Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 350
  • 344
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, ние вече сме си в София и да се разпиша най-накрая.  Simple Smile
И ние открихме сезона на тръшкането, за сега слава богу не лежим по земята, но Дани като не му се угоди нещо навън и като се запъне и не мърда. За сега решаваме проблема като не му обръщам внимание и когато се отдалеча тръгва и той, разбира се сърдит. Преди няколко дни обаче и това не подейства и мъжа ми се скри зад едно дърво за да го наблюдава и аз продължих с Лора. Признавам си обаче и аз, че ги пошляпвам през ръцете понякога, когато пипат нещо забранено и опасно (основно навън). Аз за крещенето няма какво да споменавам, откакто ги гледах 20 дена сама на Сандански и на мен ми стана ежедневие

А ние вече се къпем прави в голямата вана, слагам отдолу от въпросните веднузи, хващат се за дръжката и така се къпем. Дани умира от кеф и понякога му давам душа сам да се полива. Лора все още не й е много конфортно и плаче, но няма къде избяга  Joy

Узи, ако не те бива в прическите, не се притеснявай от фризьора, ако е добър ще се справи, дори и да се въртят. Ние ходим вече повече от полоин година, въртят се винаги, понякога ревът. Аз ги взимам в мен да седят и фризьора се върти той около тях.

# 76
hellche,добре дошли Simple Smile
като гледам как обясняваш,твоя Дани е като моя Ники.Аз направо вече не знам как да се справям с него,голям инат е,държи и си иска до последно на неговото.Искам да има някаква дисциплина,но не и да му скършвам волята ( егати думата,но много се дразня от разни бабешки поучвания за пречупване на ината) винаги опитвам с уговаряне,обяснения,отвличам му вниманието с нещо друго...невинаги помага Mr. Green,накрая се изнервям,развиквам,което също не е възпитателно и вече въобще незнам как да действам и кое е правилно в такива случаи Thinking

# 77
  • София
Диди, напълно ми е познато това... при Лора по минават уговорките. То и на мен ми се иска да има дисциплина и каквото кажа да ме слушат и изпълняват, но не става, а и за тях не е много хубаво. За сега понякога минава номера като обръщаме на игра това което трябва да се направи или пък да бъде лишен от някоя любима играчка. Не винаги се получава де, понякога и аз изпадам в истерия и крещя  #Cussing out Трябва да се научат че мама и тати като кажат нещо трябва да слушат, а и ако искат нещо да знаят как да си го поискат, за да го получат. Днес например видя колекцията на баща си с колички на Ауди и веднага посика да му дам, аз обаче му казах, че те са на тати и трябва него да помоли. Той съответно веднага хукна да го търси, но той беше в банята и не можа. Когато излезе, аз си мислех че вече е забравил, но той отиде при баща си и му каза: "Мо, бръм", което в превод означава "Моля, бръм".
Не е лесно да се възпитават деца, а и не винаги си сигурен че това е точния подход, но определено има плюсове в това че са двама.

# 78
Измина 1 прекрасна година с моите бебчета.Плач и смях,радости и болка изминаха щастливи 12 месеца.
да почерпя за цвети и Жорко.Да са ми живи и здрави!!!

оригинални снимки на тортата ще кача в албумчето след празника:)

# 79
  Да са ти живи и здрави дечицата!Да растът силни и щастливи!Много да те слушат и много да те радват!  bouquet
Кога ще станем и ние толкова големи Crazy

# 80
Здравейте и от мен  Simple Smile ,
  като ви чета сега май трябва да се наслаждавам пълноценно на моментите, докато малките не са проходили:)))

# 81
  Аз пък нямам търпение да проходят,да бягат насам натам Party.Сега само спят,ядът и ревът Crazy.Играят си също,но все още са мънички,а ми се иска да реагират повече като им правя смешни физиономии примерно Party

# 82
Здравейте отдавна нв сьм писала но с близнаите трудно стигам до комп ,но сега имам нужда от помощт мили мами моля за сьвет следвщаия месец ще пьтувам за бг с близнаците но сама може ли сьс самолет сама с двете деца някой пьтувал ли е рарешено ли е и как става спешно се нуждая от отговор от някой който е пьтувал,а ще пьтувам с wizz air.Всякакви сьвети ще са ми от полза за пьрви пут ми е  ooooh! Thinking
  Аз пуснах и тема но и тук да питам, предварително ви благодаря от сьрце   bouquet

# 83
Момичета, имам огромната чест и удоволствие да ви съобщя страхотната новина, че zaiobaio е родила в 8:41 бебе Сияна - 2510гр 46см, а в 8:42 бебе Дария - 2460гр. 45см - здрави и хубави, пък и синеоки  newsm44. И трите са добре! Ако имам още вести ще ви пиша!
Хайде, вие сте, давайте!

# 84
  • София
  Страхотна новина  Simple Smile Да са живи и здрави малките принцеси и много да радват мама. На Зайобайо бързо и леко възстановяване  Simple Smile

# 85
Честито на мамето и татито   bouquet  bouquet Да растат дечица 3драви и стастливи...

# 86
.... сама може ли сьс самолет сама с двете деца....

С Бритиш Еъруейс със сигурност е забранено - опитах се да си направя резервация он-лайн и ми излезе съобщение, че се забранява от съображения за сигурност.
По принцип, доколкото знам, може дете да пътува със стюардеса, но трябва да й се плати билета.

# 87
Честити дъщерички, зайко! Да са ти здрави, умни, щастливи и да носят гордост и радост на семейството!  Hug Heart Eyes

# 88
.... сама може ли сьс самолет сама с двете деца....

С Бритиш Еъруейс със сигурност е забранено - опитах се да си направя резервация он-лайн и ми излезе съобщение, че се забранява от съображения за сигурност.
По принцип, доколкото знам, може дете да пътува със стюардеса, но трябва да й се плати билета.

По принцип не е по3волено при деца под 2 години. Като летях преди около месец със SkyEurope след дълга кореспонденция ми бяха отговорили, че може, но на практика е невъ3можно освен ако бебетата не са съвсем малки и не се побират в двоино кенгуро. Мен ме придружавасе братовчедка ми. 3а варианта със стуардесата не съм чувала. Говорих и с Луфтхан3а, те не бяха склонни да направят каквото и да било и3клучение от правилото.

# 89
мами, посъветвайте при ужасен запек имате ли идея какво да правя
На едното бебе акото е като твърд пластелин, и се напъваме заедно през 24ч. Ако много се мъчи помагам и с термометъра Sad
Аз ли греша някъде във храненто - на 3ч, по 100 мл АМ Аптмил Комфорт, 7 хранения
Чудя се да давам ли повече вода, сега лизват по 20 мл нощем и много се мръщят на водата...

Общи условия

Активация на акаунт