Със стъпки първи и зъбки нови, СЕПТЕМВРИЙЧЕ в парка броди

• 11 782
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Пезота,незнам какво да ти кажа,но се шири мнението,че уж в готовите пюрета много нитрати няма,защото ......контрола е голям и т.н.........Наистина на пазара има много неполезни зеленчуци и плодове/особено моркови/.Ако има откъде да взимаш био е най-добре,но ако не,все пак знам,че предварителното накисване на зел.във вода отнема част от нитратите ,а при варенето-водичката да се изхвърля веднага.Аз лично съм на готови!Все пак ти си решаваш,те роднините да си подмятат,каква им е работата. Mr. Green

# 76
  • София
Я да ви видя аз какво си хортувате из форума. По-рехаво е гледам. От разходки не ни остава време за друго, ама си е голям кеф топличкото време, а.
Хубава срещичка сте спретнали, с чуднички бебчета и мами на снимките. На мен ми се вижда далечко с трамвая, но аз и без това бях за малко в Пловдив по това време. Там щяхме да се срещаме с адашчето и Яна, но Данипче, докато ти запаметя номера и те един куп народ ми звъннаха и после го нямаше номера сред последните 20 разговора.  Embarassed Нооо, следващия път Peace
Иринка Hug, ама че случка, много нелепо. Много сте се уплашили всички, то аз се плаша докато чета такива работи, чак мога да разбера реакцията на мъжа ти.
Иринии дано и Джи се оправи скоро, стига вече ядове с нослетата (дано не е по-сериозно). Аз си чакам шоколадово слинджи Wink
И на другите мами, които имат нужда по едно  Hug, за Бианка се сещам сега.
Благодаря и за позравите за месечиката онзи ден. Тогава ходихме и на мерки и теглилки, но не е качил Мирето нищо, само 2 см. този месец, а си е бузан Heart Eyes
Абе, може ли да пиша по-разхвърляно от това, сигурно мога Mr. Green
страхоно настроение внасяте със снимките, ей, Флу и ланвинка този път  bouquet
пезота, както за всичко останало относно грижите за детенце, просто не си ги слагай на сърце приказките. Hug

П.П За миенето на прозорци процедираме така: Аз се вайкам ( не нарочно), че не сме почистили къщата за Великден, а милото чисти прозорците стая по стая, за да ми угоди Heart Eyes

# 77
Здравейте!
Иринии, Иринка, гушки за вас и дечицата... дано Павчо се оправи бързо, а при Джи да не е сериозно  Praynig  Praynig

Нагледах се на хубави снимчици, ето как мина и нашия ден, на който му е интересно  Grinning

http://www.flickr.com/photos/35415165@N04/

# 78
Иринка Hug всичко ще е наред, ще му разказвате като порасне дивотиите които е вършил Peace Брат ми беше такова хлапе, все м/у шамарите се вреше, все нещо му се случваше, нямаше почивка или ваканция той да не е пострадал сериозно Laughing Баба казваше за него -" Само желва дет' не го е ритнала" Laughing Сега си спомних за нашето детство HugВсичко ще е ОК Peace

# 79
  • София
Сиси, при мен и Симеон беше (всъщност още е  newsm78) същият. Направо не мога да преброя посещенията ни в Пирогов с двамата.  ooooh!
Какво значи желва?  Embarassed Поне да знам от какво още да се пазим  
Дано поне Ради да е мааалко по-разумен.  Praynig
Моарейнче, очевидно много хубав ден сте имали.  Wink Hug

# 80
здравейте, момичета, не ми е останала възможност да ви изчета - след ивка се тръшнах и аз. не мога да сваля Т, направо си оглушах с едното ухо и още недочувам  Crazy

благодаря ви за милите думи и подкрепата  Hug

предната темичка я минах малко диагонално - не помня кое беше бебчето, но беше паднало. Дано вече да е по добре  Praynig

иринии, Т най-лесно и бързо се сваля със свещички. Най-добре е лекар да ви види. Искрено се надявам да не е сериозно  Praynig пиши как сте Hug

иринка  Hug децата така порастват, на всеки може да се случи, по-важното е, че не е сериозно  Hug

мн хубави снимки сте напускали - мн сте хубави всички и бебчовци и мамита  Heart Eyes

и тъй, и тъй влязохме в новия ден бързам да честитя, че сега ми е паднало, на всички именнички: живи здрави, усмихнати и красиви като имената си   bouquet

