1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 731
  • 437
  •   1
Отговори
# 435
Онур и Шех не искам да ги коментирам толкова се надявах, че този път няма да се разделят, а тя чак и ще се развежда. Но и Онур чак сега се сети да проверява от кого е имейла и дали не го е пратил някой нарочно
Този път стана така, както предрече Онур при предишното им сдобряване. Тогава Шехерезада каза, че колкото и да е сърдита и бясна няма повече да напуска дома им. Той и отговори нещо от рода на "А значи тогава мен ще гониш". hahaha
Момичета, толкова съм затънала днес в работа, че нямах време дори да обядвам. Обаче на няколко пъти не можах да се въздържа и да не поглеждам какво става тук във форума. Много ви се радвам.
Още веднъж благодарности и   bouquet на тези, които превеждат. Приятно гледане на тези, които имат възможност сега да гледат. Аз се връщам на тръстиката.

# 436
  • Варна
Имате ли проблем с вбокса? Или мнооого бавно зарежда или изообщо. Ще се пробвам довечера да си догледам, то направо мъка.
А за 76, не знам какви нерви трябва да има човек да го изгледа... Толкова нещастие, просто нямам думи..

# 437
Онур и Шех не искам да ги коментирам толкова се надявах, че този път няма да се разделят, а тя чак и ще се развежда. Но и Онур чак сега се сети да проверява от кого е имейла и дали не го е пратил някой нарочно
Този път стана така, както предрече Онур при предишното им сдобряване. Тогава Шехерезада каза, че колкото и да е сърдита и бясна няма повече да напуска дома им. Той и отговори нещо от рода на "А значи тогава мен ще гониш". hahaha

За проверката на имейла - май Керем го наведе на тази мисъл?!  Rolling Eyes А и Шех, като му каза, че колкото и да мисли не може да се досети какво го е накарало да се усъмни в нея ... та, и той се замисли дали не е номер, май ...
А за това, че някой трябва да напусне къщата, докато се разберат,  за мен е много глупаво ... децата страдат, а на тях въобще сякаш не им минав през мисълта за това...

Хайде скок в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт