1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 731
  • 437
  •   1
Отговори
# 15
Глас за опция 2  bouquet

# 16
Привет, сладурки!!!
За анкетата - да си кажа честно, може би ще ми стане кофти /ама само малко Wink/, но ще ми стане и хубавко Mr. Green. А тя, наш`та мома мнооого навътре ги взима нещата. Абе, това семейство много странно - те или се карат и мятат погледи, или спасяват някого от нещо и висят по болници... И работят, работят..... Ровят си по телефони, компютри....после някой им е крив!

# 17
живот без малко ревност е  като торта без черешката  но човек се контролира както всичко в живота е пот контрол логично е да има от всичко по малко за да сме хора а не роботи нали чствата са това което ни правят хора а силата на харктера ни правят силни и определят като оделни и различни  за това има  СИЛНИ СЛАБИ  Т.Н.НО НАЙ ВАЖНО ЧЕОБИЧАМЕ ОБИЧАМЕ....

# 18
И аз така мисля те са като Тимуровска дружинка все на някой да помогнат, вярно приятели ама тия приятели май им изядоха главите................
По темата гласувам втора опция.

Мишел, да сте живи и здрави, към вас текат много положителни флуиди, аз като винаги неразбрала и нетърпелива да попитам нещо. Писала си в предната тема, че има преводи на 80,81,82,83 къде са точно. Все немога да се оправя сама с търсенето.
Айде спорен и доходен ден.

# 19
Добро утро Hug
По анкетата-май повечето сме на едно мнение-2 опция.Трябва да се говори му двама души ,за да вървят нещата.

# 20
  • на втория етаж
Опция 2 ! Peace

# 21
И аз 2 опция!

# 22
# 23
  • sofia
и аз с опция 2 .

# 24
Добро утро, момичета!  Simple Smile

Едно кафенце за всички

инка62 аз, не виждам изображението, от снощи  Sad - където е специално за мен ...  Flutter Но ти благодаря, сигурно е нещо хубаво.  Hug

Благодарности и на castaneabouquet  Анкетата е подготвена и с нейна помощ.  Hug

А, иначе гласувах с опция - 2. При всички случаи, ще поговорим и ще изясним, а какъв ще е крайния резултат не се знае ...  Whistling

# 25
  • Бургас
по анкетата .....2-ра опция Grinning

# 26
  • Варна
по анкетата .....2-ра опция Grinning
И аз така.  Peace

# 27
Чак да не вярваш на 2-ра страница съм  Party

# 28
Добро утро  Hug , май почти всички сме на едно мнение за отговора на анкетата  Simple Smile и аз гласувам с 2 опция  Peace

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 10:43 от BilyB

# 29
  • София-в сърцата на моите деца
И аз съм за 2 Peace

Общи условия

Активация на акаунт