От това ще да е!!!
Я прати линк, ако можеш, да видим и другите причини, да се поуспокоим и ние
Я прати линк, ако можеш, да видим и другите причини, да се поуспокоим и ние

или по-скоро всичко е индивидуално. Приятелка е с тази диагноза, даже и бяха казали, че не може да има деца - толкова зле е положението. Цедеше по 3 литра кърма на денонощие и като бебче стана на годинка нямаше хапчета които да и помогнат да я спре
аз съм с две операции на гърдата
опитвам се да си представя какво сте преживели ... браво, че се оправя и е бил малкият дявол...
, поредна нощ ни мъчат зъби и сме на ръце и рев малко съм ве4е
но се свиква 

Хайде днес да се показва каквото има да се покаже и да спре да мъчи детенце
Бъбреците ... сетих се - не сте взели урина
Освен от там да е нещо... 
Жените с проблем обикновено трудно произвеждат над 30-тина грама на хранене, при това от двете гърди
Но пък може да се получи и много сериозно колебание в количествата, което трудно да се повлиява от стандартните методи за увеличение. Принципно всичко е възможно. При ПКЯ, особено диагностицирани доста преди бременността обикновено има проблем със самата жлеза. Тя не се развива правилно; това личи по формата на гърдите, по пълнотата им в последствие... Ако те видя ще ти кажа дали точно там ти е проблемът 
Приеми нещата такива, каквито са
Независимо от начина на хранене на децата ни ние сме абсолютно доказано и неоспоримо МАЙКИ
И това състояние е доживотно и се отличава основно с безгранична любов. Другите симптоми не са важни. Любовта е основата - и за да ги има децата, и за да израстнат щастливи 
Плацентарните остатъци пречат на задействането на хормоналната вълна, която стартира след цялостното отлепяне и падане на плацентата и която дава старта на кърмоотделянето. И повярвай случва се организмът да ги калцира, вместо да се възпалят
И при видимо прекрасно състояние на майката организмът просто да не може и да не може да произведе достатъчно кърма.
Иначе състоянията на преумора изключително много влияят количеството на кърмата

Аз го отдавам на зъбките. Просто през последната седмица отделя такова количество слюнки.
Една част постоянно му изтича от устата, друга се опитва да преглътне. Всичко това в съчетание с ръката му, която почти постоянно е завряна в устата, доведе според мен до тези изригвания. 
. Взехме го при нас, но сума време дудна докато заспи и се събуди в 5:45! 

разбирам как си се изплашила. дано нямате повече такива страшни истории, но нали знаеш Юнак как се става
/това за разведряване го казвам
/
тъпо ми е, но си налагам да мисля, че правя каквото е най-добро за Лина според ситуацията. Стараем се, купуваме уж най-доброто за нея мляко и се надявам да не усеща чувството за вина, което изпитвам първо за секциото и после за кърменето. ама, ... Асето много хубаво го е казала пак 

много сърца ще разбиват нашите Септемврийки 
и избра. Когато сме в къщи гледам да комбинирам каша с нейното млекце, примерно 60г и 120-130г зеленчуци, за да е на млечна основа. Често се случва и направо едно бурканче от 190г зеленчуци да си изяжда. Следобеда действаме по същия начин, но с плодове.