1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 825
  • 437
  •   1
Отговори
# 270
честит имен ден на всички които носят имена на цветя.... поздрав една
страхотна песен за всички от мен
http://www.vbox7.com/play:f5c02cef

# 271
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ !!!

# 272
Честит имен ден на всички цветя!

Пожелавам ви тежко портмоне и леко сърце!

И поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=YVF0JtrH5WQ

# 273
честит празник момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
за тези които имат повод да празнуват и за тези които и без повод празнуват Laughing
всички именници да са живи и здрави,весели и щастливи newsm51

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:57 от anndy_rs

# 274
# 275
Снощи изгледах пак 75 еп. И пак ми стана мъчно за Онур. Самотен, тъжен, на всичкото отгтре и финансовата криза му се стовари на главата.
А Севал е страхотна хитруша. Като не можа да въздейства на Бурак и Керем, след като и Бену отказа да я подкрепя, тя се обърна към Сезен. Как само с няколко изречения успя да я обърка и разколебае. И въпреки, че ми стана мъчно за момичето, си мисля дали Севал все пак няма право. Бурак и Сезан наистина са от два различни свята и между тях зее пропаст. Не толкова в социално отношение, колкото като светоусещане и мироглед. Възгледите и начина им на живот са различни. Та си мисля може ли любовта, колкото и да е силна да победи всичко? Има ли бъдеще тяхната любов?
И друго, вие като майки бихте ли се намесили така в живота на децата си? Аз за себе си все още нямам отговор на въпроса трябва ли винаги да бъда до децата си и всячески да им помагам, дори и в момента да не разбират, че го правя за тяхно добро или трябва да ги оставя да грешат и да страдат.

# 276
Ами и аз като майка на 2 деца съм много строга, което не им харесва. Но както казват хората ние се връщаме по тоя път и се страхуваме да не сгрешат затова сме настоятелни.Понякога трябва човек да сгреши и да осъзнае какво е ценното за него в живота.
Нашите родители не са ни се бъркали по отношение какъв човек сме си избрали за партньор в живота - това добре.Но пък може би е трябвало. Като поговориш и като опознаеш малко един човек много лесно се познава колко е сериозен. Е това го видяхме за гаджето на сестра ми, но не се намесихме ............ в последствие стана така, че той я нарани жестоко и сега страдаме всички. Е как трябваше да постъпим да и забраним ли брака с него? Цял живот ще го мислим, но човек пък се учи от грешки. Сага пък тя се страхува да предприеме връзка да не би да се разочарова отново.............Много сложно стана, но разсъждавах по въпроса на Venetat=

# 277
 Hug  bouquet
Честит Имен ден на всички именници! Бъдете здрави!
И да не забравяме да "погласуваме" !            http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=384 Peace

# 278
  • Варна и...духом на Босфора
 newsm51 HugЧестит празник,  мили момичета! На всички именници да са живи и здрави и много щастливи!

Гласуването продължаваме
точките увеличаваме!
Пробихме здраво центъра
парфюм подпира ентъра.
Майки,икономистки,инженерки
жадуваме за финал със фойерверки! luvbed preggo  ylinfant newsm64 newsm64
 Приятен и цветен ден на всички! Hug

# 279
Когато човек е влюбен вижда  обекта на любовта си идеален и не приема никакви съвети  и

ултиматуми! Трябва сам да прогледне, сам да се убеди! Ако родителите се намесят, децата им

ги обвиняват и се настройват срещу тях, ако не се намесят, по-късно децата проглеждат и

разбират, че са сгрешили в избора си, но вече има последствия, които цялото семейство - деца и

родители плащат със страдание, болка и объркан, съсипан живот! Жестоко е, но това е

истината!

Казвам това от личен опит придобит със сина ми, който е на 37 години,  семеен с дете.

Дъщеря ми е на 29, но не е семейна. Аз съм на 55.

Ние, майките искаме най-доброто за децата си, искаме да ги предпазим от грешки,

разочарования, душевни страдания, но... за огромно съжаление не е възможно! Всеки     

живее собствения си живот и получава собствените си житейски уроци и изпитания!

# 280
Искаше ми се Сезен повече да се защити а не така бързо да се разколебае. Но знам ли ожениха се на бързо, напук на всички. Може би и тя се чуди от време на време дали е постъпила правилно. И аз мисля, че са различни като светоусещане и мироглед. Като бяха в заведението с негови приятели как му се ядоса. За 5 мин я остави и не беше за него център на внимание и край потънаха й гемиите. Голяма работа, че не е ходила по такива места - Бурак ще я заведе, а интернет няма ли за да получи малко инфо  Joy
Ина мен как ми се иска на всякъде да отида  Laughing
Пък и доста изнервена е сега баща й в началото я изгони и сега тъкмо се оправиха той пък взе, че изчезна. Севал й беше за капак.
Иначе сценаристите и друг път са ни пробутвали този номер да кажа или да мълча - Шех искаше да каже на Бену, че Керем я използва, но Мехрибан каза Шех да си мълчи защото сляпата любов не чувала. После Бену я упрекна че си е мълчала.
Ще гледаме какво ще стане със Сезен може да е временно разколебаването.

А за реалния живот кой може да каже кое правилно. Много е трудно и всеки път различно. Да се намесиш или да не се намесиш - труден избор. Лошото е че никога не можеш да прецениш дали в старанието си да направиш добро, няма да навредиш.

redemi много е хубаво както винаги   bouquet
тези епизоди последните в едната сцена докато човек  newsm68 после в следващата  newsm45
добре е че ти идва някакво вдъхновение и ни радваш

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 13:30 от castanea

# 281
Горният пост написах по повод разсъжденията на Venetat i mamadanii.

# 282
  • на морето
Здравейте сладунки , муцунки !
Нахлувам за малко  и може би не съм по темата на моментния разговор ,но държа да ви поздравя за хубавия празник днес.
Да са живи и здрави всички именнички и именници ! Както и всички празнуващи около вас !
И понеже и аз съм от групата на "китките" , да ви черпя една тортичка .....

Преди ден-два засяках , че се водеше тук разговор за различните издания  на "1001 нощи" .Тогава се опитах неуспешно да кача снимка на моето , може би най -старото издание от 1971г .. , в който превода на стиховете не ми допада ...Е , сега се получи   и него го слагам тук :
http://img299.imageshack.us/img299/508/dsc06858l.jpg
Още съвсем мъъъничко и пак съм на линия ! Да знаето много ми липсвате !

# 283
Браво redemi  bouquet
Защо не сътвориш някое стихче за рождените дни на Джейда и Халит?

# 284

Общи условия

Активация на акаунт