Юнски бебета! Тема №51

• 15 643
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро и от мен, момичета.
Не съм писала няколко дни, но пък прочитах по малко, особено през нощта, когато ставах да пия сода  Laughing и дъвчех обикновени бисквити пред компа.
Първо да честитя на патерици на празнувалите вчера! Да сте все хубави като цветята!
Второ: отдъхнах си, като прочетох, че somebody и Петя са се завърнали.

На мен ми остават само три работни дни  newsm44 Ще трябва да си разчистя бюрото, да си подредя шкафчетата с документи, да номерирам папките и да напиша съдържанието в тях. Аз започнах де, но имам работа по тях още един ден. Трябва да съчиня писмото за сбогуване и да го разпратя. А, и да напиша приемо-предавателен протокол и заместникът ми да го подпише. А, и протоколът, че съм го обучила, да не стане после "Ама тя не ми е казала..." Mr. Green

И после започва голямото подреждане, приготвяне, гладене..... в очакване на първата ми среща с малката рожба в мен....  newsm32 newsm30

Днес ще пиша повече, но преди това има да наваксвам с написаното до тук

# 211
Добро утро и от мен!
Радвам се, че somebody и Петя са вече добре и са си в къщи.
Аз пак съм будна от 4 часа, но от сега нататък все по-трудно ще се спи.
Днес и аз влизам в 8 ми месец!Този път наистина времето мина бързо, малко ни остава до края и трябва много да се пазим.
Желая ви лека седмица!

# 212
Добро утро мамчета Simple Smile

Няколко дни не съм писала , но пък сега ви прочетох , много се радвам за Петя и Somebody Simple Smile
Честит иман ден на всички на патерица !!!

Искам да ви питам нещо : последно време ми се хапват доста ягодки и си позвилявам на 2 дни по 6-7 , ама много се стреснах да не му стане на бебо нещо ? Знам че по време на кърмене не трябва , но за бременността незнам и се притесних да не получи алергия докато се развива ... Кажете вашите докита дали са ви предупредили за такова нещо?

Somebody аз пиех гинипрал но само по 1 на ден разделено на сутрин и вечер  и нямах никакви оплаквания , даже не пиех друго с него ( но това е заради малакта доза )

# 213
Аз също пия гинипрала без блокери и отначало доста се друсах но сега почти не го усещам. Сега ще се опитам да ги понамаля дозите да видим как ще се чувствам ако има нещо пак ще ги усиля. Сигурно така ще е до края хубаво че малко остана, стискам палци на всички мами да издържат до 9тия.

# 214
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile
Много се радвам на хубавите новини за Петя и somebody. Надявам се и другите момичета, които писаха за болки и болница скоро да пишат, че и при тях са добре вече нещата. Аз вчера доста се поразходих въпреки силния вятър, но бях решила да си набавя повечето неща от списъка за болницата. Вече долу горе ми останаха само нощнички, че още не мога да намеря с къс ръкав и за бебчо памперси, кърпички и камизолки, ако искат. Само дето след разходката после ме болеше кръста и коремчето се обаждаше от време на време, но пък и бебка беше мнооого активна.
Много усмихнат ден на всички и вече, ако някой пише за болница нека да е за раждането чак  Praynig

marieta79 изчисти си моля те личните малко, че да ти пиша Simple Smile

# 215
Edno_momiche, все пак се радвам, че с Диди нещата са към своя край. Желая й успешно възстановяване и здраво бебе!

Гаденето ми се върна Sad и алергия към цъфтящите... оооооооооооооооооф.

Somebody, какво ще те правят с тази чувствителна матка на самото раждане?

Чакаме още хубави новини, момичета!  Hug

# 216
Танче22 на мен ми казаха, че Гинипрала се пие максимум до 37седмица , а и така пишеше в нета, като снощи четох за него!!И теб да те питам е как го издържаш, да трепериш като го пиеш и да имаш сърцебиене - явно аз съм по-чувствителна и не бих могла да го издържа, щом и двата пъти като пих се уплаших много сериозно! Rolling Eyes

Somebody, какво ще те правят с тази чувствителна матка на самото раждане?

в смисъл??!!!

# 217
Добро утро!
Somebody,Петя страшно се радвам че сте добре и сте си у дома и стига вече с тези болници!
Чакаме и Вани да се включи вече с добри новини  Praynig!
Summ_g  Peace!
Хубав ден на всички  Simple Smile и хубава страстна седмица!

# 218
Добро утро и от мен Heart Eyes
yaya86 и аз съм като теб. Само,че ти поне се ограничаваш, а аз изяждам по половин килограм няколко дни наред. Май ще взема да ги спирам newsm78
somebody, като каза за паник бутоните се сетих, че аз като лежах в болницата и първия ден още до леглото ми има два бутона - единия паник,а другия за лампата. И аз по едно време реших да включа лампата,но обърках копчетата и натиснах паник бутона.Държах го около 20 сек. и чакам да се включи лампата - да ама не! Момичето до мен след това ми каза,че съм объркала копчетата. Та мисълта ми беше,че абсолютно никой не се отзова въпреки грешката ми:) Помислих,че дори и наистина да имам зор,няма кой да ми обърне внимание и човек може да си умре без никой да го погледне.
Поне в Токуда в това отношение са #1

# 219
  • Пловдив
Добро утро!
Аз тази вечер спах добре и тази сутрин нямам болки в таза.
Пролетта май днес найстина няма да я има Sad.
Да ви се похваля, че си поръчахме количката. В крайна сметка се спряхма на тази: http://www.kasidabg.com/koli4ka-chipolino-rapido-red-2009.html
И като си бяхме на Карлово, като казах на майка ин татко, че сме я поръчли, веднага извадиха пари и ни ги дадоха да я платим като пристигне Simple Smile
Това ни е вторта покупка за бебето. Първата е гардеропчето за дрехие. Но всичко сме набелязали - кошарка, матрак, корито и т.н. Може би през май месец ще ги вземем. Дрехи мисля за сега да не купувам, защото на мъжа ми брат му ще ни изпрати от Щатите и 3 чанти с дрехи. Отделно, на наши приятели от Варна им бяха казвали до последно момиче, и те купували женски дрешки, а сега се радват на момченце и казаха, че всичко ще ни го дадат на нас. А и си мисля, че ще имаме много подаръци. Като си получа това което ще ни изпратят ще преценя дали ще има нужда неще да се купува.
Хайде лек ден на всички.

# 220
Здравейте, Прекрасни!!!

Somebody, Петя -  Hug радвам се,че всичко е наред!!! Hug

Момичета вчера, на 12.04,  сутринта - в 10:15 моя приятелка и бивша колежка роди момиченце. Толкова хубаво ми стана - и естествено се разревах. Голям рев му дръпнах - от прекрасна емоция естествено. Пожелавам на всички нас само красиви моменти от тук нататък - никакви болници и никакви лоши новини!!! Hug Hug Hug

Хубава и топла седмица!!!

# 221
Добро утро и от мен! Хубав и усмихнат ден, въпреки мрачното време!

Viper, малко остана  Laughing. Браво за идеята за протокола, щеше ми се и аз да направя такъв, но при мен май не може да е особено приложим. Все пак, имам време още да го пообмисля (на работа съм чак до края на месеца), още повече, че от сега усещам, ще ще има: "Ама тя не ми е казала...". Макар че, честно казано, и да има такъв протокол, и да има описание в него какво се е предавало/обучавало, пак ще има оправдания за "неказани" неща ...

Честито за бебчетата на приятелките на Edno_momiche и Fate! Да са живи и здрави и бързо възстановяване на майките!

# 222
Добро утро.

Добре дошли на завърналите се. Да знаете, че поне до края на април не пускаме никой оттук, никакви болници, никакви 5 лв.  Naughty

airina,, Вис Виталис е на Симеоновско шосе, точно до комплекс Maxi.

viper, хайде, малко остана. Кофтито е, че наистина през последните дни остават за свършване най-досадните задачки. Но пък като се замислиш какво те очаква след това, си заслужава  Peace

Не исках да започвам с мрънкането, затова чак тук пиша и се оплаквам - настинала съм като куче. От вчера взимам осцилококцинум, отделно се наливам с чайове, майка ми прави лимон с мед и все още никакво подобрение - кихам си като поп, гърлото ме боли, а носът ми е на път да се разрани от хремата  Sad  Вчера за капак се излъгах, че времето е топло и се бях облякла леко, ходихме до църквата в Люлин, после по магазините, а духаше един студен вятър  Rolling Eyes Той съвсем ме доразболя  Crossing Arms
Тази нощ съм спала само 4 часа и то на големи пресекулки. като се замисля, май през послендите 3 денонощия ми се събират едва около 12 часа сън, как се държа още, не знам.  В момента много ми се спи, но чакам да минат да отчетат водомерите  Tired

Но пък вчерашният ден си имаше и хубави страни - купих си 3 чифта адски удобни обувки и чехли, с които ще изкарам до края на бременността, а и голяма част от лятото+най-накрая взехме комплект за изписване на малкия, по-различен от патетата на Bebbetto, които ги има във всеки магазин  smile3508  Peace

Лек ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 10:03 от Gydelichkova

# 223
  • Плевен
Добро утро, и аз много се радвам за бебчетата на приятелките ви, момичета. И моя приятелка в момента ражда с планирано секцио. Стискам и палци и чакам с нетърпение хубави новини.  Heart Eyes

somebody, не се притеснявай, и нашите матки са чувствителни, затова и от 5-ти месец сме все по болници.  Sad  Няма страшно. А Гинипрала го спират по някое време, за да може да се приготви матката за раждането май, че сега с тия лекарства нали все отпускаме гладката мускулатура. А пък за сърцето, нали ти казвам, много ми е зле на него, претупква и не мога да стана от леглото, но така по половинки май е по-добре. Даже сега ходих на кардиолог, той каза, че няма нищо тревожно и не се налага да пия и други лекарства. И че ускорения пулс ставал от ниското кръвно и от ниския хемоглобин. Моя е 110, предписаха ми 3 по 2 ферофолгама, но аз пия 3 по 1, че вече се разорих и с тези лекарства.

Ох, тези киселини ме убиха направо - мъчиха ме 3 часа, после повърнах, а от това започнаха контракции - ужас направо. Талцид ли казахте, че пиете? За някакви бонбонки някой говореше... Помагайте, моля ви... Praynig

# 224
  • Germany
Добро утро и от мен!
Радвам се, че има вече хубави новини и дано все така бъде!
Нашето момченце също е по добре днес и съм много щастлива. Няма нови пъпки и е много жизнен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт