Юнски бебета! Тема №51

• 15 659
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН -МИХАЙЛОВА

Аз малко съм с болки момичета и за това не пиша, но ви чета. Петя да се оправя бързо и на всички други весел празник утре.                     
                                                   Моята дъщеря е именячка утре така че ще се оптам да съм на ниво за празника!

# 121
Щастлива бубичка и аз съм се спряла на този модел. PeaceСтрашно лека и цветовете ме грабнаха/оранжевата/ в магазина .

# 122
Здравейте скъпи мами!!
Бях на видеозон в четвъртък и докито ми каза, че бебчо не е пораснал хич за две седмици, много се уплаших въпреки, че тя ме увери, че тоновете са му нормални, бях свикнала да ми казва че върви 2 седмици напред, а сега си е станал точно за седмиците. Sad На някоя от вас  случвало ли са е подобно нещо, че сън не ме хваща от претиснение  Cry

# 123
didibibi, не се притеснявай. Бебчо си е наваксал седмиците предварително и сега има лек застой. А и щом докторката е казала, че всичко е ОК значи е така.
Не си вкарвай излишни притеснения - не е добре нито за теб, нито за бебето.
Наслаждавай се на магията наречена Бременност! Heart Eyes

# 124
  • Germany
Михайлова, честит рожден ден и от мен! Много здраве, радост и любов!

# 125
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИХАЙЛОВА, ПОДАРЯВАМ ТИ ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ НАЙ- ЩАСТЛИВАТА МАМА.    Gift
Петя с теб сме.

# 126
Здравейте и от мен
Два дни не съм влизала и съм с цяла тема назад
Честит рожден ден на Михаилова   bouquet
отивам да ви чета,после ще пиша Simple Smile

# 127
   Здравейте, щастливи бъдещи мами! Най-накрая се пристраших и аз да пиша. Казвам се Ина и съм от Варна. Редовно чета, но досега нищичко не съм написала...  Rolling Eyes Да споделя и аз за покупките... ми още нищо не сме купили с таткото, мислим края на април да вземем най-необходимото за раждането и болницата, а другите неща като колички и т.н. че ги купуваме после... иначе си имам една много услужлива свекърва, а зная, че сестрата на мъжа ми също ще ми помогне с пазаруването.
   Аз оплаквания почти нямам, освен една зверска болка точно под гърдите. Мисля, че е от сутиените, дето ме притискат, пък и бебето... Купих си какви ли не сутиени , а също и безшевно бельо, но нищо не помага... и зхвърлих сутиена... от няколко дни нося само потници и болката почти изчезна, надявам се само да не си увредя бюста. Иначе и моята бебка си е заела вече положение с главата надолу, прави ми впечатление, че от известно време рита на едни и същи места.
   Записах се за деня на отворените врати в Окръжна, щото смятам там да раждам. Надявам се там да се видим с някои от варненските мами...
 Аиде чао засега, ще се опитам да съм по-често сред вас  Simple Smile

# 128
Момичета получих кървене и много се изплаших, отивам до болницата. Стискайте ни палци!

# 129
  • София
Ама какво става тия днии vanny_76 стискам ти палци, само спокойно  Hug

# 130
  • Варна
ins - добре дошла в Юнското братство. Аз, Михайлова, Белла и още имаше съще се записахме, ще е хубаво да се видим.
vanny_76- с теб сме, стискам палци.
БРАТСТВО КАКВО СТАВА НЯКОЙ НИ Е ЗАВИДЯЛ НА СПЛОТЕНОТО БРАТСТВО И НИ Е  НАПРАВИЛ МАГИЯ, ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА Я РАЗВАЛЯ. ДРЪЖТЕ СЕ - МАЛКО ОСТАНА.

# 131
Vanny_76   Praynig, запази спокойствие вярвам че всичко ще е наред.

# 132
Честит рожден ден, Михайлова! Много усмивки и щастливи мигове   newsm51

Вани, стискам палци  Praynig

# 133
Михайлова честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

Петя, Vanny_76 стискам палци всичко да е наред милички, с вас сме Hug

ins добре дошла  bouquet посъбрахте се и доста Варненски майчета Grinning

# 134
Михайлова, жива и здрава!!!
Вани, дано не е нищо сериозно!
Да се похваля, купихме си кошара, матраче на Магнифлекс (страхотно е!), ваничка и стойка, довечера ще снимам и ще ги кача в албума.
Момичета, в аптеките козметиката на Веледа е ужасно скъпа, ако някой се интересува, аз си поръчах през един немски сайт, който има доставка до БГ - 10 евро с DHL, цените са доста по-ниски отколкото в БГ, а особено ако се комбинират повече хора от един град ще излезе доста изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт