Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 583
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лалева скъпа, не се тревожи. Не си единствена, която не понася сока от цвекло.
И аз го повръщам и затова не си правя вече и илюзии да го пия.
Опитвала съм и на салата цвекло, ама ми мирише на пръст и повръщам.
Даже съм пробвала и с антиоксидант да я прекарам салатката, ама нИщеееее  hahaha

# 91
  • София
Здравейте!
Лалева,започни с по-малко цвекло и увеличавай.И на мен ми беше много силен сока,ама аз даже чист пиех/близо година/ и първоначално ми се виеше свят от него. Направо не вярвах,че може така да действа един сок. Но, постепенно свикнах и дори ми харесваше тази миризма на почва.. т:lol:  Е къде сте всикчи? Нещо за отчет?????

# 92
Здравейте! Лалева не се впрягай толкова!
Аз също не понасям сока от цвекло. Отказах се тотално. И какво от това, организма ми не го приема. Не съм пила.  И още съм жива! Laughing

Видяхте ли това:
http://www.dnesbg.net/index.php?news=4390

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 19:10 от Soniad

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМАМАРИЯ!
МАЛКО СЪМ ПОЗАКЪСНЯЛА КАКТО ВИНАГИ  Blush ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ!
ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 94
Добро утро мили дами
Тази сутрин като първа да сервирам кафето

И съответно да поздравя Мамамария, макар и със закъснение  smile3525
Мамамария, на патерици да имаш много късмет и изобилие от здраве

# 95
Zdraveite,

bashta mi ima rak na pankreasa i diabet taka che e na insulin. Nyakoi znae li dali ima myasto v Sofia, ot kadeto mogat da se zakupyat test lentichki za izmervane na nivoto na zaharta za po-malko ot 50 lv?

Predvaritelno blagodarya za vnimanieto!

Milena

# 96
  • София
Добро утро, милички   bouquet
На бул. Мадрид, но не зная кой номер има аптека в която има лентички за измерване на кръвната захар. Последния път като купих бяха 50 лева опаковката.
Аптеката е след театър "Зад канала", на първата пряка на ъгъла.
Малко не го обясних както трябва, ама ще ме разберете.
Все пак днес е велики четвъртък и боядисвам яйца, правя козунаци ....
Абе, изобщо съм се хвърлила в буен великденски труд.
После ще давам отчет  hahaha

# 97
  • близо до София
Здравейте момичета! Възхищавам се на духа, който имате при всички неща , с които се е наложило да се борите!
На 38 г. съм.От три години имам мастопатия. Следя се на 6 месеца. Във вторник дясната гърда ме заболя много - 14 ден от цикъла и днес освен че продължава да ме боли много точно под зърното усетих някакво уплътнение и на това място гърдата е зачервена. Посъветвайте ме за добър специалист къде да отида - мисля при д-р Свещаров, но все пак за консултация, ехография и евентуално мамография кой доктор е добър?
И много съм се уплашила, направо не смея да се пипна, дали е възможно това да е нещо много лошо?

# 98
  • София
Мога да ти препоръчам доц.Александрова, доц.Гаврилов, д-р Марков.
Всичките от онкологията. Други не мога да коментирам, защото се лекувам в онкологията.
За Свещаров зная, че е много добър, но това съм го чувала от други.
А ти не мисли първо за онова, лошото.
Нека да се изкажат специалистите.
Пък и ако се окаже наистина то, поне ще е в начален стадий. Както знаем всички, когато е хванато навреме, лечението е 100 % успешно  Peace
Отивай на доктор възможно най-бързо и не се плаши.
Ние сме тук и ако имаш въпроси ще помагаме.

# 99
  • София
Dobро утро и от мен!  Simple Smile
   На мама  Мария,честито с малко закъснение! Здраве и радости!!!
   Хули,браво на теб,действай и по някое време се похвали,де???
 Аз днес съм по разходки из центъра,ще се шматкам.Ще бъде много хубаво времето,така че се настройвам..... А козунака и яйцата в събота. Аз нали правих един, за да видя какво е брашното/някакво италиянско от Метро си го купих- много мекичък стана/,но си взех  само едно кило ,ами 2 лв. е....и се стистнах... Simple Smile
  Как сте ,момичета?

# 100
  • София
Мога да добавя д-р Василев от Тина Киркова,добър диагностик. И за 20 лв ти прави ехограф.Понеже е към болницата ,цената е такава.И д-р Стойменов от първа градска б-ца. Другите добри са тези дето е посочила Хули.Успех!

# 101
Добро утро Simple Smile
*silvi* и аз като Хули ти препоръчвам да отидеш в онкологията - доц.Александрова, доц.Гаврилов, д-р Марков.
Аз имам координати на д-р Марков. Ако те интересуват пиши ми на лични.
Доц. Александрова приема в медицинси център Хестия тел.9622077, бул.Черни връх 68 (срещу завод "Витоша")
Аз лично съм грешка на Свещаров от преди много години. Ако не бях го слушала да чакам 3 години нямаше да ми дойде до главата всичко през което минах. Нищо лошо не казвам за човека, няма лекар без грешки, просто така се е случило.
Не се тревожи предварително. Запиши си преглед възможно най-скоро при някой специалист за да ти се махне притеснението от главата. Честно казано от притеснение можеш да си докараш по-големи бели, а пък може да се окаже, че е нямало причина за това  Hug

# 102
Здрасти, здрасти!

Напоследък от няколко лекари чувам, че по-добре е да се прави мамография, вместо ехограф... За ехография на гърдите трябвал по-специален ехограф и не всеки го имал- това ми каза доста авторитетен специалист на ехографията. Разбира се, логично е в Онкологията, специалистите по гърдата да имат подходящата машина, но не знам дали навсякъде в другите болници е така.

И аз ще боядисвам днес- половината, в събота пак- да удължа удоволствието... Laughing С козунаците...нещо нямам търпение, но може и да пробвам.

# 103
Здравейте и от мен....  love001
Днес, последен раб ден. Утре тук е празник и неработен ден...

И ние в събота, цялото кралско войнство, ще мажем и цапотим, т.е ще боядисваме яйца и ще месим козунак...  hahaha hahaha hahaha Голяма веселба настава в кухнята. Бутане и ръгане над бурканите с боите... hahaha hahaha
Елпида, днес, в детската градина също ще боядисват яйца, та сутринта я изпратих с две, твърдо сварени...

Времето е много, много пролетно. Вчера, като се прибирах, минахме през едни ливади, а на синората  един люляк. Разкош ви казвам. Е, не се стърпях и си накъсах. Доволно количество.. Mr. Green

мацки, днес, живот и здраве, пристигам в София. Ако искате от понеделник, да си направим една среща, а?  love001  love001

# 104
Добър ден  Simple Smileмоми4ета . O4ертава се страхотно  време  Simple Smile.
       Днес, станах  мн. рано ,за да боядисам първото 4ервено яйце .С него ,натърках бузките на Дани Blush - тази "процедура" се оказа голямо щастие за него Grinning.
 Аз ,мога да препоръ4ам  доц.Гаврилов .Щастливка съм 4е попаднах в неговите ръце Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт