Юнски бебета! Тема №51

• 15 644
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Пете, супер,че  и ти си по-добре! Нали май ти пиеше Гинипрал, на мен не ми понася, следобяд пак ме разстресе след като го изпих, получих сърцебиене и се обадих на лекарката и ми каза да го спра, щом не ми понася, и ще си карам на магнерота отново, въпреки, че пък на корема ми действа супер!!При теб има ли странични ефекти??- знам, че по принцип има при всички хора, които го приемат, обаче при мен страничния ефект е изключително неблагоприятен!

Кате, аз незнам, така каза единия лекар при визитациите на мацката с близнаците! Иначе нейните бяхо по кило  и двеста и двамата и биеха на мацката и инжекции за развитие на дробчетата на бебчетата!!

А първиия ден в стаята имаше и една друга мацка, чиито термин беше за 10май, но роди секцио на 10 април, поради много околоплодни води- та бебето и го извадиха 3кг и 50см- голям мъж! Иначе родилното беше препълнено и беше много сладко като минеш покрай неонтологията и чуеш новородените как плачат или срещу нашия прозорец се виждаше и стаята на вече родили мами, чиито дечица им ги носеха и те ги разкарваха напред назад- много мила гледка!! Heart Eyes
И пак ще направя реклама на Токуда, като кажа, че си заслужава всеки един платен лев за престой там!В душ кабината и до тоалетната чиния им паник бутон, ако ти прилошее докато се къпеш, до леглото ти имаш слушалка, изпробвах я Blush, т.е беше ми се измъкнал абоката през ноща, сестрите дойдоха за 3 сек, изключителна организация на обслужването!! Peace

# 196
  • София
Somebody и Петя, отдавна не съм влизала във форума и сега разбирам за вашите премеждия... Радвам се, че нещата са се нормализирали при вас.... Стискам палци до края всичко да е наред..

Ние започнахме голям ремонт и затова зачезнах съвсем... но иначе се чувствам добре и доплерът ми се нормализира... Връщам се да ви чета Grinning

# 197
Честит празник на всички, празнуващи днес!

Somebody, Петя, много се радвам!  Hug

Ние днес успяхме и за риба да отидем, познайте кой хвана най-много? Нашият отбор, разбира се (аз и бебчо  Wink). Е, признавам си - малко по-трудно ми беше от миналата година, по-бавно подвижна съм, но удоволствието си е все така голямо! Мислех да сготвя копривена супа, ама късно се прибрахме, а и ми е уморено - ще почака до утре след работа.

Спокойна и безпроблемна вечер на всички!

# 198
За матрачетата на Магнифлекс-цената е между 129-149 лв.,според размера.129лв.е 120 на 60,139 лв.е 130 на 70 и 149 лв. е 140 на 70.Може и по поръчка,ако не предлагат съответния размер.

# 199
Честит празник на всички празнуващи на този хубав ден!

Петя, Somebody, добре завърнали се  Hug.

# 200
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Тази вечер се прибрахме в Пловдив и до сега ви четях.
Честит празник на всички! Да сте живи и здрави и юни месец да се радвате на усмихнати бебета.
Радвам се, че  Петя и somebody вече са добре! Хайде и на другите да им минават вече контаркциите.
Аз си пркарах много добре в Карлово. времето беше страхотоно, разхождахме се, глезиха ме, починах си
Катеринка - за матраците тук в Пловдив в Хиполенда ги имаше в наличност.  А в други магазини ми казаха, че могат да ги доставят до 2 седмици. Провери  и при вас.
Хайде лека вечер и до утре.

# 201
И аз купих матрака от Хиполенд - имаше наличен - 60 на 120 - 129 лева

# 202
  • Плевен
Честит имен ден на всичките ни именници тук! Да сте живи и здрави и много обичани!

И моята мама днес е именничка и искам да и кажа, че много я обичаме всички  Heart Eyes

Петя и Самбоди, напълно ви разбирам, и аз съм като вас, но ще стискаме кълки, Ди и първата от братството, която трябва да роди и нямаме право да я изпреварваме.  Hug

Самбоди - и на мен Гинипрала така ми действа - направо е някакъв ужас, но на мен не са ми предписали този Изоптин, за който Петя ми каза. Но пък в болницата ми казаха да си до деля на половинки и да ги изпивам през около половин-1 час и сега е малко по добре. Аз пия по 3 на ден, но нямам голямо подобрение, пия и магнерот и папаверин и все си имам контракции, но както казах вече, ще стискам кълки поне още месец  Wink

Вчера с Андреа ходихме на Лазарица, беше страхотно, всички много и се радваха, тя беше с носия, събра много яйчица и подаръци.

Поздрави на всички, дано да сте добре и чакаме и другите да пишат добри новини.

# 203
Здравейте момичета,доста време не съм писала.Вече съм на гости при наще-тук съм до раждането,за да съм близо до лекарката,която ще ме оперира.
Днес бях на преглед при нея,всичко с бебето е наред,аз смятам че съм 32г.с.,а тя каза че съм 33.
Иначе плацентата е чиста,но водите не били много newsm78,какво ли значи това?
Утре отивам в болницата на запис на тонове и доплер,а вдругиден съм на пълни изследвания.
Поне се успокоих че няма да влизам в болницата.Изписа ми Дупегит(дано не греша) за бебето,за всеки случай.
Това за сега от мен.

# 204
Не дупегит,а ДУЗОДРИЛ 2 по 1.

# 205
Е моята приятелка най-накрая роди Grinning В окръжна болница.
Обаче, поради това че не си е платила,направо са я измъчили #2gunfire
Ниикакви упойки, никакви обезболяващи, шили я на живо,някакъв ад е било.Детето пораснало-54 см,3600 гр.Голямо бебе с голяма глава.Каза че толкова ужасно раждане не е имала.
Каза , че не е очаквала че като не е платила такова отношение и мъчение.

# 206
Здравейте.
Не съм влизала няколко дни и съм пропуснала доста неща. Rolling Eyes

Somebody,Петя, радвам се, че вече сте по- добре и сте си във вас!

Честит празник на всички празнуващи с имена на цветя!
Бъдете здрави и щастливи!

Михайлова, честит рожден ден на патерици! newsm27
Здраве и много любов!

Отивам да дочета пропуснатото.....  smile3529

# 207
Добро утро на всички! Аз пак съм от ранобудните! Само дето тази сутрин не съм си виновна сама! От 5 някъде малкия човек реши да прави сутришна гимнастика и ме държа будна един час! После най-нагло си заспа, а аз така и не успях да го последвам! Лошото е, че трика с ръката на тати в/у корема вече не работи, също преди като се завъртя от едната страна на другата се преспиваше! Сега вече даже и разходка напред назад не върши работа! В една книга прочетах, че от ходенето се унасяли и заспивали... да ама не и тази сутрин, определено имаше желание да покаже колко са му остри петичките! hahaha Иначе и аз нямах време да влизам и да пиша, но успявах да хвърля по едно око! Радвам се за Петя и Somebody и дано това е последно някой да влиза в болница, освен за раждането, разбира се!
Иначе що се отнася до Окръжна във Варна... Ами и според мен прекаляват вече... Преси 5 години там роди  и сестра ми. По същия начин не плати и я оставиха 5 часа без да я погледнат! Лошото било, че в един момент взели да се губят тоновете и чак тогава акушерката извикала Скорчев! И после се превъзнасяха, как племеника ми бил в прединфарктно състояние и как го били спасили... #Crazy Само дето забравят да отбележат, че преди това нищо не са правили... Както и да е, после имало измислени диагнози (бил недоносен и ги държаха 8 дена, а човека си беше влезнал в 8-ми месеци си се роди 2,5кг и 51 см!). Както и шеине на живо, без упойка и другите екстри! Сестра ми е обаче такъв човек, че изтърпяла всичко без и думичка да каже! Всъщност ако я пипат нея, всичко е забравила и даже не иска да се спомня... Гадно е просто защото това би трябвало да бъде толкова специален момент, а след подобно нещо надали остават хубави спомени!
Както и да е! За мен сега е важно положителното мислене... Все пак в частна клиника би трябвало подобни неща да не се случват и искренно се надявам за мен да си остане приятен спомен! 
Иначе ние от днес сме в осми месец и като се замисля, ами то не остана... Все още имам онова чувство, че преди седмица-две видяхме двете чертички! А преди си мислех, че 9 месеца са безкрайно дълъг период... А имаме още доста от ремонта, дано да успеем, че с тея майстори вече се съмнявам! Уж първо в неделя щеше да идва, в събота се обажда, че било Цветница и нямало да дойде... Остава или за днес или за утре ама пак не се знаело... Иначе има още доста неща  (замаска на пода, шпакловка, ламинат, тапети, мебели...) Както почнахме отрано, ей на сега се оказва, че не остана време... А като знам майстора ни колко е бърз, пък и след работа щял да идва само... отиде замаска и шпакловка да прави една седмица... Добре, че ламината и тапетите са бързи...
Аз прекалих пак с поста и е време да започвам пак да уча, че време не остана до изпита... А съм на половината!
Пожелавам приятен ден на всички и обещавам поне да ви чета...

# 208
Добро утро!
Пролетта нещо май ни изостави  Tired Въпреки това пожелавам весела и успешна седмица на всички!

# 209
Добро утро и от мен!

Вече рано, рано ще ви поздравявам!!

Снощи, като му легнах в 9 , та чак сега се събудих- голямо спане! Докато ме е нямало в болницата, Андрей  е направил толкова кукленска стаята дето ще бъдем с бебето/хем сме на квартира/, че останах без думи, като я видях, сега само креватчето трябва да купим!! Heart Eyes

Anyto, ти как така го пиеш Гинипрала без бета -блокери за сърцето, на мен ми казаха, че е задължително да се пие с такива, а виж ,че на мен и с бета-блокерите не ми понесе, незнам как го издържаш, да трепериш цялата и да ти бие яко сърцето, аз след две хапчета си изкарах акъла и се обадих на лекарката  и тя ми каза веднага да го спирам щом така ми действа и то при условие, че го пия с антипод да му намали страничните ефекти! От снощи съм на голяма доза Магнерот и си ми  е много добре от него!

Тези дни основно ще си полежавам, ще ви наглеждам, и ще се храня!

На всички работещи пожелавам успешна седмица, а на останалите приятно мързелуване!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт