1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 734
  • 437
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета,много се изписа за книгата "1001 нощи",
за тези които разбират руски тук я има цялата,могат да я прочетат.
http://www.sheherazade.ru/1001night_001.htm

Извинявай, lina kaz!  
Правя само малко уточнение!  Това е сайта на книгата на руски език.
За тези, които го разбират и четат - най-отдолу е
 заключителната приказка от 1001-вата нощ,
която завършва ......    

# 421
Оф, изгледах 74 серия и сега съм до половината на 75 ... Crazy
да ви кажа убедена съм, че Еда не е със всичкия си ... как бутна човека  Shocked все едно е парцалена кукла ...  ooooh!

Иначе Керем и Бенну --  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхонти са ми ....  Party

Шех, много крайна както винаги и постъпва напълно по детски ...  ooooh! Онур с неговите тайни и той, край няма - да и беше казал, отдавна да бяха приключили с проблема, ама не ...  Crossing Arms

За сега толкова като догледам после пак ще се включа, то не че е важно, де  Embarassed... ама ...  Laughing... да си кажа ...  Hug

# 422
  • София
А аз събирам цялата си смелост, за да изгледам 76 серия.
Не знам дали ще мога. И на турски не я гледах като видях какво е действието още от началото.
75 и 77 изгледах, но 76 ..... 

# 423
колкото пьти и да я гледам на турски и на бьлгарски голям рев newsm45
страшно добре изиграно от актьорите

# 424
  • В тъмната гора.
Момичета, да пускам ли 76 и 77.
76/7 част я качих на нашия акуант, че на Дамла и се разбиха нервите, най-малко 3 пъти я обработва, докато тя се справи с проблема ще я гледате от нашия акуант, после ще я изтрия от там, за да не се бъркат потребителите.

# 425
здравейте момичета,
искам и аз да се присъединя към разсъжденията на dafi и castanea за финала на филма, но първо ще пробвам за белите букви, защото досега не съм ги използвала и да не сгреша.

проба за ББ: Здравейте, аз съм от почитателките на Керем  Heart Eyes . Не че бих се отказала от синия влюбен поглед на Онур, но Керем има наистина много силно излъчване, дори и когато беснее за нещо.  Grinning

# 426
Еда определено за мен е болен мозък от най-болните. Верно, че Йозджан като я изобличи тя много се паникьоса, но след като го бутна репликата й беше - "Много говориш... Наду ми главата". Без грам угризение.
Онур и Шех не искам да ги коментирам толкова се надявах, че този път няма да се разделят, а тя чак и ще се развежда. Но и Онур чак сега се сети да проверява от кого е имейла и дали не го е пратил някой нарочно
Добре, че са Бену и Керем да ни радват
Аз съм гледала до 75еп включително. За 76 само чета разкази на очевидци
Mishel_ според мен ги пускай може би повечето да не кажа всички сме изгледали и 75, а някои са надникнали и в 76 и 77
но нека и момичетата да споделят ако трябва изчакайте

отново благодарности за преводите и труда който полагате  newsm51 smile3525

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 16:14 от castanea

# 427
Момичета, да пускам ли 76 и 77.
76/7 част я качих на нашия акуант, че на Дамла и се разбиха нервите, най-малко 3 пъти я обработва, докато тя се справи с проблема ще я гледате от нашия акуант, после ще я изтрия от там, за да не се бъркат потребителите.
да. дай и линк за 76/7

# 428
Опитът за ББ е успешен.
Така че ББ: Според мен логичен финал би бил ако Керем по някакъв начин се свърже с Шехерезада и и обясни, че грешката за издаването на тайната е негова. Тя едва ли ще седне да го слуша /предполагам, че ще реагира така както реагира с Бенну/, но той е човекът който трябва да предприеме нещо според мен, защото:
1. Той изцяло е виновен за тази ситуация - за разкриване на тайната "Черна нощ" и респективно разводът на Шех и Онур.
2. Той каза, че съжалява, че с Онур са си развалили отношенията и си мисля, че ако Керем успее да "върне" Шех при Онур, ще "изкупи" греха си по този начин и ще успеят да възстановят приятелството си. На мен са ми много интересни отношенията Онур - Керем. Такава силна братска връзка между двамата не може просто така да приключи.

По отношение на брака им с Бенну - аз си мисля, че ще издържи /т.е. те поне няма да се разведат/.

Стана много дълго - извинете ако съм прекалила с разсъжденията си.

# 429
Добър ден момичета.Дано за вас да е добър,защото за мен започна зле.Връщайки се от зъболекър,така се изплющях на сред центъра,че сегасъм с обелена физиономия и шинирана ръка.Все пак пиша поне .Ше пазя къщата поне месец.

# 430
# 431
ЗЛАТНИ  СТЕ  МОМИЧЕТА .БЛАГОДАРЯ И ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 432
Mishel_ благодаря

Светла Иванова това е много лошо. съжалявам, мила  Hug

npackoBka и моите разсъждения не се получават кратки, но все още има толкова въпросителни затова. Мога само да кажа браво на сценаристите

# 433
Mishel_  много благодаря  newsm51
 newsm20

Почвам да гледам Wink

# 434
опция 2   Онур и Керем хващат око.Определено сипатизирам на Керем.Но когато Онур заговори е голяма тръпка.Но с удоволствие следя г-н Бурхан и г-жа Надиде.Мъдрост и себеотдаване,отношения ,които будят симпатия и неволна прошка за  минали грешки.

Общи условия

Активация на акаунт