Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 530
  • 441
  •   1
Отговори
# 30
Соничка, как я караш ти, рядко влизаш, пишеш малко. А пък Ангелари направо си изчезна, както и Без страх.
Тук съм и искам да кажа една огромно Благодаря на Ина за новата тема   bouquet

Днес съм тъжна, изпадам в депресия ли какво  ConfusedХваща ли ви понякога страх , ами ако не оцелея?!Ами ако се върне?!Ами ако не успея да направя всичко, което искам да направя а този свят?Защо ме налитат тези мисли? 
Ако някой ми каже, че никога не му е минавала тази мисъл през ум, да знае НЕ ВЯРВМ
На мен също подобни мисли са ми минавали през ум, но бързо ги разкарвам.
Няма полза от мисли, а от подобни никаква. Живота е прекрасен и трябва да се живее без "Лоши мисли, те са лукс който не можем да си позволим" -Аби нали е така?
Депресията може да бъде причинена от химиотерапията, но не трябва да падаш в нея
Вземи съвет от Кана, това е спасението
Откакто се окопитих и приех диагнозата, не ходя прегърбена. Simple Smile Преди все някак си се изгърбвах, от мързел ли, от какво ли.  Joy Сега обаче ходя много гордо и една такава изпъната. Просто реших, че борците не се прегърбват, а стоят силно изправени. Simple Smile

# 31
  • София
         Благодаря още веднъж за пожеланията момичета!!!!

Днес съм тъжна, изпадам в депресия ли какво  ConfusedХваща ли ви понякога страх , ами ако не оцелея?!Ами ако се върне?!Ами ако не успея да направя всичко, което искам да направя а този свят?Защо ме налитат тези мисли?
   Защо не искам да покажа слабостта си в реалния свят? Чувствам се гузна пред някои хора, но някак не ми стига куража ,или не ми стиска да ги занимавам със слабостта си, да застана пред тях , и да кажа - прости ми?!Ами ако не успея никога да искам прошка?

Защо ли те налитат тези мисли ?
Аз зная защо. Защото си един нормален човек.
Защото диагнозата е наистина стряскаща.
Защото тогава, когато ти кажат РАК си мислиш вече за смъртта.
Защото тогава започваш разбора на миналия си живот.
Как си го изживяла, какво си постигнала, какво би искала да направиш и дали времето би ти стигнало.
Времето стига, стига ние да го поискаме.
Ще намекна пак за позитивната енергия, която влагаме в помощ на традиционната медицина.
Момичетата го казаха преди мен, без разбор.
Гордо вдигната глава, твърда стъпка , смело напред...
И никакво отстъпление  Peace
Гуру съм била  newsm78
Дрън- дрън  Embarassed
Днес съм отчаяна  Cry

# 32
Нинче, тук съм! Чета постоянно, а и често пиша. Да, по-малко. Защото по някои въпроси не съм компетентна и не мога да отговоря. Но тези които са ми познати и съм преживяла, веднага се включвам и отговарям. А и напоследък съм много заета, т.е. в движение - ТЕЛК, лекарства, болнични, контроли ... Казах ли ви, че отново изпратих препаратите за ХЕР2 - в София, резултатите са готови/чрез АПОЗ/, но още не са пристигнали и не ги знам. Като ги получа ще докладвам.
Миналата неделя бях на пикник, изкарах си чудесно! Много разтоварващо!
Още нещо, да се похваля, децата ми спечелиха 1-во място в регионално състезание по ИТ и компютърни мрежи от Сиско Академия. Днес са в София на национално. Много съм притеснена.
Така, добре ли е  newsm68 Още да пиша ли? Стига толкова за днес. Това ми е втори пост Peace

# 33

Хули турбото - гуруто на групата   love001

Утре сутринта да не се събудим нов ник Хули-гуруто rotfImao rotfImao rotfImao
Joy
Това е върха Mr. Green

Нинка,не ми се възхищавайте на мен,вие тук всички сте достойни за възхищение Hug

Сиса,незнам дали е уместно аз да кажа няколко думи,но ще ги кажа.Незнам дали твоите чувства са като моите,но знам че какъвто и проблем да имаме,все някога се чувстваме ужасно ,тогава аз лично се затварям в банята,пускам душа и рев......докато почувствам че съм се изляла,излизам преродена PeaceТака че не се чувствай виновна,всички сме хора и не вярвам никой да не се е чувствал слаб,просто намери мястото където да излееш слабостта Hug

# 34
  • София

Хули турбото - гуруто на групата   love001

Утре сутринта да не се събудим нов ник Хули-гуруто rotfImao rotfImao rotfImao
Е това вече ме разби тотално  Joy Joy Joy
Турбо, гуру ...  smile3532
Ще почакам още малко и ще ..... Joy Joy Joy

# 35
Ти па що си отчаяна,аз затова ли бих толкова път с количката и детето в нея,тя ме гледат като извънземно по улиците Mr. Green,да ти правя компания на антиоксидантите???
Пък тя била отчаяна,пу,значи не съм си свършила работата Crazy

# 36
  • София
Ти па що си отчаяна,аз затова ли бих толкова път с количката и детето в нея,тя ме гледат като извънземно по улиците Mr. Green,да ти правя компания на антиоксидантите???
Пък тя била отчаяна,пу,значи не съм си свършила работата Crazy
Ти пък  newsm78
Не ме излагай, туй са лични отношения  Joy Joy Joy
Които ме навеждат на размисъл  newsm78
Или не , на заключение !
Както винаги съм казвала и пак ще кажа - не заключвайте в себе си проблема / защото за мен РАКА е проблем, или диагноза/.
Ако аз нямах до себе си Вики и мама и Метлата /която вие сигурно не знаете/ ама пък тя е страхотна....
Май се олях, правейки характеристика на щерките си newsm78
Моля за опрощение bowuu

# 37
Хули отчаяна, не не може да бъде
Хулииииииии не знаеш ли, че има забрана точно ти да се отчайваш
Ние може, но ти нееееееее, кой тогава ще ни побутва и наставлява
Майтапа настрана, но Хули искрено се надявам да се шегуваш, ако ли не кажи защо се чувстваш така

svetla1971 аз също ще ти препоръчам да отидете в Онкологията
Там са най-добрите специалисти и ще получите най-добрата консултация

Моли, както вече разбра ЕХХО има дете, а е имала тази диагноза преди години
Тя също е била на хормони в продължение на три години, после две години се е изчиствал организма и след това е родила малката принцеса
Ако отвориш първата и втората тема ще намериш даже много снимки на прекрасното момиченце, което си има
Не знам за химията колко трябва да се изчисти организма, но мисля, че и там е около 2 години
Но при положение, че вземаш хормони, значи след като приключиш с хормоните две години чистене на организма и после си щастлива МАМА

ИНА надникнах в подписа ти и от там знам името
Топлиш ми сърцето, а Вики е прекрасна, пращам и сто целувки  Grinning и ще се радвам някой ден лично да ме запознаеш с малката принцеса

# 38
  • София
Абеееееееееее, отчаяна съм от овчедушието на държавата, в която странно защо живеем newsm78
Иначе  newsm78 какво ми е  Grinning
Хули е супер, запалила турбото,цел ден си летим по задачки, които незнайно защо имат спирачки  newsm78 Ама системката, знаете такава - незнайна?
Решаване на ребусчета , ала има - нема /циганската игричка/.
Държавна администрация  Joy Joy Joy
Та затуй съм нещастна  Joy Joy Joy

# 39
Е след като това е причината, позволени ти е  Joy Joy Joy

То тая държава, има ли някой който да не се е отчаял от нея  #2gunfire #2gunfire

Но иначе страната ни е прекрасна

# 40
  • София
Еййй, обичам я тази страна, тъй де държавата ни !
Но не ми се нравят политиците, които я опропастиха.
Меко изразено, нали  newsm78 newsm78 newsm78

# 41
Добриутру!

Днес е хубав ден, използвайте го по предназначение- за кеф! Wink
Кафенце- сега съм на диета със снимките, да не злоупотребявам. Ама все ми се иска малко шаренко да стане, да не е само текст. Laughing Лапешка работа. Joy

Сиска, аз мисля, че трябва да направиш това, което те гложди. Ако не може наведнъж, направи си план и почвай, стъпка по стъпка. Ако те напряга, по-добре, макар и неприятно, да го махаш от мислите си. Задължително трябва да намериш в себе си решение да се справиш с проблема- дори и ако просто да го приемеш. Има неща, които не зависят от нас ( също и хора) и единствения начин да продължиш без неприятни мисли..е да ги приемеш. Никакъв гняв, никакво чувство за вина. Ако си сбъркала, кажи си- и аз съм човек, и аз греша, какво толкова. Еее, може и аз да сбъркам понякога. По-важно е да си признаеш грешката, ако трябва да се извиниш и толкова. И не е казано, че като го направиш, вече няма какво друго да правиш- цели, колкото щеш.  Grinning
Пък относно болестта...всички казаха- нормално е. Щеше да е ненормално, ако не се страхуваш. Много пъти съм си мислила, че тук понеже атмосферата е много въодушевяваща, дали някой няма да подцени ситуацията...Но все не ми дава сърце да го напиша, за да не бъда погрешно разбрана. Врагът трябва да се държи под око, но не бива да обсебва цялото съзнание. Така мисля аз. Което е на вълни, не е константа. Веднъж повече го мислиш и се взираш, после по-малко...и така. Решавай какво те гложди и го махай от списъка със задачите. Hug

Соня, браво на децата!

Гуру, как си тази сутрин?   newsm20 Какви са изгледите са хубав уикенд? Laughing Държавната администрация е нещо сложно и безполезно, но много необходимо за ...самата себе си. Ако не ти създават въртели, защо да и има...Нали трябва някой да напише белжка, която друг да прочете, за да напише бележка, която трети да прочете и да ти взема такса. А ти после трябв ада върнеш бележката на първия, ама през втория.

Хайде ставайте деее, няма ММ, няма Турбо, няма никой...

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 08:12 от Abi (abigale)

# 42
  • София
Аааааааааа, Аби , не си права  Laughing
Тук съм. Сутринта рано запалих турбото и дойдох на работа.
Да видите, колко съм чевръста  Joy Joy Joy
Аби, поста ти просто не търпи коментар - точно и ясно казано   bouquet

# 43
Привет на всички! Hug
Никакво отчаяние.Я какво слънчице е навънка(поне тук де Grinning)
"Като не можем както щем,да щем както можем"-както казва Хитър Петър.
Желая ви красив и усмихнат ден. Peace

# 44
         Ехееееее, заляхте ме с положителни мисли  newsm45 , разтопихте ме чак..... newsm53

ОБИЧАМ ВИ !!!!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 10:06 от Сиса /

Общи условия

Активация на акаунт