Колички за близнаци - 3

• 84 156
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, много моля, ако някоя от вас има количка Firstwhells city twin и знае да сподели откъде мога да си купя резервно предно колело? Че питах 100 магазина нито знаят откйде, нито казват кой е вносителя.
В магазин 9+ на бул.Вапцаров опитай.Не е ли гаранционна?

# 136
  • Sofia
Да от там сме я купили. Оказа се че била в гаранция, аз мислех че е 1 год, ама била 2 год гаранцията. Взеха я, сега чакаме да го сменят.

# 137
  • София
Хаука ми се видя доста надут като цена в Премаман и ще търсим да го вземем от някой доставик като му дойде времето.Ако някой знае някой друг магазин ,който да предлага Хаук ще бъда благодарна да сподели.
Имаше я в Хиполенд(до Метро-Люлин) за 400лв.,но без дъждобран и чувалчета за краката.

# 138
Хаука ми се видя доста надут като цена в Премаман и ще търсим да го вземем от някой доставик като му дойде времето.Ако някой знае някой друг магазин ,който да предлага Хаук ще бъда благодарна да сподели.
Имаше я в Хиполенд(до Метро-Люлин) за 400лв.,но без дъждобран и чувалчета за краката.
Ние миналата седмица ходихме до Хиполенд и я нямаше. Имаше само Кангаро, Чиполино и Бертони. Към края на месеца ще имаме пак път към София и дано успеем да я видим на живо в някой магазин.

# 139
Момичета за този Хаук ли става на въпрос- http://www.kasidabg.com/roadster-duo-sl-circle-navy-hauck-cpath-181_586.html
Има ли някой тази количка?

# 140
Стрелче., оставих "огледа" на количката за средата на месеца. Мъжът ми не можа да се отганизира миналата седмица. Задължително ще опиша тук впечатленията си. А ти до тогава стискай..... надявам се да съм ви полезна за решението ви Wink

Стискам още, но не за дълго - в съседната темичка вече се отчетох, че до броени дни ще родя. Simple Smile Продължавам да очаквам инфо от теб. Hug

# 141
Аз се включвам с обещания коментар за количката на X-lander. Видях я на живо- има я в магазин Мечо Пух (или нещо такова) в Дианабад, дочно с/у хотела (от другата страна на улицата). Количката е страхоттна. Тежи 16 кг . Има към комплекта зимни кошчета. Маневрена, лека, лесно се сгъва, голям кош под количката, отделно има лесно закачаща се чанта (с специален механизъм, за да не се окачва само на дръжката), отделно се купува и дъждобрана и чадърчетата. Има и кошчета за кола. На нас много ни допадна! И това остава категорично нашия избор. цената на количката с зимните чувалчета е 733 лв. Дъждобрана и чантата са по 50 лв, чадърчетата май също (въпреки, че те ни трябват чак за догодина). Кошчетата за кола забравих да проверя като цена как са. Гумите на количката са "нископрофилни" (нищо не разбирам от тези термини) - не са с помпа и спадат много по-друдно. Ако се наложи напомпване - отскачаш до вулканизатор. Дръжката й също се мести исе нагласява.
Това е от мен, дано съм полезна (само да не звуча като рекламен агент Naughty.. - не не не!) просто се радвам страшно много, че отговори на очакванията ми и не се налага да търся друга.
Стрелче, изпуснала съм те за 5 мин.... дано да успееш да го прочетеш

# 142
Cho_ko, не ти мен, а аз теб изпуснах да ти благодаря за изчерпателното инфо!  bouquet Hug Само като допълнение да попитам - имаше ли избор на цветове и изобщо каква беше наличността на модела? Ако си питала и за период на доставка при липса на наличност - също пиши. Ако не те притеснявам - копирай отговора си на ЛС (нека го има и тук заради всички останали момичета - ще е полезен, но не знам кога ще мога да вляза отново и да не го търся) Simple Smile

# 143
Допълнение към инфото за количките на x-lander: доставка при налични бройки (наличностите се поддрържат на месечна база, и е малко вероятно да няма бройки на склад) - 1 раб. ден. В случай, че няма налична точния цвят на количката - доставка 20дни (от Полша)
Цветовете са : синьо, оранжево, червено, зелено

# 144
Cho_ko,
X-lander.  е много  добро решение, но за нас ни е голям за асансьора. Като сравнение в  Premaman ни предложиха  Хаук за 590 лева ако не греша и то без зимни кошове и чувалчета.Всичко си купуваш допълнително.

# 145
Cho_ko,
X-lander.  е много  добро решение, но за нас ни е голям за асансьора. Като сравнение в  Premaman ни предложиха  Хаук за 590 лева ако не греша и то без зимни кошове и чувалчета.Всичко си купуваш допълнително.

По отношение на Хаук-а от Премама - ние имаме такава. За чувалчета и дъждобрани не плащаш допълнително - има си ги към количката. За зимата при новородени бебчета са подходящи портбебетата, които се купуват допълнително. Ние например нямаме нужда от такова чудо и затова не си взехме. А портбебетата поначало са стандартни размери и можете да си вземете от друго място по-евтини.
Между другото, количката е доста маневрена, олекотена е - аз вече я вдигам сама; много удобна и лека за управление. Вчера изкачих с нея ужасен баир, на всичкото отгоре с разнебитени павета. Хлапетата не гъкнаха, количката се справи чудесно. Единственият недостатък е, че на нашата конкретно в един момент нещо се разскърцаха колелата, но мъжо купи някакъв спрей, с който ги напръска и е абсолютно безшумна оттогава.

# 146
Да попитам дали е практично да се взимат чадъри /слънцезащитни/ към количките за близнаци /нашата е Хаук/?

# 147
Според мен чадърите са направо задължителни! Ние също сме с Хаук, но чадърчетата ни са от по-евтинките - на Чиполино и засега вършат добра работа.

# 148
  • Sofia
Аз ползвах миналото лято един общ чадър и беше достатъчен. Сега вече не става, защото само го дърпат и го свалят.

# 149
Благодаря за отговорите!
Ще купим две, пък ще видим после до кога ще ги търпят.

Общи условия

Активация на акаунт