Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 531
  • 441
  •   1
Отговори
# 45
Ето ме и мен.  Hug Кацнах и вече съм в щаб квартирата.  Joy Joy Joy

сиске,   момичетата са казали всичко. Ще добавя само едно - нима преди диагнозата не са ни минавали черни мисли? Нима не сме се притеснявали за нас, за нашите близки? Сме, и още как. Просто тогава сме махали с ръка и бързо сме отпращали тези мисли, за да не товарят съзнанието и душата. Е, същото е и сега - в мига, в който те налегнат, започваш да мислиш за друго или да правиш други неща и не им позволяваш да те завладеят. Wink Това е..

сонче, браво на момчетата, БРАВО!!!   bouquet Ей, все горди мами тук. Още помня какви ги свърши синът на нинчето. Wink Да са ни живи и здрави дечицата! Simple Smile

аби, нямам думи, страшен пост. И не не си разбрана погрешно, точно така е.  Hug Hug Hug

момичета, ще си призная (ет пясъче, чети и ти, специално Wink ) - днес в рейса от летището (нали вече кацам в друг град и имам няколко транспортни средства после Wink ), та в рейса изведнъж си представих Дани как прави една смешна муцка и се смее с глас и като ми се напълниха очите със сълзи...казвам ви, а-ха да ревна, и се овладях. Каква полза? Ще го видя пак, съвсем скоро. Защо да плача - той е добре, аз съм тук, за да съм добре и аз и така. Simple Smile Ами, това исках да си призная. Wink

Целувки от слънчево и зелено странство!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 46
Днес е Лазаровден! Има ли именници? Честито на всички празнуващи!

Благодаря ти Кана! И на теб Аби! Да сте живи и здрави, обичани и горди майки!

# 47
  • София
Сонче, благодаря ти   bouquet
Аз започвам празниците от днес, та чаааааак в понеделник ще свършим  Joy Joy Joy
Днес е на Вики и мама  съпружето, утре е самата тя, а пък вдруги ден пак тя има рожден ден  hahaha
Като циганска сватба ще стане  ooooh!

# 48
Честит празник на всички!!!
Сонче поздравления за момчетата! И как да му минават лоши мисли на човек с такива прекрасни деца.
Гуруто нещо ме обърка с тези рождени дни, ама карай. Да са ти живи и здрави рождениците, да ти пълнят душата. newsm51
Кана целувки и горе главата.   love001 Въпрос на време е да нагушкаш онова малко сладко съкровище  bouquet
Много целувки и на всички останали девойки Joy Joy Joy

# 49
Хули, наистина всеки ден - празник.  newsm51 Аз бях така през март - от 1 до 31.  newsm44 Но празниците са хубаво нещо!  smile3521 Това ще ни остане! Още е рано, но наздраве  Wine Glass за твоя зет!

Нинче, благодаря ти! Много съм щастлива! Знаеш го!   love001 Жива, здрава и красива!

# 50
Е добре де,признавам си Mr. Green
Ангелари,сигурно си видяла обаче че онова е краткото ми име,иначе съм Цветелина bowuu
Та днес имен ден има моят любим-Лазар,утре аз-очевидно Wink,а на 13-ти ставам на 21 и половина Mr. Green Joy/почти/

Иначе бих ви запознала всичките с моето слънчице,щото и тя е една от вас-борците,при това достойно се бори от самото си раждане.Чудя се дали някой ден няма да ми каже:Стига си ме тормозила Crazy

# 51
       Кана, мила , вече не мога да намеря специални думи, за да изкажа специалните си чувтва като ви чета!Такава сила .... Hug

Честито на празнуващите , нека това,което ви е на сърце да ви е в ръце![/color]

И да не ме мислите  Embarassed, опростена съм!Поревах си, олекна ми !

# 52
  • София
Добро утро и честит празник на всички!!  bouquet Всеки е цвете за любимия!!!  bouquet  bouquet
 А на Вики и мама ,тоес Цветелина специални поздрави!   bouquetМНого здраве и много късмет ти пожелавам! Съвкупност си от всички цветя,такава е и добротата ти! Весел празник !!!  bouquet
   И аз да се похваля съм цветенце,макар че не съм за мирисане/маргаритка/,явно за това ме ядосваха,майка ми и дъщеря ми. Но вече си е при мен детето ,вече няма връзка с този /някаккъв си неподходящ/ ,всеки от нас си направи поука,все си урока и продължаваме на пред. Само дето нямам щитовидна жлеза вече/блокирана/ и хормони до живот....Преборих се .но за сметка на здравето. Винаги има жертва, няма как... Бабите трябва да помагат.но не и да отнемат функцията на майката,защото все пак майката си е майка.
  Сега слагам кафето и натурални бонбони/представете си,защото не мога да сложа картинка/ и ви черпя виртуално!
  Чакам някой да сложи картинка ,за по весело и празнично???

# 53
Честита Цветница!!!
На всички Цветя в темата и техни цветни близки- много здраве, красота и любов около тях!!!

Цветята от мен, ама без почерпка няма да минем току тъй... Laughing

# 54
  • София
                                                    Честита ЦВЕТНИЦА     smile3525
                                  На всички пожелавам здраве и оптимизъм .

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:18 от Хули турбото

# 55
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ЦВЕТЕНЦА!!!
Честит имен ден на всички от форума!
С пожелания за упоритост, за да следват мечтите си; смелост - да ги осъществяват; търпение, за да ги постигат; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 56
Момичета-кокичета,

искам да честитя на всички сладури един от най-прекрасните празници! Бъдете здрави, щастливи и както е казала нинчето - обичайте и да ви обичат!

инааааааааааа, да си жива и здрава и от сърце ти пожелавам да си най-щастливата и обичана мама и съпруга!

# 57
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ! БЪДЕТЕ КРАСИВИ КАТО ЦВЕТЯТА! ВИНАГИ СВЕЖИ КАТО ПРОЛЕТТА! И ЗДРАВИ КАТО ДРЯНА!

СПЕЦИАЛНО ЗА ЦВЕТЕЛИНА И МАРГАРИТА!

# 58
Искам да пожелая на всички които носят име на цвете, крепко здраве, много късмет и милиони усмивки smile3525

Искам да поздравя и всички които не са с името на цвете, защото това е един прекрасен празник newsm51

# 59
Момичета, специална, хули, направих го!  newsm44

Сега ще поясня. Wink От няколко дни ми се върти из главата идеята да захвърля перуката. Да не си помислите, че имам много коса?  Joy Не, ок. 5-7 мм.  hahaha Обаче, ОБАЧЕ, такива мисли ми минаваха. И ето на, вчера, като кацнах тук и като ме налегна едно спокойствие, едно блаженство, красота. И днес си казах "Момиче, Цветница е, навън е така пролетно и красиво, всичко цъфти...Защо не цъфнеш и ти с новата си премяна?". Речено-сторено!  Simple Smile Гримирах се (молив за очи и гланц за устни), навирих главата и излязох...Без перука. Разходих се (тук има панаир заради Великден), напазарувах си, почетох книжка в парка и облекчена, се прибрах.

Сега мога да кажа само едно - усещането е нвероятно, такова облекчение! Като онази реклама на редбул, който давал криле... Joy

P.S. мъжът ми, абе никой, освен вас, не знае какви ги върша и няма и да им кажа. Планирала съм след 10 дни да кацна в БГ само по моята коса. Искам да ги изненадам. Wink

Целувам ви, прекрасни цветя!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт