Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на хората за обсъжданото лекарство в публикациите?
Как мога да обясня на децата си за моята болест и лечение?
Какви са препоръчителните лечения за рак на гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на хората за обсъжданото лекарство в публикациите?
Форумът съдържа различни мнения относно лекарството. Някои участници смятат, че е скъпо, но хвалят ефективността му, докато други изразяват съмнения относно неговата ефикасност. Освен това има дискусии за разликите в предписването на лекарства от лекари на различни места, което води до объркване и несигурност сред пациентите.
-
Как мога да обясня на децата си за моята болест и лечение?
Обяснете им с прости думи, подходящи за тяхната възраст, като избягвайте сложни термини. Информирайте техните учители и родителите на техните приятели за ситуацията, за да получите тяхната подкрепа в случай на необичайно поведение. Децата са устойчиви и могат да се справят с трудни моменти, като същевременно поддържат нормалния си начин на живот.
-
Какви са препоръчителните лечения за рак на гърдата?
Препоръчително е да се консултират с онколози като доц. Александрова, доц. Гаврилов или д-р Марков. Важно е да се отбележи, че антибиотиците и витамин В комплекс не се препоръчва, освен ако не са необходими за други здравословни проблеми като анмиия. Освен това трябва да се избягва сокът от грейпфрут по време на химиотерапия.
-
Защо не трябва да се приема витамин В комплекс по време на лечение на рак?
-
Къде се намира ресторант "Мансардата" и кога е предложената среща?

,ИНА
, бъди жива и здрава и много щастлива

...). дани беше малък, тогава на две и половина, а и още изобщо не приказваше, та нищо не отбираше милият. каките бяха на 10 и 7 и на тях им обясних с думи прости, че съм болна и каква е болестта, какво предстои. имали сме критични моменти като да отговарям на въпроси от рода на "мамо, ти ще умреш ли?", но когато доколкото може не им се променя ритъма и начина на живот, толкова малки деца не преживяват особено. споделих с учителите им и с родителите на най-близките им приятелки за подкрепа в случай, че започнат се държат необичайно когато не съм край тях и това е. всичко мина и отмина. децата са жилава порода, всичко преживяват

БРАВО за ХЕР-а, браво!
Вчера смятах, че съм била без коса, по-точно казано с перука ок. 9 месеца или иначе казано - 16 химиотерапии + операцията и лъчетерапията.
Времето е отврат, вали,, мрачно. Дойдох днес на работа с градския транспорт. (По принцип мъжът ми ме кара с колата). Тъй като пътувам от единия край на града, до другия, сумарно съм в автобуса около 60-70 мин. Едвам се удържах да не заспя...
.Не ми се ще да повярвам ,4е моя организма не приема - цвеклото .Знам 4е е мн. полезно .Дали пък има зна4ение ,съотношението на продуктите ?Вие как мислите ?Благодаря ,предварително