Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 562
  • 441
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте милички! Laughing
Я колко хубави новини си имаме! Peace
Сисе поздравления за отличния резултат! Peace
Вики и мама благодаря за вкусните сладки! Желая ти много здраве,късмет и къща огласяна от весел детски смях! Hug
Лалева80 поздравлениия и на теб. Ти си истински боец, така че никога не сме се съмнявали в теб! Laughing
Кана мила много се радвам за новия имидж. Кога ли ще мога и аз да хвърля перуката, ама то е ясно след още пет химии! Joy

# 76
Честит Рожден Ден, Цветелинка!!!

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Живота е като е игра, в която все някой побеждава.
Щом хората твърдят така, да победиш ти пожелавам!!!
Hug Hug Hug

Наздраве!

# 77
Здравейте момичета!!!!
Влизам на бърза за да поздравя майката на Вики
 smile3525 ,ИНА   newsm59 baloni, бъди жива и здрава и много щастлива
Нека любящата майка и дъщеря, която познавам да продължава да бъде засипвана с много любов от близките и това да продължава до безкрай
 ( Ох Ина в бързината това ми роди главата, дано съм се изказала правилно)

Освен това хвърлих поглед на писаното до тук
Лалева, това са нормални неразположения и аз минах през същите
Скоро всичко ще отшуми и неразположението и перуката
А за косата с риск да се повтора, пак ще кажа не виждам никакви поводи за притеснения
Това е временно и децата са учудващо разбиращи и можещи до интерпретират нещата по един много забавен за нас начин

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТЕНЦЕ /ИНА, НА ВИКИ МАЙКА Й Joy/
Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!

И на Хули турбото /гуруто/ честита рожденичка!
Здраве, късмет и усмивки на всички!!!
Лалева, определено децата възприемат нещата много по-адекватно отколкото възрастните. Аз от една седмица съм си по моята коса и адски много ме развеселяват, учудват, дразнят хорските реакции. Почти всички ме гледат изумено, питат ме какво съм направила със себе си и т.н. Аз измислям най-различни истории, само когато много ме изнервят съм директна и казвам истината. Така че хич да не ти пука от хорските глупости. Както казах - вдигаш високо горе главата, стъпваш с твърдата крачка и право напред!!!   love001

# 79
  • usa
весе, миз  включете се.  Hug

ето, и аз се включвам. аз химио не съм правила, обяснявала съм само болестта, операциите, реконструкцията(нея май не съм я обяснявала, като се замисля децата може и да не знаят естеството на деколтето на майка си, сигурно ще трябва да намеря повод да ги осветля Thinking...). дани беше малък, тогава на две и половина, а и още изобщо не приказваше, та нищо не отбираше милият. каките бяха на 10 и 7 и на тях им обясних с думи прости, че съм болна и каква е болестта, какво предстои. имали сме критични моменти като да отговарям на въпроси от рода на "мамо, ти ще умреш ли?", но когато доколкото може не им се променя ритъма и начина на живот, толкова малки деца не преживяват особено. споделих с учителите им и с родителите на най-близките им приятелки за подкрепа в случай, че започнат се държат необичайно когато не съм край тях и това е. всичко мина и отмина. децата са жилава порода, всичко преживяват Hug!

честити рождени и именни дни на най-прекрасните цветя!

# 80
Ха добро утро и от мен!  Hug

Веднъж и аз да съм първа!  Joy Тя историята е дълга - забравих за часовата разлика и бях на гарата с 1,5 часа по-рано.   smile3532 smile3532 smile3532 Е, нищо де, гарата поне е близо до нас. Върнах се, направих си едно разкошноо мляко с нескафе и реших да почерпя и вас. Wink

сисе,   newsm44 БРАВО за ХЕР-а, браво!  Hug

сонче,   ще я хвърлиш скоро перуката я, лято идва, а и сме се събрали все хубавици - що да не ни отива пък!  Joy

марги4, и твоето време ще дойде, имай търпение, заслужава си! Simple Smile Вчера смятах, че съм била без коса, по-точно казано с перука ок. 9 месеца или иначе казано - 16 химиотерапии + операцията и лъчетерапията. Wink И твоето не остана.  Hug

Целувам ви, изпращам ви много усмивки и тръгвам пак за болницата - втори опит, дано е успешен!  Joy Joy Joy

Ето я и обешаната напитка (гледа се от малко по-далече, ще разберете защо Wink ):

# 81
Добро утро!
Кана, благодаря за сутрешната напитка! Ама как да я изпия, без да разваля образа! Красота!
Лалева, няма да повтарям това което са казали момичетата, но децата са по-силни и от нас. До този извод стигнах! Поне при мен е така, моите са на 16 и 17 години - момчета.
За косата, трябва първо психически да се настроиш. Аз съм много суетна, трудно ми беше в началото, но се свиква. Човек така е устроен, че както казват "всяко чудо за три дни" е вярно. Ще си купиш перука подобна на твоята коса и никой няма да забележи промяната. Моите родители сега разбраха след като я махнах, а и някой "доброжелател" им се похвалил.

# 82
  • София
                                      newsm51 newsm59 bdbaloni baloni  love001

Това за Мамамария, която днес има рожден ден .

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:43 от Хули турбото

# 83
Ина, Честит Рожден ден ..
(аз май пак на патерици smile3555 smile3555)

Мамамария, Честит Рожден ден и на теб...

Пожелавам ви, това, което най-много и съкровено искате, да се сбъдне...
  love001  love001

Още малко остана и ...ще дишам роден въздух... smile3521 Времето е отврат, вали,, мрачно. Дойдох днес на работа с градския транспорт. (По принцип мъжът ми ме кара с колата). Тъй като пътувам от единия край на града, до другия, сумарно съм в автобуса около 60-70 мин. Едвам се удържах да не заспя... smile3507 smile3507 И сега , в момента ,  kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2, белкем се събудя..

# 84
 newsm59 newsm67 newsm59:                                            Мамамария   Simple SmileЧестит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря ви , момичета за подкрепата , за урока ,който ми давате  Simple Smile

# 85
Ех, че много празници се изнизаха!
Честит рожден ден, Мамамария! Здраве, здраве и пак здраве!

# 86
Честит рожден ден, мамамария!
Честито на патерици на на всички други за техните поводи! Бъдете живи и здрави!
m0li привет Simple Smile момичетата вече са ти написали моята история . Питай ме ако те интересува нещо по-конкретно. Аз не намирам много време за четене последния месец, заради повечето работа и умора, но ще поглеждам.
"Моли, както вече разбра ЕХХО има дете, а е имала тази диагноза преди години
Тя също е била на хормони в продължение на три години, после две години се е изчиствал организма и след това е родила малката принцеса
Ако отвориш първата и втората тема ще намериш даже много снимки на прекрасното момиченце, което си има
Не знам за химията колко трябва да се изчисти организма, но мисля, че и там е около 2 години
Но при положение, че вземаш хормони, значи след като приключиш с хормоните две години чистене на организма и после си щастлива МАМА "

От няколко дни успях подмолно и последователно, да подкокоросам моя скорпион да ходи на плитки. Досега ходеше като разплетена дамаджана в главата. Бавно и полека обаче успях. В събота сутринта ме попита "Мамо, ще ми направиш ли плитки" Simple Smile много е готина. След празниците като поснимам още малко ще кача снимки и ще ви пусна да я видите.

# 87
Ехеееее, хайде пак рожденик!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМАМАРИЯ!!!Здраве, късмет и много любов ти желая

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 21:08 от nas_nina

# 88
Здравейте момичета

Искрено благодаря за пожеланията- здраве и късмет на всички!  bouquet  bouquet

# 89
Добър  ден, моми4ета  Simple Smile
 В4ера  за първи път пих ,сок от 4ервено цвекло ,ябълка и морков .Нямаше  5 мин.и го повърнах Sad.Не ми се ще да повярвам ,4е моя организма не приема  - цвеклото .Знам 4е е мн. полезно .Дали пък има зна4ение ,съотношението  на продуктите ?Вие как мислите ?Благодаря ,предварително  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт