Юнски бебета! Тема №51

• 15 645
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета!
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!!! Да сте живи и здрави, много щастливи и леко раждане!
аз забързо влязох, че отдавна не съм имала време за компютъра. Мъжа ми латексира балкона и с това официално приключваме всякаква ремонтна дейност вкъщи, дано успеем да излезем до църквата да си вземем клонки после. аз от миналата седмица обикалям съвестно по магазините, ходих в една фирма да поръчвам обзавеждане за детската, но нещо ме убиха с цени и в петък вечерта се прибрах направо със сълзи на очите в нас. притеснявам се, че още нищо не съм купила, а всичко бебешко е някакви невероятни цифри. засега само гледам колички, легълца и дрешки, а колко още неща има в списъка... сега чакам заплата, че да почна да купувам и се надявам малко по малко да набавим поне най- необходимото.
моля, кажете ми къде е Вис Виталис в София, че само там още не съм ходила, иначе обиколих почти всички магазини от първа страница на форума! мерси и пожелавам на всички усмихнат празник!  Hug

# 181
Поли, нищо не са ми казвали за кръвната картина, сега като бях в болницата, ми правиха всякакви изследвания!Май всеки месец оттук нататък се прави!

# 182
Здравей те момичета и аз искам да почерпя понеже съм именница днес първо да поздравя мамите и бъдещите мама за празника само усмивки и здрави бебенца през тази година

# 183
somebody Радвам се че вече си излязла от болницата и че си добре Hug
и от тук нататък без лоши новини

Ще чакаме и другите мами да пишат че и те са добре

# 184
Честит празбик на всички именници днес! Да са ни живи и здрави!
[/color][/size]

somebody, добре дошла отново и без повече оплаквания...

На мен така ми се ходеше някъде по празниците, но док каза да не мърдам от София и сега ми е едно...Нито разходки мога да правя. Ходим само в парка, Панчерево или Банкя и сядаме на някоя пейка. Нищо повече. Иначе днес купихме за бебо комплектчето за изписване, 2 гащеризончета, бодита, ританки, чорапки...

Чакаме и другите мами да се върнат и да пишат.

# 185
somebody, така се радвам, че са те изписали Hug Така като четях написаното от теб и почти останах с впечатление, че не си била в болница ами на хотел Laughing което си е направо супер де.

Честит имен ден на всички цветенца. Да сте живи и здрави.

Аз отивам да правя салатки и да се приготвям за довечера.

# 186
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,ИМЕННИЧКИ И ИМЕИННИЦИ! babydust7!

Днес и вчера се почерпихме,край морето с бира и рибка. Мислех,че беба ще е мирна, а тя напротив.Спретна си купон през ноща и не мигнах.
В мен много се подскача при вас как е?Бута и рита.

Somebody: Дано нямаш повече проблеми!

# 187
  • Варна
Somebody - добре си се завърнала около братския огън, вече без такива.
И аз ще приготвям няква манджа, въпреки че ни ми сед отдава ама какво да се прави.
Чакам др. да се завърнат  Hug

# 188
  • София
Zdraveite momicheta! Pisha nabarzo of telefona na mana mi. Az Sam ok-dobri I me puskat sled sistemite vkashti zaradi Gabi. Slava bogu ne poluchih razkritie I gledam osnovno da Leja v kashti

# 189
Честит Имен Ден на всички празнуващи, живи и здрави и със най-сладките подаръци през юни!
Момичета, плаче ми се като прочетох за всички с контракции и болежки разни  Sad но пък много се зарадвах, когато стигнах до момента, в който вече и somebody и petia_tag съобщават добри новини, не искам да чета нищо лошо вече и да знаете, че не давам на никой да ме изпреварва  Naughty 

# 190
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!

Петя, радвам се, че си добре.  Hug
Вани, стискам палци и на теб. Peace

Somebody, следващият път да отидеш в болницата направо за раждането! Heart Eyes

# 191
  • Варна
petia_tag- радвам се, че и ти си вече до огъня.
Хайде и др. да се завръщат, че да си подхванем старата песен.

# 192
somebody,Петя,много се радвам,добре дошли.Дано и при мен се овладеят нещата.Иначе сега е толкова приятно времето,а не ми дават да мръдна от леглото,гърба вече не си го чувствам.
Да се похваля-взех си количката-на АВС-родео-в кафяво и бежаво и поне затова съм много доволна. Grinning

# 193
gamby, май вълшебството започна да действа!!!  Hug

Радвам се, че somebody и Петя са по-добре!  Hug

Airina, разбрах, че Вис Виталис е на Симеоновско шосе, между Студ. град и Околовръстното, но не съм сигурна. Гъди беше там скоро, да каже така ли е  newsm78

Ихааа, че аз мисля нашите девойки да си ги нося до 38-ма седмица, как така в 35-та са преносени?  #Crazy А и кошарките ще са готови в средата на май! Ще чакат, иначе ще спят в кошчетата на котетата  Crazy Crazy
Някой днес написа за матрачетата на Магнифлекс? Нали могат да се купят веднага и не изискват поръчка? А и каква им е цената?

# 194
  • София
Много се радвам за добрите новини за Самбоди и Петя  newsm10
Повече никакви такива  Naughty
 Момичета искам да ви попитам ако пропусна едно пиене на Магнерота проблем ли е?

Общи условия

Активация на акаунт