Юнски бебета! Тема №51

• 15 650
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Фрея, и  аз имам същите бодежи и незнам от какво са. Все си мислех, че ме ритка някъде, но пък да нацелва все едно място.. незнам... Ако рабереш какво е , моля те пиши.
Ние преди час се върнахме от южен парк и там имаше с бандата дето бяхме едно малко сладко момиченце на един месец..ама толкова малкооо... Сега си говорихме, че незнаем как ще гледаме толкова малко същество.
Надявах се като се върна от парка да има някоя мамита да се е прибрала у дома. Момичета цял ден си мисля за вас дано всико се оправи и да си дочакаме месеца  Hug

# 151
Стискам палци на всички, които са в болница по-скоро да излезнат и да удържат до края. Надявам се и всички останали да издържим до месеца и да не се налага на никоя от нас да влиза в болница, освен за раждането и то когато наближи термина.
Пазете се в последните месеци, колкото и да се говори че е хубаво да се правят разходки, точно обратното трябва да се почива повече, нито разходките, нито работата ще избягат.

# 152
Момичета, направо настръхнах докато чета. Много станаха майчетата в болница. Направо ме е страх какво може да прочета утре. Дръжте се. Малко остана.

# 153
Здравейте, можете ли да ми дадете линк с необходимите неща за родилното, за бебето, мамата.... и т.н. ? Simple Smile

Надявам се всички да сте добре!   bouquet

# 154
Фрея и аз съм с такива болки-като шило мушка,чак подскачам,какво ли е това newsm78

Gmarinova,вече 6ти ден Диди е след термин с 2 см разкритие, слушат тонове.Не знам до кога ше продължава това.В къщи си стои.

Петя Praynig Praynig Praynig

Аз тотално вече не мога спя от киселини.Нищо не ми помага, ни хапчета.След 18ч не хапвам нищо, и пак.Това е  ад.Легна ли и се почва.Цяла нощ седя седнала, и сутрин не знам коя съм.

Брей не очаквах в тези хубави пролетни дни-толкова лоши новини Tired

# 155
Добро утро, момичета, тази сутрин предлагам капучино:

През седмицата все ми се спи като трябва да ставам сутрин за работа, а събота и неделя рано-рано се ококорвам   Whistling.
Снощи се бях разстроила нещо (за дреболии, в общи линии, а и, да си призная, защото се притесних за всички момичета тук с неприятности) и доста си поплаках. През това време, Бебчо така се развилня в корема ми - и от ляво, и от дясно, едни силни ритници и въртенета, чак въздуха ми изкарваше. Като ми стана едно съвестно, че и него съм разстроила и е неспокоен в корема ми - хем искам да спра да рева, хем още повече ми се реве - помислих си, че точно това са прояви на хормони! В крайна сметка, с общи усилия с татко му, се успокоихме и двамата ...

Тези "бодежи" долу, и аз ги имам от време на време - хем боли, хем все едно всеки момент ще се напишкам.

Ама и аз съм една, уж щеше да е само поздрав за Добро утро, а почнах да се оплаквам  ooooh! След малко тръгваме на разходка-гости из природата - до едно село, а ако можем - и да язовира там, така че няма да съм на линия. Пожелавам за всички един много приятен и усмихнат ден, без болки и проблеми!!!  Hug

# 156
Добро утро!
Честит Имен Ден на всички, които носят имена на цветя.
Добре дошли на maria_tsvet и ins.
Стискам палци на момичетата в болница и се моля бързо да се оправят.
И аз от време-на време имам такива бодежи все едно игла ме обожда и все едно ще се напишкам.
На всички ви пожелавам лек ден без много болежки и без болници!

# 157
  • София
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА 
Да си носят със здраве красивите имена на цветя всички с празник на този ден  Hug
Много обичам този цветница и всяка година на него ходя да паля свещичка.
Слънчев ден!

# 158
  • Germany
Добро утро и от мен! Честит празник на всички празнуващи!
Ние продължаваме да се мъчим с варицелата на Бобо вкъщи Sad. Ако някой знае лек за сърбежите да казва, че се е побъркало детенцето ми. От нощеска го боли и ухо и сега само чакам да стане по нормално време и да звъня на педиатъра.
За мен нямам време да се замисля и по добре. Във вторник съм на лекар и се надявам поне там всичко да е наред.

# 159
Честит цветен празник днес! Моята именичка от рано-рано е в цветно настроение и чака да излезем до църквата да запалим свещичка за здраве!
Мони, Елица кара варицелата в началото на март, та ми е прясно още - давах сироп Ериус против сърбежите всяка сутрин по 1 лъжица, а пъпките обтривах с една пудра, която тук правят в аптеката - има в нея нещо ментолово, защото така миришеше - дъщеря ми почти не се чешеше, даже сама си я слагаше. Само да те успокоя, че екшъна е първите 3-4 дни, после поне при Елица мина доста леко.

# 160
  • Germany
О, Славена моля те кажи каква е тази пудра, че ми се реве вече. Бобо не дава да го мажем със спирт, а го хващам да се чеше непрекъснато и плаче, че го сърби. В аптеката казаха, че няма какво да ми предложат... Ериус ще взема веднага.
И честита ти именичка! Да е много много щастлива!

# 161
Момичета почерпете се за мое здраве

Честит имен ден на Елица!
Мони, ментоловия спирт също помага за сърбежа

И аз след малко изчезвам. Ще ходя на църква да запаля свещички,да си налея светена вода и да си взема върбови клонки.
Ще се помоля и за всички мами от форума Praynig

# 162
Мони, пудрата си я правят фармацевтите в една аптека тук във Варна, не знам какво има вътре, но сега като излезем ще мина оттам и ще питам. По-късно ще ти пиша.

# 163
  • Germany
Мони, пудрата си я правят фармацевтите в една аптека тук във Варна, не знам какво има вътре, но сега като излезем ще мина оттам и ще питам. По-късно ще ти пиша.
Много благодаря!

# 164
Добро утро и честит празник на всички цветя Hug
Ясенчо ми е именяк днес,така че черпим виртуално Grinning

Общи условия

Активация на акаунт