Юнски бебета! Тема №51

• 15 655
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
slavena- честити покупки.
Аз ще мятам картофките във фритюрника, отварям биричката и сядам да гледам мача с бебчо и кучето, др. мъже няма покрай мен.
Свиркайте за наще хора, до после.  Drunk

# 136
здравейте и от цял ден не съм писала ......а даже и компа не бяхме пуснали......

Снощи китайския беше супер много вкусни манджи.....натъпках се като прасенце Animal Pig и в 2 часа пак върнах поръчката.......ама какво да се прави....за разлика от други сутрини спах до 7,30 което си е постижение.......

Сутринта с Марто изчистихме мазето ....а само колко боклуци имаше......и си разчистих и балкона ,че нали от понеделник почваме ремонта.......

Петя стискам палци и се моля всичко да се оправи........

Михайлова честит рожден ден
много здраве....щастие и късмет....... newsm51

vanny_76 оправяй се бързо......

Отивам малко да оправя дрехите от прането........ до после....

Днес май много сме по разходки........довечера ще се развихрим......

До после.....

# 137
  • Germany
Вани надявам се, че всичко при теб ще бъде наред!
Нашият батко пък е с Варицела от снощи Sad Цяла нощ е с температура и бълнува. Днес вече има около 20 пъпки и почват да го сърбят и не дава да го мажем и е ужас. Така се надявах да ни се размине, но уви.. Дано само я изкара по леко.

# 138
Свиркайте за наще хора, до после.  Drunk

Ти кой мач гледа?! Моят мъж отказах ходене на стадиона, защото последно време Левски го ядосват, но мен ако питате, не искаше да ме остави сама в хубавото време. А пък те се изложиха пак! Пуууууууууу, да му се не види!

Snowwhite, ти в Швеция ли си, че забравих? Може ли да качиш някъде снимки от твоята ваканция? Ние с мъжа ми сме влюбени в зеленината там и ни изглежда много спокойно. Намислили сме си да се наградим с екскурзия, ама друг път Simple Smile

Петя, vanny_76 Hug чакаме ви бързо!

Момичета, що такъв зор да чистите?! Не се презорвайте точно накрая. Всяко усилие (вдигане, влачене, натискане) се отразява на перинеума, а той сега е доста натоварен. Аз гледам да пооправя къщата, но не се старая много. В крайна сметка, има много по-важни неща от идеално чистото. Призовах родата за помощници по празниците (за голямото чистене), да подредим за бебо, и това ще бъде. Въобще не се втелясвам, има време и да съм идеална домакиня.

Мони, при момчетата май по-бързо и безболезнено минава. Дано при вас да е така!

Ins, добре дошла! Ако дадеш повечко инфо, Франческа ще те запише на първа страничка, но като се върне утре.

Edno_momiche, какво става с Диди?

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 18:15 от gmarinova

# 139
Михайлова, честит рожден ден!

Петя, Вани, Somebody, и всички други, които в момента имате някакъв проблем - бързо се оправяйте, момичета, най-хубавото тепърва ни предстои!  Hug

Славена, честити покупки, чакаме снимки!
Гъди, как беше шопингът?  Mr. Green

# 140
Здравейте момичета и от мен!
Отдавна не съм писала но чета редовно, имах доста работа, но от сряда излизам в болничен така че ще се включвам по-често.
Вани, Петя, somebody - дано всичко да е наред, стискам палци!
Мийхалова - честит рожден ден и много сбъднати желания   bigdance2  newsm59 !
Аз вчера бях на ЖК - бебка най-накрая се е обърнала, тежи 1,9 кг, което е нормално казаха. Всичко за сега (да чукам на дърво) ни е наред, изследванията също!
Да питам бъдещите мами от Варна, някоя ще ражда ли в АГ, защото аз там съм решила, дали има списък за това какво искат в АГ-то, че нищо не съм купувала, а май е време вече.
Приятен ден на всички!  Hug