# 81
иринка, ако желва е същото като в  нашия край трябва да е КОСТЕНУРКА Simple Smile  Laughing

# 82
  • София
Много ми харесаха снимките от ЮП, но Суити теб те няма на нито една  Crossing Arms Simple Smile  Hug

Не мога да се вредя от Галето.  Laughing
Разгледах княжевските ви снимки- много ми допаднаха цветенцата и храстите, изпълнени са с много пролетно настроение! Ти и бебинка изглеждате чудесно- свежи и доволни!   bouquet

Иринке, гуш за притеснението ти днес!  Hug Добре че е било млечно зъбче и не е станала по-голяма беля!
А мъжът ти явно си е изкарал върху теб притеснението от случката, ама не е редно така.... Naughty

Деси, стискам палци да се разсеят облаците при вас и проблемите да се разрешат, каквито и да са! Praynig

моарейн, ланвинка, оплакнах си очите с вашите снимки!
lanvinka, много готини бебоците в тези дълги роби! Simple Smile

моарейн, Дария е станала една сладка бузанка!

Нашият батко се прибира утре от бабин дом.  Simple Smile

# 83
Иринко, милото то, а пък и ти  Hug А таткото не е бил прав, ама хич.. като zнам какво е на майката, когато такова нещо се случи, а отгоре на това и тойтака да ти крещи  Confused
Крис преди година и половина си счупи в училище също zъб, по точно счупи му го друго дете, беz да иска. Но не млечен, а постоянен, zа жалост тъкмо сменен.. Счупен е до половината. Та сега вече е с един преден долен иzграждан  ooooh! . Правената половинка вече веднъж пада след това. Пак му го иzградиха тоzи февруари.. Абе какво да говоря. Живи и zдрави да са само, малкия Дявол е това  Praynig
Ирини, дано не е това, което най_много те притеснява.
Пецота, аz правя почти всички zеленчукови.. Не zнам, ама не ми се дават само готови. Иска ми се дтето да свиква с вкуса на домашна храна от сега. Гледам, каквото има да купувам био, но..
Честита Цветница, момичета. Нека всички с имена на цветя да бъдат много щастливи и прекарат страхотен праzник с блиzките си хора Hug Hug Hug

# 84
Ирина, ужас мила. Сърцето ти сигурно е било в петите. Поне сте се отървали без големи последици. Както казваш, можело е доста по зле. А мъжът ти.. явно е имал нужда да се ядоса на нещо/някой и ти си била най-удобната. Не е правилно, но в такива екстремни случаи хората не мислят много много.  Hug

Иринии, ти миеш прозорци всяка седмица? Аз не мога да се сетя кога съм я правила тази дейност за последен път. А! Бях в края на бремеността и ме беше хванала някаква муза.
Определено не съм чистница. С две(сега три) деца постоянно около нас, това би означавало да изперкам. Не ми е кочина къщата, но пък и не е бляскаща. Не можеш да пропуснеш - хора си живеят тука Wink .

Деси, не знам какво става, но приеми една голяма топла прегръдка.
И аз си счупих постоянен преден зъб наполовина като излизаше. Нищо не му правихме и той си порасна горе долу колкото другият. Но си ми е проблемен дори сега. Явно нещо се е травмирало в костта.

Ние малко със закъснение ще боядисваме яйца днес. Все си намирахме разни неща да правим тия дни. Вчера отидохме на едно скрито кафенце до реката - зеленина и красота и самолетите минават ниско (малката ги обожава) - след това пак се шматкахме насам натам и забравихме пак. Та така, днес няма да им се размине на тези яйца. 

# 85
Здравейте, сладки мацки!!!
Честита ЦВЕТНИЦА на всички, специални поздрави за празнуващите днес имен ден!!!

Като се замисля, днес всички празнуваме, защото си имаме по къщите минимум по едно цветенце, което си отглеждаме вече 6-7-8 месеца, нали така!
Днес и сестра ми е именничка. Тя се казва Виргиния, но е кръстена на дядо ни Върбан, лека му пръст, пък нали Цветница - Връбница и така. Замаскиран имен ден има тя, ама то и моя е такъв. Кръстена съм на дядо Иван, и съм Ивилина - ха така сега, никой незнаеше нали..... -та празнувам на Ивановден. Дето се вика - празници и поводи да има.....
Иринка - представих си картина с много кръв, много уплах в детето и сърце в петите у теб  Hug Hug Hug Милите вие...... убедена съм, че няма да има лоши последствия това, а че мъжа ти се е развикал - те така понякога мъжете си прикриват неистовия страх, който изпитват, верно за наша сметка, ама на...... и те са хора.
Деси - Совичке - много много  Hug Hug Hug и за теб. Семейни или лични дертовете са си дертове и чоплят ли чоплят отвътре дни наред. Не се коркай, изливай си болката там, където сисигурна, че няма да ти обърнат гръб, демек ТУК  Laughing Laughing Laughing Потъващите моменти за старт за подемните такива, така че бъди на старт в очакване на приказен безпроблемен период за теб и цялото ти готино семейство, обещавам, че ще дойде съвсем скоро  Peace Peace Peace
Ириниии - нямам ни идея какво да ти кажа за тази Т, не ми се е случвало нито болно бебе, нито супа от киселец за повече от ден, така че - имаш само принципната ми подкрепа, но със съвет не мога да се включа  Hug Hug Hug
Снимките на всяка една от вас са повече от прекрасни, няма да изброявам сега, че ще пропусна незаслужено някой, но всеки, който пусна линк беше щателно проверен и разгледан и озвучен от "уаууууу, виж ги бе ,мило какви са сладки нашите бебета...... гледай гледай тука как са излезли, абе мило бе, погледни сега тука, остави я тая китара ......" и така  Joy Joy Joy
Та така.
Аз вчера си направих прощъпулника за хранене с пюре навън. Досега не бях. Вчера обаче натъпках в чантата де що лигавник имам -  с ръкави, без ръкави, тип престилка, тип дъждобран, тип космонавт и прочие , дребен беше пременен до неузнаваемост и се започна. Ми то дететнце се държа прелестно просто, имам чувството, че по-малко се омаза отколкото вкъщи. Но аз предвидливо бях взела пюре от ориз, пащърнак и пуешко месо, демек БЯЛО на цвят, че поне да не се боядиса в морковен или тиквен цвят. Много разумна постъпка от моя страна, щото като ми кихна насреща около 6 пъти спасих и моите дрехи.  Laughing Laughing Laughing
Тъй...... викам за първи сутрешен пост да поприключвам.
Има ли някой от Казанлък? Умуваме дали да отидем на 2 май там на сватба и ще се радвам ако се мерна с някой .........
А после да се стяга Пловдив-а града голяма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще сме там вероятно за два дена в същата седмица, та ще ми е кеф да спретнем рандеву.
Айде, изписах света, сега отивам да пия кайве....
ГОТИН ДЕН

# 86
Ей, много мина, мъничко остана!
Днес ставаме на 6 месеца!

Почерпете се от бара на залеза

и после оставете диетите да спят, в чест на голямото ми момиче -

Днес Марта каза "мама"  Heart Eyes
Честит празник и на всички септемврийки и септемврийчета с имена на цветя! Да цъфтите и връзвате  Wink

# 87
  • София/Търново
Параход, честита месечинка.   bouquet
Ирина, това ми напомня като си разбих аз коляното пак горе-долу на вашата възраст. Чак сега разбирам много неща.
Стефина, аз мисля кашата да я давам като следобедно хранене. Щом при вас тогава отказва плодовото пюре, може би е подходящо.

А аз да се похваля, че вчера не успях. На времето лазарувах както си му е реда...  Sunglasses Вчера ни беше първото падане. От леглото. Знам ли-не се уплаших. Скарайте ми се, но да се лъжем няма смисъл. Поплака. А после на карнавала  baby_neutral

И айде на разходка...

# 88
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на всички цветенца.Да сте живи и здрави.
Честита 1/2 г. на Марта и честита първа дума "мама"
Ирини -дано да се оправи бързо Джи-на срещата ми изглеждаше на здрав. Hug
Ирина-какъв ужас сте преживели с Павчо Hug,а на всичкото отгоре скандал-не е честно. Crossing Arms
Деси- Hug Hug Hug за оправяне на нещата.
Моарейн -малката много сладка сред тия цветенца.
Флу-много са ти хубави снимките-разтовариха ме.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:45 от stefina

# 89
момичета, нощта бе ужасна  Cry отиваме с джи в токуда. стискайте палци  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт