Колички за близнаци - 3

• 84 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Cho-ko, дистрибуторът на X-lander е в София, погледни тази Интернет-страница:  http://www.x-lander.bg/kontakt/ , аз имам познато майче с тази количка, тя е доволна от нея.
видях я още миналата седмица, но на посочените телефони никой не ми вдига  Sad .... нямам как да се свържа.... пак ще пробвам, ако не в магазина в дианабад ще отида

И аз не успях да се свържа. При новини ще пиша тук, Cho-ko, пиши и ти. Peace
В сайта пък не виждам изобщо близнашкия модел. Rolling Eyes

Къде е магазина на Мothercare 9 и кой модел се предлага там? Само тях не съм проверила още и не знам какъв е случаят там.

# 121
Стрелче,  в магазина им на ул. Леге. Имат я склад. Казаха ми , че при интерес ще я сглобят и ще ми я покажат. Единственото, което ме изуми, беше, че на снимката на самата количка беше написано 1100, най-вероятно това е цената, но не съм сигурна и за тази цена не знам какво включва вътре. Ако Наистина това е цената, то по-добре модела на Хаук - мисля, че визуално изглежда по същия начин, остава и да разуча по качество.
А x-landera за близнаци е това : http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_586-products_id-10747.html
Честно казано по-стабилен ми се вижда от модела на mothercare. Ще докладвам в сряда привечер

# 122
  • София
Cho_ko,1100 е цената на количката в Mothercare.Ние я видяхме и се отказахме,защото е по-широка от 80см(размер на стандартна врата) Peace

# 123
Някой връзвал ли е 2 от тези най малките чадърени дето им викат колички. Има приспособление за свързване на 2 колички за да ги буташ заедно. Интересува ме ако някой го е правил какви са му впечатленията, трудно ли се управлява такова нещо и изобщо върши ли работа

# 124
  • София
Не мисля че ще ти е удобно Ники,тежки са вече но ако е за кратко става.Не си мисли да ги возиш постоянно че са тежки и ще ти е трудно и неудобно бутането

# 125
Днес излизахме на разходка с новата количка Косато и съм страшно доволна! много лека,страшно маневрена и даже се събира на предната ни седака на колата Simple Smile

# 126
Честита ви първа разходка с куклите. Има ли легнало положение?

# 127
Cho_ko, спомена, че ще докладваш за Х-lander-а. Успя ли да я видиш? Simple Smile

# 128
Днес ходихме да гледаме количките cassato you2 и hauck roadster.
Впечатлението ми от cassatto е,че е лекa ,но има малки колелца.
Хаука ми се видя доста надут като цена в Премаман и ще търсим да го вземем от някой доставик като му дойде времето.Ако някой знае някой друг магазин ,който да предлага Хаук ще бъда благодарна да сподели.

# 129
 Аз моля ако някой има зимните кошове на Хаук да ме светне каксе махат капаците. Утре ще излизаме за първи път на разходка с кошовете за по-сигурно обаче тия пусти капацзи нямат сваляне ooooh!

# 130
  • Sofia
NikiFin ние си купихме такива уж за морето, да можем да влизаме по хотели и по кръчми, че двойната никъде не влиза. Ако ги возиш сама в съединени колички на мен лично не ми е удобно. Става по широко от една двойна и по трудно се управлява. Голямото предимство е, че могат да се разделят и ако имаш помощник до ги возите отделно и влизат навсякъде. А и не заемат място в багажника на път.

# 131
Кас, каква е цената на зимните кошове на Хаук?
Аз успях да видя на живо само Бертони, Чиполино и Кангаро. От трите Кангаро-то най-ни хареса иначе фаворит ми е и Хаук.

# 132
Стрелче., оставих "огледа" на количката за средата на месеца. Мъжът ми не можа да се отганизира миналата седмица. Задължително ще опиша тук впечатленията си. А ти до тогава стискай..... надявам се да съм ви полезна за решението ви Wink

# 133
  • Sofia
Момичета, много моля, ако някоя от вас има количка Firstwhells city twin и знае да сподели откъде мога да си купя резервно предно колело? Че питах 100 магазина нито знаят откйде, нито казват кой е вносителя.

# 134
Яничка, родителите ми купуваха количката и кошовете и по спомени на майка ми около 140 е бил единия кош Peace

Общи условия

Активация на акаунт