Със стъпки първи и зъбки нови, СЕПТЕМВРИЙЧЕ в парка броди

• 11 782
  • 288
  •   1
Отговори
# 90

Ехоооо, момичета мили,
Не съм писала от началото на годината! УЖАС!!!!
Честит празник на всички  цветя , тревички , храстчета , на всички с прекрани цветни имена Hug Hug Hug

ТАКА МИ ЛИПСВАХТЕ Wink Wink Wink
сега намирам малко време да пиша...
Искам толкова много неща да ви кажа, още повече неща да ви питам, надявам се по-често да го правим с бебо.
А иначе за протокола, ние сме добре, растем и гукаме, имаме си две зъбчета Grinning Grinning Grinning
А аз не спирам да ходия на работа за по няколко часа...Но най-важното е че още се КЪРМИМ Wink Wink Wink

Ирина, Деси, Ирини Hug Hug Hug hug hug

ЦЕЛУНЕТЕ МАЛКИТЕ СЛАДКИШИ ОТ НАС С ГОГИ Hug Hug Hug

[/i][/size][/color]

# 91
 Момичета мили,черпя ви за моята малка именничка Heart Eyes
Честито и на всички други цветенца  bouquetПоздрав с това http://www.youtube.com/watch?v=a2aag4N2b3g
Да не забравя и месечинките newsm51
Параход,чула си най-хубавата дума Hug
Ирини,и Дали сякаш има хрипове CryИ аз се надявам да е от секрети PraynigНяма Т и е жизмнена,не виждам проблем сякаш ThinkingДано при вас не е нещо сериозно Hug
Иринка и теб да те гушна HugМилото коте,нагушкай го много Hug
И сега въпрос.Вчера купих безмлечна каша на Милупа оризова.Обаче съм блейка и като се прибрах,видях че няма указания на български,а само на немски EmbarassedНеразбираем за мен.Как приготвяте тая каша ,като количество и добавяте ли нещо към нея?

# 92
Здравейте   bouquet
Иринка, много страшно преживяване. Дано бързо се оправи Павчо и няма проблеми със зъбчетата  Hug Heart Eyes Hug Сигурно мъжът ти много се е изплашил, не мисля, че е нещо друго такава реакция  Peace
Иринии, как е сладката Джи?  Hug Гушки много за нея и мама разбира се...ллеллее сега прочетох, ооххх дано всичко е наред  Praynig
Моарейн, много яки снимки  Mr. Green
Параход, Честита месечинка на Марта   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С КРАСИВИ, НЕЖНИ, ЦВЕТНИ ИМЕНА!!! Носете ги със здраве и усмивки

# 93
Честит празник на всики празнуващи!  bouquet
Иринка HugМного гадно преживаване SadМоже би ти си по-уплашена от Павче.А за зъбчето не се тревожи GrinningТой е във възраст,когато скоро ще ги сменя.Обикновено се сменят на 6 г.Не се клатят защото е рано още,но за 1г.едва ли съседните ще заемат мястото му,та да създадат проблем за мястото на постоянния.А по-рано няма да поникне постоянното зъбче.То ще си излезе когато му е време за това.Ти все пак го завди на стоматолог да прецени общото състояние на зъбчетата.Може да прецени,че има нужда от местопазител /но много се съмнявам/ Но заведи го задължително да проверят и другите зъбчета.
Относно леенето на куршум-аз не вярвам!Но ако ти вярваш в тези неща-опитай! Laughing
А за мъжа ти-не се коси толкова.Вероятно в уплахата си е реагирал така.
Деска- Hugза теб.Разбира се,че има неща,които са много лични и не е нужно да се споделят.Пожелавам ти бързо да излезнете от тази дупка Hug
Май Нейм,не се сещам за алерголог във Варна,но утре ще попитам колегите и ще ти пиша веднага.дано не е късно.
Иринии,дано се оправи бързо милото пиленце Praynig
Ей,ама много гадно да има болни децица на фона на тези красиви снимки с калинки и катерички.........

# 94
Добро утро, милички!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!! Аз се казвам Росица и също черпя:

Инче, много ми хареса поста ти! Пиши по-често такива дълги постове, а това ме разби:
"Вчера обаче натъпках в чантата де що лигавник имам -  с ръкави, без ръкави, тип престилка, тип дъждобран, тип космонавт и прочие , дребен беше пременен до неузнаваемост и се започна. Joy Моля те, поздрави Върджи от мен!  Hug
Моарейн, супер сте на снимките. Особено ми харесва тази, където малката шофира колата Simple Smile
Ирини, дано скоро се включиш с добри новини! Сигурна съм, че малката Джинджи е здравичка! Наистина съм сигурна!  Hug Hug Hug Вярвам, че вече сте си у дома и се гушкате!

# 95
Здравейте и честита Цветница на вас и на малките цветенца!    bouquet
 Даруша маймунка ли си имате? Супер! Много е забавна сигурно, пък и пакостлива. Ще ходиш ли на Мадона, аз се отказах. Не съм чак такъв фен, а искам хубави места ако ще ходя и 400 лева ми се виждат малко много за мен и мъжа ми. Иначе на Депеш ще ходя.
Прозорци не съм мила още, само в детската стая ги бърша всяка седмица, иначе в другите стаи не съм ги пипала от миналата година.
Моарейн страхотни снимки, а Дария е голям сладкиш! Какво пише на блузката и? И Дани беше вчера с баба си на двора, но аз не бях там, с мъжа ми пак бачкахме.
Честита месечинка на бебе Марта и мерси за почерпката!
Ирини Hug Hug Дано всичко е наред! Praynig
Мимолетка оризовата каша я правя на око, с преварена вода и добавям плодово пюре. Доста се сгъстява, така че не слагам много вода.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 16:58 от yani_cat

# 96
Иринка, желва по нашият край казват на костенурката Laughing Hug, всъщност видях, че и в Бургас означава това Hug
Ирини, стискаме палци, всичко ще е наред! Hug Heart Eyes
Ани, честита месечинка на Мартичка, направила ти е невероятен подарък Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, със здраве да си носят имената Hug и само с добро да ги споменават    bouquet

Цвети Hug Hug Heart Eyes Hug, Флучи Heart Eyes Hug Hug Hugи други прикрити именнички да се чувстват нагушени и нацелувани    bouquet
Изчезваме навън след малко дами, желаем ви неповторим ден!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 12:19 от ssissi

# 97
Слънчеви другарчета! Да сте живи и здрави и особено тези с имена на дръвчета, цветенца, роса и други прекрасни пролетни творения!  bouquet
Ние почти не се спираме в къщи заради страхотнот време навън.

Днес си седнахме малко на дупетата, че нали е голям празник тук, та да ви прочета.
Много неприятни новини гледам покрай Иринките. Да се оправят малчовците! Praynig Ирини, пусни новини, като се приберет от клиниката.
Първия лов на яйца за Елиас

# 98
Честито на всички с имена на красиви творения на природата - цветя, дървета....
Иринии,   Praynig за млката Джи! Непременно драсни като се стабилизирате. Дано не е нищо сериозно. Peace Peace
С Иринката се видяхме в парка днес на обяд и там разбрах за преживяванията на Павчо, който не само че не изглеждаше стреснат, но вече беснееше с нови сили.  Mr. Green
Флу, Моарейн, много готини снимки Simple Smile
Лавинка, Аида е много сладка и освен това намирам прилика с моя син Simple Smile
Ние вчера и днес ходихме с Тино в Южния парк и този уикенд е последният! Беше кошмарно!Лудница!
МаринаМарина, здравей отново! Аз се опитвам да работя отквъщи, но с това хубаво време вече 1 седмица не мога да напиша един анализ  Blush ooooh! Все навън висим и там на лаф-моабет започна много да ми харесва.  Crazy

# 99
  • София
Здравейте и честит имен ден на празнуващите.   bouquet
С Иринката се видяхме в парка днес на обяд и там разбрах за преживяванията на Павчо, който не само че не изглеждаше стреснат, но вече беснееше с нови сили.  Mr. Green
Да, така е.  smile3521
Сутринта стана малко омърлушен. Устата му е двойна, разранена и е щърб.  Heart Eyes Но това не му попречи след половин час да се метне отново на черешата smile3540. Да е жив и здрав  Praynig, огън детенце е той.  Heart Eyes
Адаш, непременно пиши как е Джи! Дано не е нещо сериозно.  Praynig Hug
Маринка, драго ми е да ви видя.  Hug
Уанде,    bouquet И без това трябва да ходя утре при моя. Ще оставя Павел вкъщи и ще го заведа с мен.
Снимки на Бианка откога не сме виждали?  Crossing Arms

# 100
Ирина, радвам се, че днес Павел е по-добре!
Дано и Ирини дойде с добри новини.
Разгледах снимките на Ланвинка и Моарейн - много сладки бебоци, слънчеви снимки и прекрасни спомени!
Честито зъбче на Мейт! Всички да са бели и здрави!

# 101
Иринка, zанчи zабравил е Павчо вече.. Само ти още не си, но щом е добре, това е важното  Hug
ИриниSad .. Ама какво й стана на малката бонбонка, не свършва тая хремя, антибиотик пи, пак не мина, а сега... Дано е добре, пиши.
Една и от нас..

Ааа, нещо не ми е много хубава снимката, но другатра седмица пак..

# 102
  • София
Деска, Ана Мари е уау.  Heart Eyes
Веч, забравих одеве да те предупредя, но и Елиас ще го папам.  Heart Eyes
Звънях на Ирини преди около половин час, затвори ми и още не ми е върнала обаждане.  Sad
Дано да са добре!!!  Praynig

# 103

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 17:09 от uanda

# 104

Общи условия

Активация на акаунт