина.
За спането няма да говоря,почти е невъзможно Tired,но остана още малко трябва да стискаме зъби.
Надявам се случилото се с  Петя да не е нещо сериозно и да се  прибира по- скоро Praynig.
Somebody хайде и ти ни липсваш!
Vanny_76, само така  Peace, само положителни емоции напук на всичко ,писна ми от тези лекари вече #Cussing out.
Gydelichkova,Elde благодаря за информацията, въпреки че този момент ми се струва много страшен.Страхувам се дали ще се справя, с дъщеря ми не успях.Единственото което успях е да изцеждам по 20-30 гр. на хранене и така до 20 ден след което се предадох,но сега има вече достатъчно информация по този въпрос и с повечко усилия надявам се да се справя.Напоследък все повече мисля за това как дъщеричката ми ще приеме бебето,въпреки че не е малка,но е много привързана към мен и постоянно има нужда от внимание,на всичкото отгоре ще бъде и първокласничка,т.е. стреса за нея ще е голям и незнам дали ще успея да подходя по най добрия начин ,така че всичко да мине леко.Много дълго стана спирам.Пожелавам на всички момичета с проблеми ,бързо оправяне и повече никакви такива неща.
Приятни разходки,позитивни мисли и повече почивка. Simple Smile

# 116
Albena, ти си мама-героиня! Хубаво е, че не се плашиш лесно Simple Smile Наистина те чака доста интересна година от май нататък Simple Smile Но ще е вълнуваща и пълна с хубави емоции...

Хълцането е много приятно - моите хълцат по график, горното бебче е в 10 сутринта и 4 следобед, а ниското (по-голямото) - късно вечер, през нощта и рано сутрин. То е по-активно в хълцукането, но не и като шавливост  Simple Smile

Аз се чудя да хващам ли парцала или да хващам пътя. Хем не мога да гледам къщата и хаоса в нея, хем нещо не ми се влиза в ролята на домакиня... Да викна Мистър Пропър??  Joy не идва...  newsm78 май ще ходя на разходка  Laughing

Хубава Лазарица на всички! Особено на мамите, които ще пращат момиченцата си да събират яйца. Аз ходех като малка на село, с една кошничка и имам страхотни спомени  Heart Eyes

МИХАЙЛОВААА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ПЪЛНА С РАДОСТ, ЕНЕРГИЯ И ЛЮБОВ ВЪВ ВСЕКИ МИГ!

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МИХАЙЛОВА!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ!

Момиченца, най - накрая си харесах количка, един от новите модели на Cangaroo ,но ме притеснява цвета. Предлага се само в 2 цвята и единствения избор за момиченце е в оранжето и зелено.
Иначе е страшно олекотена и функционална.
Какво ще кажете за комбинацията в оранжево newsm78
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=260

# 118
 Щастлива Бубичка Аз и двата цвята видях и наистина е хубава,даже в момента оранжевото със зеленото е много актуално.Единственото което ме притесни е че е по-тясна,но пък от към дизайн и цветове е много сладка.

# 119
на живо коша е широк и дълбок, като зимните кошчета. Именно затова ми хареса,за разлика от другите комбинирани кошове ,които съм гледала и и се бях отказала от комбиниран кош именно заради теснотата им, но този е ок.

Общи условия

Активация на акаунт