Юнски бебета! Тема №51

• 15 648
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 166
Добро утро. Почерпете се и за мен, днес и аз съм именичка (само че не знам как да поствам картинки тук)  Hug

Amorevole , шопингът беше кратък, но ползотворен. Отметнах 80% от нещата от списъка за бебчо. Само че таткото не обича много да ходи по магазините, освен ако не са със строителни материали и за пореден път съжалих, че съм отишла с него  Cry  Само даваше зор да си ходим или да взимаме първото нещо, което видим. А аз обичам да си огледам хубаво, още повече че на тази борса има стоки на поне 10 производителя и ми се искаше да видя кое най-качествено изглежда, преди да купя нещо. Но както и да е, днес ще ходя на гости на майка ми, сестра ми също ще е там и ще ги накарам да излезем малко, ще посетим прословутия магазин "Слънчице"  Wink

Аз, да се оплача, съм доста настинала - снощи бяхме и на гости на едни приятели, беше ми адски горещо, все ги молех да отворят прозореца. От няколко дни спим вкъщи на отворен прозорец, отделно аз се будя потна и умирам от жега, след което се и отвивам цялата. Живо чудо си е, че досега не бях настивала. И като легнах снощи, ми се запуши носът и гърлото ме заболя, а сега започнах и да кихам. Да не говорим, че успях да дремна само 3-4 часа и не се чувствам изобщо комфортно в момента.

Чудя се дали да си самоназнача лечение с Осцилококцинум? Някоя от вас лекувала ли се е с него? Аз го взимам профилактично веднъж седмично, но сега става дума за поне 3 ампули на ден и малко се двоумя, да не вземе да му стане нещо на малкия  newsm78

А за болките и проблемите - вчера, като прочетох пак, че има мами в болница, много се уплаших и бях решила да не влизам известно време, защото доста се психирам така. А самовнушението си е голяма работа и ще взема и аз да си търся някакви лоши симптоми или да си внуша, че такива проблеми и на мен няма да ми се разминат, та накрая ще взема и аз да си предизвикам нещо лошо. Но ето, че днес пак съм тук. Дано повече не виждаме оплаквания тук (просто дано никоя от нас вече няма такива), иначе знам, че това е едно от малкото места, в които можем да потърсим успокоение или съвет за някоя и друга болежка  Praynig

# 167
Gydelichkova ,  за Осцилокопциума - аз го пиемах два пъти като средство за лечение! Според личната ми лекарка може да се взема на 3 часа даже! Аз го пиремах на три часа и допълнитено приемах Инфлуцид на два часа+ витамин Ц! Така цял ден и двата пъти зе един ден ми "пресечи" болестта!

# 168
Здравейте.Честит празник на всички!
За осцилокопциума и аз съм пила два пъти на ден.
Продължавам да си лежа,дано днес ми разредят контракциите.Изписаха ми по-силни лекарства.Три дни иначе бях през 10-20 минути.И имам леко омекване на шийката от тях.Сега само на леглото и съм се схванала до неузнаваемост.Мъжът ми,обаче много ми помага за всичко и благодарение на него се чувствам много спокойна.

# 169
здравейте на всички.
Да честитя най-напред на всички именници и именнички да сте живи и здрави  newsm44 много много л(бов и разбирателство в семейството. Ние май ще излизаме след малко затова до после и без болежки мамчетал Аз от вчера пия магнезий и днес съм по-добре Grinning

# 170
Добро утро и от мен....да се отчета че съм добре и нямам болежки освен нормалните.......даже снощи си сдъвках от ягодовите хапчета и цяла нощ нямах  киселини и не повръщах......

Беба се отчете сутринта с гимнастиката и после спахме до 9,30 часа и сега се чувствам прекрасно.......

И аз искам да отидем до църквата за върбички ама по късно че сега си представям каква опашка има а хич не ми се чака .......ще се разходим след обет когато се е изтекъл народа

Честит празник на всички .......пожелавам ви много щастие ,късмет ,любов и здрави и красиви бебчета........подарявам ви голям букет с цветя........  bouquet

Не се притеснявайте за мамите в болница ....сигурна съм че всичко ще се оправи...нормално е да си полежаваме малко там за да ни наблюдават докторите и ако са там е по спокойно ане да си седим с болежките в къщи........Всичко ще се оправи и ще се родят здрави и красиви бебоци.......Гъди не се стресирай а мисли позитивно и като се помолим всичко ще е добре......

Отивам малко да се развихря по кухнята.......и следобед мисля да се разходим

Добре дошли на новите мами ......радваме се че сте с нас..... newsm68

# 171
Добро утро!

Първо честит имен ден на всички именячки! В нашето семейство е пълно с цветя - майка ми, сестра ми, баба ми, братовчедка ми са все именнички! Жалкото е, че отдавна не сме се събирали всички заедно, че се пръснахме по света...Но важното е че има телефони, камери и се виждаме поне виртуално!

Много съжалявам за всички болежки! дано по-бързо момичетата да се оправят и да излизат от болница!

Ние тук все още се радваме на хубавото време! Правим barbequta всяка вечер навън, разходки из околността, и въобще почивка. Мъжът ми е свекърва ми си ме глезят, и ми се радват и ми е много хубаво Simple Smile Някой беше помолил за снимки - не съм правила много, но качих 2 в личния албум.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11540533
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11540539

Аз да чукна на дърво нямам никакви оплаквания. Дори и като чета тук, не се психиасвам, както Гъди беше казала...Старая се да гледам позитивно и да не мисля че от време на време ме понаболява кръста, или ми се пишка през 5 мин... Мисля че и albena35 беше споменала колко безметежно и е минала бремеността в US, без всички допълнителни изследвания, гледания на ултрасоунд всеки 3 седмици и т.н. - знаеш и вярваш че всичко е наред, и не си втъпляваш разни филми в главата!

Пожелавам ви приятна цвета неделя и дано оттук нататък само хубави новини!

# 172
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ЦВЕТЯ!!!

Бързо оправяне на мамите в болница! С вас сме!!!  Hug Praynig Hug Всичко ще бъде наред, юнските бебета са геройчета и ще издържат до 9-ти месец!!!

# 173
Здравейте и от мен Hug
Най-после ви дочетох Simple Smile Стискам палци мамите в болницата да се оправят и чак за раждането да сме там Praynig

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquetДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Аз в сряда бях на лекар,бебчо си върви в седмиците точно,
изследванията са ми добри с изключение на хемоглобина както вече писах онзи ден

И краката започнаха да ми се подуват ужасно много,но повече като стоя права

Ние вече приключихме с ремонтите newsm44 сега само чакаме мебелите да пристигнат

mil_kuzmanova какво е това хапче за киселини

# 174
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!!!

# 175
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ВЕСЕЛ ДЕН И ОТ МЕН!

# 176
  • Варна
Здрасти братство! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ И ЦВЕТЕНЦА.
Този вятър почва много да ме изнервя вече, даже кучето неще на вън да стои и ми се подмазва тука, ама на мен не ми се играе с него.
Да ви кажа единият ми крак отказва нещо да бачка и вървя като наакана  newsm62 Май съм се центрирала някъде ама от тия сланинки не съм разбрала. Аз отивам да чакам кръстничката, че ни се развали разходката заради гадния вятър и тя милата ще дойде на гости, че ми е скучно.
Усмихнат и ветровит празничен ден на всички, до после.
 doh Забърках магийте и очаквам от понеделник всички Юнски братя, един по един да се завръщат на линия.

# 177
Здравейте момичета, днес ме изписаха!

Благодаря за всички ви , за загрижеността! Hug

Аз уж съм добре, но бях с много силни болки ниско  в корема, и ме приеха на системи магнезий и инжекции нош-па, мога да ви кажа,че задника ми е на решето, ръцета са ми прободени и надути от абокатите, че все ми се вадеха и сега съм,като войник! Корема не ме боли вече, но минах на Гинипрал и Изоптин за сърцето, че този Гинипрал ми причинява ужасно сърцебиене и задух, незнам колко време ще издържа на него!Сега съм на голяма доза 4 пъти на ден по 1, и от бета блокерите по едно! Определено Токуда е моята болница страхотно отношение, обстановка, през половин час идваха да питат как сме, тоновете на беба се слушаха по 5 пъти на ден, забелязах   и промяна с нея, изключително активна стана и само подскача, те  и лекарите това констатираха, че съм имала много бясна мома, дето не я свърта!  Иначе с шийката ми всичко е ок, няма разкритие, няма признаци за започващо раждане, просто имам изключително чувствителна матка и оттам са ми болките!Според лекарката ми ще си издържа до края, но дори  и да не е до края, каза, че със сигурност ще издържа още 4-5 седмици!! Беба и без това вече на размери е с 2 седмици напред т.е съм към края на 30седм, иначе си ми е клощава около 1200-300/според лекарката нормално тегло/ не може да се каже със сигурност!

Лежах с едно девойче в стаята, която ебаси случайността  е с моя термин 29 юни, тя чака близнаци момченца, та я поканих в нашата тема, като я изпишат, на нея и казаха да устиска още  3 седмици, тя беше  и с вече изгладена шийка  и с разкритие един см, та ти тя беше на системи, като мен! та тогава лекарите  и казаха  и ми направи впечатление, че близнаци, които стигнат 35 седмица вече се смятали за преносени!!

Вече и аз няма да ходя на работа, издадоха ми болничен и ми казаха да си почивам повече и да не прекалявам с разходките!!Та така, вече съм си вкъщи и ще си почивам повече! А  и да кажа на мамите ,които са избрали Токуда, че няма да съжаляват- страхотно отношение и грижи от целия персонал към теб, както каза  и съквартирантката ми по стая, все едно си дъщерята на президента!И най-вече отделението  е много хубаво, не мирише на болница с хубави душ-кабини и тоалетна и се изненадах, много вкусно готвеха, за обяд и вечеря имахме по първо, второ и трето!!И така...........

...........сега ще се върна назад да чета

# 178
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС. ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО.    bouquet   

Somebody, браво, че нещата около теб се нормализираха smile3501 Почивай си повече, а и тъкмо сега е момента да събереш сили после за бебка да можеш да си я гледаш. Явно трябва да се издържи до 34 седмица и оттам натратък вече дори и да настъпи раждане бебето е доносено. На мен това ми го каза вчера на прегледа моя доктор в Токуда, "има ли навършена 34 седмица и да започне раждането вече не е страшно".
Somebody, понеже и ти си в Токуда, да те попитам в коя седмица твоята лекарка ти препоръча да си направиш последната пълна кръвна картина, урина, вл. секрет преди раждането? Аз сега съм в 30 седмица и до 32 трябва да съм готова с тези изследвания и ми се стори рано, но пък от друга страна то юни си е почти дошъл Thinking

Дано и другите момичета, които са в болница или имат някакви оплаквания скоро се включат с добри новини  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 14:56 от PoLy_PoLy

# 179
Здравейте момичета, хайде и аз да почерпя виртуално, че съм именичка днес и да честитя на всички празнуващи на днешния ден  bouquet

Gydelichkova   честит имен ден, дати е живо и здраво името и много щастие през юни  Hug

somebody радвам се, че си добре Hug

Аз не съм се включвала отдавна, но покрай работата последните седмици ми беше много натоварено, докато предам всичко. И аз приключих с работата до края на април си взех отпуската и от 30.04 излизам болничен.

Исках да попитам ако има някоя от мамите в младост да ми препоръча лекар за бебето и за Мони, че нали ни предстои преместване ще се наложи да сменяме и лекаря, колкото и да не ми се иска, много съм доволна от сегашната ни лична лекарка, но .....няма начин. Ще ви бъда благодарна, ако има отзиви!

Лек и успешен ден от мен и весело изкарване на всички празнуващи !

Общи условия

Активация на акаунт