1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 802
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Стара Загора
Момичета наистина стигнах до 7 част  няма субситри!

Знам, но това има и аз чакам субтитри. Не разбирам защо така разпокъсано са преведени. От 77 до 83 не са, а 84 и 85 са преведени.  newsm78

# 122

Знам, но това има и аз чакам субтитри. Не разбирам защо така разпокъсано са преведени. От 77 до 83 не са, а 84 и 85 са преведени.  newsm78

имайте малко търпение,момичетата които превеждат едва смогват,а и никак не е лесно
не бъдете припряни,всички епизоди ще се преведат,но става бавно
а за 84,85 еп. има превод-просто от там започнаха да превеждат,а след това почнаха поред от 67 еп та до сега 76 еп.

# 123
  • София
инка62 - Mashallah! Mr. Green Crazy Hug А що не казваш ,че знаеш езика, беее  Laughing

Не го знам добре, малко само знам, но ми стига, за да разбера нещичко.
Но за говоренето съм ....  Stop ooooh! Embarassed

# 124
Ехо, има ли някой тук? Тази вечер сме много мълчаливи. Да не би да гледате филма?

# 125
Гласувах с опция 2, не защото съм убедена , а защото ми се иска да е така.

# 126
Gledame,gledame. Izdledah vsi4ko prevedeno i sega pak starite epizodi. Naqmam mira vse iskam da  gledam============

# 127
  • до най слънчевия бряг
Момичета ,към системата на Шеф за гласуване да добавя още един трик Открехна ме щерката-тийнеджерка Значи като се натисне десятката ,веднага пръстчета на ентър и се задържа така 5-10 минут.Точките се увеличават със стотици Те сигурно тийновете от Турция така правят милионите

# 128
  • В тъмната гора.

76еп./7ч. се развали самия клип, наложи се да се изтрият всички субтитри, сега се слагат наново.

Разпокъсано или не, важното е че се превеждат. Ако това ви дразни, просто чакайте в темата да се обявяват целите епизоди.

# 129
току що изгледах 75 епизод
Бену и Керем бяха толкова сладки. Наистина настръхнах като гледах сцената, когато той се прибра, а тя го чакаше, запалила свещите. Музиката, начина, по който я гледаше, думите, които й каза - тръпки ме побиха. Но накрая ...............
Стана ми мъчно за Онур като си стоеше сам в празния дом и ососбено, когато стоеше под дъжда и гледаше пез прозореца Шехерезада и децата. Той я обича, тя го обича, а и двамата са нещастни.
Натъжи ме тази серия и се сетих за това http://www.youtube.com/watch?v=IPZzWYkdS6Y
И направо не ми се подхваща 76

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 22:15 от Venetat

# 130
  • София
Момичета ,към системата на Шеф за гласуване да добавя още един трик Открехна ме щерката-тийнеджерка Значи като се натисне десятката ,веднага пръстчета на ентър и се задържа така 5-10 минут.Точките се увеличават със стотици Те сигурно тийновете от Турция така правят милионите

Сиренче, не се получава нищо така!  Cry
Веднага се преминава към следващата снимка.
Пробвах!  Peace

# 131
току що изгледах 75 епизод
Бену и Керем бяха толкова сладки. Наистина настръхнах като гледах сцената, когато той се прибра, а тя го чакаше, запалила свещите. Музиката, начина, по който я гледаше, думите, които й каза - тръпки ме побиха. Но накрая ...............
Стана ми мъчно за Онур като си стоеше сам в празния дом и ососбено, когато стоеше под дъжда и гледаше пез прозореца Шехерезада и децата. Той я обича, тя го обича, а и двамата са нещастни.
Натъжи ме тази серия и се сетих за това http://www.youtube.com/watch?v=IPZzWYkdS6Y
И направо не ми се подхваща 76

парчето е страхотно...благодаря   bouquet

# 132

Сиренче, не се получава нищо така!  Cry
Веднага се преминава към следващата снимка.
Пробвах!  Peace
При мен се получи
Браво Сиренче, браво щерко на сиренче!

# 133
  • до най слънчевия бряг
Първо се натиска върху десятката няколко пъти,но бързо и след това докато настискаш със мишката натискаш и enter и задържаш така,но вече без мишката,Аз не съм го пробвала но при нея се получава и точките наистина растат бясно

# 134

Общи условия

Активация на акаунт