Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 349
  • 344
  •   1
Отговори
# 240
Ся ще ме накарате да влизам да смятам точки. Мислех другата година да правя това чак за градината.  newsm78

Узи, сигурна съм. През януари се записахме. През март ни казаха, че ще ни приемат. Но по-рано не могат, защото през септември изписват стари и приемат нови деца. Де да знам. Сигурно знаят, че до септември ще изпишат примерно 10 деца и казват на 10 родители, че техните са вътре от тогава.  newsm78 Сега ще ходя пак да проверявам. Thinking

ПП Проверих. Единият близнак събира 9,4 т. Обаче има някакви, на които пише, че се изчисляват автоматично. Т.е. аздо септември другата година може да съм на работа в района и това ще ми даде още отгоре. Имаме точки за местожителство, работещи родители, близнаци, кака в градината, многодетно семейство. Обаче гледам, че се дават 2 т за близнаци и още 0,1 т, затова че са братя, родени с по-малка разлика от 24 месеца. 6 минути са си 6 минути - кой ти ги дава?!  Joy

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:09 от DessiJ

# 241
  • София
Деси твой те по точки ще дойдат към 20-25,остави някоя точка и за нас неприетите Joy

# 242
  • София
Узи, има и 3т. за градината, която е първо желание, съответно 2 за второ и 1 за трето Simple Smile така стават 10т. Затова трябва да се мисли коя точно да е градината за първо желание.

# 243
момичета какви са тия точки,какво е това чудо.......аз съм като в небрано лозе,нищо не знам ......а и си мислех,че с близнаците няма проблеми за влизане в ясла или градина Rolling Eyes......ще ме светнете ли къде се смятат Praynig

Деси,ПетяHug радвам се,отдавна не съм ви чела.Виждам,че и при вас всичко върви под пълна пара - момчетата растат и все по-палави стават май Grinning

# 244
  • София
Здравейте и от нас с нов аватар си Дидка и само по подписа те познах  Laughing Laughing Laughing Да са ти живички и здравички.
Вкарали сме се в не`къв екшън с детските ясли по интернет , където се и смятат тези точки.... и аз понеже се предоверих на милото, че е говорил с една Директорка на ясла , не подхванах дейността по-изкъсо.
В самостоятелните ясли се кандидатствало на първия работен ден на новата година със саморъчно написан списък от родителите. В ОДЗ вече се кандидатсвало по интернет само и оттам ми дойде ограничението и постфактум действията. Кандидатствала съм само в три ОДЗта, които са на територията на Триадица , като в едното за нашия набор има нула места  Laughing Laughing Laughing А мойте менове ми стапят лагерите и искат други деца, та буквално давам мило и драго да ги запиша някъде от есента , че няма да оцелеем  Laughing Laughing Laughing
Вчера бяхме на лекар при док.Стоичкова и жената най-добронамерено преглежда Кубрат , гледа синина на ръката , като гривна и ми вика, "Ти нали нежничко го държиш  Wink", после ожулено по корема , поглежда ме пак въпросително  newsm78, като спря погледа си на шева на челото му спря да ме пита за каквото и да било  Laughing Laughing Laughing

# 245
  • София
pitia дане би в 7 ОДЗ да сте кандидаствали,Детелина?Ние там и в Талант но имат 40 деца в яслената?

# 246
  • София
Ива&СиЕ, да там ... Embarassed
Звънче , Детелина и Талант , то те са май само в Триадица  Rolling Eyes

# 247
  • София
Звънче коя е?Аз само за двете но Талант не ме кефи имам приятелки които децата са им там и не ми допада как ги гледат а в групата са 40 бр

# 248
  • София
Ейй, няма угодия, ей!
Като не ни приемат децата, що не ни ги приемат, пък после като ни ги приемат и претенции, що са толкоз много  Laughing
В крайна сметка, какво значение има количеството, ако лелките са мното и има пространство примерно. Единствено може би болестите ще се превъртат по-често....  newsm78

Пък и да ви кажа, като гледам всеки месец списъците, много малко дни децата са в пълен състав, все има някой болен, който го гледа баба му, пък той си пази мястото....

Ей, оня ден ми кипнаха л.... Снаха ми (или както там й е титлата) ми обясни, че са ги приели на ясла - явно случайно, защото е едно дете и няма много от другите предимства, но мислела да я запише, за да пази ред, а тя да си я гледа още една година. Ей, луда ставам, луда с такива хора. Как може бе, само заемаш мястото на някой който наистина има нужда от ясла. Малее, така й се накарах, ама то козирог - като си ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша....

Деси, права си, аз не съм отбелязвала ясли - нали си имаме, като ни я ремонтират, само съм се регистрирала и затова са ми малко точките....

# 249
  • София
Е има угодия Узи.По правилник трябва да са 28 деца най много разбирам че места няма,но могат да си направят още една група.Да ти кажа аз пък миналата година отстъпих местата си,приети бяхме но решихме че ще ги гледам в къщи и ето сега не сме приети.

# 250
  • София
Звънче е бившата Хо Ши Мин на Златишки проход, там пък имаше коментар , че са 50бр. в една група. Но като цяло няма оплаквания от персонала. Едната сестра , заради която ние кандидатстваме е наскоро пенсионирана детска сестра от Педиатрията и е много готина като човек , а затова че разбира от деца , болести и т.н. просто не е под съмнение. Та там ако ни приемат ще е суупер , ако не щат ще си я крадем за вкъщи и без това там работи за 230лв. А пък съм набрала на управата , щото поискаха от мъжа ми да подпише декларация за спонсорство , отделно пари на ръка и пак не сме вътре  Laughing Laughing Laughing

# 251
Петя, не искам да коментирам.....  #2gunfire А тази педиатърка направо си я крадвайте, че да не ви я вземе някой.  Thinking

Диди, добре сме. Вие как сте?  Hug Предстоят ви емоции и на вас, и на Ива, и на Узи. Ще чакам снимки от рождените дни.  Hug

# 252
Узи,твоите искат ли да стоят толкова време с какичките,щото моите хич - почти нямам никаква полза от клуб Rolling Eyes

Малее, ти ме хвърли в луд размисъл  Shocked Ми не знам, не съм ги водила на клуб никога. Но по принцип се забавляват сами, особено пък като има кой да ги забавлява и наглежда, мисля, че няма да се сетят за мен Simple Smile
........

аз се родих в Патетата 1, горе-долу на вашата възраст Peace, иначе висяха при мен на кафето

Къде сте на градина, или ви е рано още?

# 253
  • София
Къде сте на градина...

В прословутата ясла на Христо Белчев, която от месец и половина е в ремонт  #Crazy
Къде са тия Патета 1? Клубче ли е? 

# 254
  • София
Пития неприятната случка със спонсорството в Звънче или Звездичка беше?

Общи условия

Активация на акаунт