1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 748
  • 437
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте на  всички.Аз  мноооогоооо  отдавна  ви  следя  и чета.  Благодарности  на  всички за  преводи  и  инфо Hug Hug Hug

# 31
# 32
добро утро! и аз съм за 2 опция

# 33
гласувах  2 опция но като че ли само разума мисли така а сьрцето дали мисли  не не не не можем!

# 34

Хайде партизанки! 14-10
Да не сте вече в храсталака! newsm78

# 35
  • София
Добро утро, момичета!  Simple Smileинка62 аз, не виждам изображението, от снощи  Sad - където е специално за мен ...  Flutter Но ти благодаря, сигурно е нещо хубаво.  Hug

Шмети, специално за теб го пускам отново. (Вчерашното се е загубило по трасето към Керем някъде! Wink )
Това са табелките, за да ни видят от храстите.  Joy

А по анкетата - гласувам друго - ще се разфуча, ще спретна скандал, ще си събера багажа, няма да говоря с него веднага, но няма да го напусна до следващия ден. Тогава, ще си поговорим и ще видя - може и да го напусна, ама ако обичам много - може и да не го направя!

# 36

Хайде партизанки! 14-10
Точно така партизанки. Хайде нали щяхме да помагаме на нашите герои

# 37
Добро утро, момичета!  Simple Smileинка62 аз, не виждам изображението, от снощи  Sad - където е специално за мен ...  Flutter Но ти благодаря, сигурно е нещо хубаво.  Hug

Шмети, специално за теб го пускам отново. (Вчерашното се е загубило по трасето към Керем някъде! Wink )

Joy  Hug

Бързо да се яви доброволец, който ще държи табелата ... Whistling аз, трябва да съм с празни ръце, та да мога по лесно да го докопам ...  Mr. Green  Crazy

# 38

Joy  Hug

Бързо да се яви доброволец, който ще държи табелата ... Whistling аз, трябва да съм с празни ръце, та да мога по лесно да го докопам ...  Mr. Green  Crazy
аз съм навита  newsm10 за Керем не претендирам пък за Онур докато ми дойде реда да му скоча на врата ще развявам байряка с Керем

Хайде партизанки! 14-10
Точно така партизанки. Хайде нали щяхме да помагаме на нашите герои
тук съм има време за храсталака обаче шефито  atwork в офиса и от време на време броди като  newsm52
и аз  cry clock казвам му (на ум)smile3513 че няма време

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 12:05 от castanea

# 39
  • София
Шмети, ти доброволци за хващането на Керем трябва да потърсиш, не за да държат табелата, хем по-якички, защото той сигурно с охрана ще бъде от такива като нас, които го харесват.  Joy
(Аз съм му от тайните фенове, но се отдръпвам, когато се появиш ти!  Wink )

# 40
5,6 ,7 част са готови на 74 епизод
ето ги тук
http://www.vbox7.com/user:yagmur_yurekli_damlacik?p=allvideos

# 41
За Бену - мисля си, че нейното наказание идва от това, че оставя нейния живот да се изплъзва. Трябва да обгрижва по-малко другите и да се занимава повече със своите неща. Колко време от началото на филма живя и колко време беше подкрепа на някой (на кой ли не) и постоянно защитава чужди позиции. Просто трябва да намери себе си и да погледне напред.

# 42
Шмети, ти доброволци за хващането на Керем трябва да потърсиш, не за да държат табелата, хем по-якички, защото той сигурно с охрана ще бъде от такива като нас, които го харесват.  Joy
(Аз съм му от тайните фенове, но се отдръпвам, когато се появиш ти!  Wink )
А някой трябва да се пребори и с Еда, че като я знаем какво е зло...

# 43

МИЛА 5-ТА ЧАСТ НЕ Е ГОТОВА! КОГАТО ВСИЧКО Е ГОТОВО, ЗВЕЗДИЧКА ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ДА ДАДЕ ЛИНКОВЕ!

# 44
Исках да кажа 6-та част!

Общи условия

Активация на акаунт