1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 851
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
Ей, castanea, развесели ме. Наистина ми бяха потънали гемиите.   bouquet

# 151
Venetat и за теб   bouquet

и анкетата обаче добре върви и там радост има пак и все още сме 3-ти

# 152

Binbir Gece
Görüntülenme 11502910
Toplam Oy:6001305

# 153
И аз съм вече на линия първо да благодаря на ВЗ за превода Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug    Отивам да погласувам да видим дали съм схванала новия метод,а след това ще догледам 75 и ако престраша и 76 и се връщам за коментари да не изчезнете сега Hug За Кастанеа е ясно че ще е на линия нали чака обаждане hahaha Joy

# 154
  • Варна
Привет в таз късна доба!
Има ли го целия 76 епизод, че аз стигнах до 7 аст и са се изгубили субтитрите..... Много тежка серия, уффф. Честно да ви кажа,прекаляват тия хора, бива толкова нещастие да ни стоварят наведнъж??!!

# 155
изгледах  76 - ужас  сега  за  74  и75   бену  и  керем  за  пръв  път  ми  харесаха   каква  семейна  идилия  колко  любов  и  нежност  в  погледите  в  докосванията им   ;после  бену  сложи  на  място   севал   крайно  време  беше   ;за  онур   и  шехи   -  нея  извинете  за  израза   хем  я  боли  хем  я  сърби   а  онур  мисля  че  се  срамуваше  от  гани   (по  точно  малко  като  гузен  беше  имам  чувството  че не  смееше  да го погледне  в  очите  ;еда  иде  ми  да я  удуша   голямо  зло             много  нещо   изписах   сигурно  ви  досадих   но  в  главата  ми  е  една  каша   толкова  много  серии   една  напред  пет  назад  

# 156
И аз съм вече на линия първо да благодаря на ВЗ за превода Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug    Отивам да погласувам да видим дали съм схванала новия метод,а след това ще догледам 75 и ако престраша и 76 и се връщам за коментари да не изчезнете сега Hug За Кастанеа е ясно че ще е на линия нали чака обаждане hahaha Joy
Peace   bouquet

Привет в таз късна доба!
Има ли го целия 76 епизод, че аз стигнах до 7 аст и са се изгубили субтитрите..... Много тежка серия, уффф. Честно да ви кажа,прекаляват тия хора, бива толкова нещастие да ни стоварят наведнъж??!!
Mishel_ обясни че се затрила 7част и качват суб наново
не съм видяла след това да има линк за целия 76еп
може само 1-ва стр от темата да следите звездичка ги дава линковете веднага там
когато стане тогава

# 157
фирдевс  също  ме  разочарова  държи  се  като  дърта  клюкарка  а  сезен  немога  да я разбера  май  севал  правилно  предчувства  че  любовта  им  няма  да  издържи  

# 158
май  вече  сама  си  говоря   ехооооооооооооооооо 

# 159
# 160
боже  каква  к  р  а  с  о  т  а   това  за   лека  нощ  ли  е 

# 161
Много хубава снимка. От къде е?

# 162
аз искам да попитам в колко тома е оригиналната книга на 1001 нощ.
и ако може някой да помести последните два-три стиха може и да разберем края.ако сценаристите се водят по нея естествено.

# 163
и ако може някой да помести последните два-три стиха може и да разберем края.ако сценаристите се водят по нея естествено.

Настоящото двутомно издание е първи по рода си български превод на “Хиляда и една нощ”. Текстът е представен в оригиналния му, най-пълен вид, обогатен с многобройните песни и стихове, съпътстващи приказките. “Хиляда и една нощ” възниква в приблизително сегашния си вид някъде в края на ХІІІ и началото на ХІV в. През различните периоди към основния текст са били прибавяни нови разкази, отпадали са други или части от тях, всеки разказвач е разширявал или стеснявал текста според собствения си вкус и разбирания. Затова с право наричат тази книга енциклопедия на арабския бит, история, космогония, нрави и обичаи.
щом претендират че е оригиналния най пълен вид може би и арабския вариант е 2 тома - но нямам представа

anna3com пак ни освежаваш вечерта с прекрасна снимка
много са ми хубави двамката  Heart Eyes
вече не знам до къде е филма и откъде почва действителността

# 164

Българската книга е в 2 тома - по 900 страници горе долу.

На края на книгата Шах Шахриар спира да си сменя жените всяка нощ, обиква Щехерезада и живеят щастливо с трите си деца до края на дните си.

Последният стих е:

Ако Аллах помага на човека,
той ще успее с всяко начинание,
ако не ще - дори до край, до века
да се старае - все ще е страдание!

Общи условия

Активация на акаунт