# 141
нека и аз се включа момичета.Да ви кажа че за съжаление и аз съм в болница.Днес ги помолих да се прибера да се окъпа и утре пак........
Имам доста контракции,някои дори болезнени.Вече 6 дни съм на системи,но май са ми слаби че не усещам голям ефект.Вливат ми магнезии.Дано устискам че е доста рано още  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 142
 Mr. Green Ето повече инфо за мен и бебката: чакаме я на 5 юни, това ми е първа бременност. На 25 години съм (рожденна дата 19.01.1984г.)... незная какво друго да напиша. Мисля да раждам в Окръжна болница във Варна, надявам се по нормалния начин  Praynig
    Да ви кажа аз съм в болнични от началото на ноември, не че имам някакви проблеми, ами защото работата ми е при вредни за здравето условия. Айде ще се включа отново по-късно, че ще пускаме филмче  #2gunfire

# 143
  • Germany
Сафира, стискам палци и на теб!
Дано скоро всички майчета с проблеми се приберат вкъщи!

# 144
Здравейте и от мен.И с мен положението не е добре.Оставам си в къщи на легло.Пия лекарства.Направо ми е много неспокойно.Поне месец още да задържим,само за това се моля.

# 145
  • На високо
Привет и от мен, момичета!
Михайлова, честит Рожден ден! bdbaloni Бъди здрава и щастлива! Нека се осъществят и най-смелите ти желания! babydust7
Ins, добре дошла при нас! Flowers Bouquet
Safira, Vanny, Петя, Somebody - дано всичко бъде наред! Чакаме добри новини от вас ! Hug
Аз пък искам да ви попитам имали ли сте нещо като пробождания в долната част на корема, че даже и още по-ниско - направо в срамната кости влагалището?! От 1-2 седмици насам през 2-3 дни ми се появяват такива болки - кратки и остри боцвания, направо като с игла. Добре, че отминават бързо. Мислех си, че бебчето нещо мародерства там долу - притиска някой нерв например, но не съм много сигурна вече newsm78.  Контракциите са си нещо отделно - и тях си ги имам, но тези бодежи са друг тип тормоз. Ще питам лекаря другия път, дано не е нещо тревожно.

# 146
Здравейте момичета. Видях форума и темичката за юнските бебета....а и аз ще си имам едно такова. Ако ме приемете да се присъединя към вас

# 147
maria_tsvet и ins, добре дошли при нас. Дори и на финала продължаваме да се множим, което е супер Hug

vanny, стискам палци всичко да е наред и ще се моля за теб Praynig Като се прибереш пиши веднага какво е станало.

gamby, разваляй по-бързо магията, че така като гледам нещата никак не са розови Tired

Ох ние пък от обяд сме на маса. Първо дойдоха двама наши приятели,след това още двама,след това още и още. И накрая бяхме събрали 3 големи маси на двора и като преброих се оказахме 16 човека. Всеки донесе по нещо за пиене и за хапване и се заформи такова барбекю и салатки, че сега едвам дишам  261uu  Но вече всички си тръгнаха и изчистихме и сега ще почина малко, че по-късно ще излизаме. Днес ми е много динамичен ден Laughing

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 19:29 от lili_to

# 148
  • Home is where the heart is...
Михайлова, честит рожден ден.  nbirthday

Добре дошли на maria_tsvet и ins.  Hug

Момичета, стискаме палци да се оправите бързо и всичко да е наред.  Praynig

# 149
Ins, maria_tsvet, добре дошли при нас!  Hug

Safira, Missy3380, Freq, бързо да се оправяте!

Момичета, какво става? Направо ме е страх вече да влизам в темата в последните дни ... Моля се всички да сме добре, и бебчетата, които носим - също! Praynig  Praynig Praynig

Потърпете още мъничко, бебчета, рано ви е още!

Общи условия

Активация на акаунт