Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 284
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Слъчно не нападам тези дето са като мъж ти Naughty Но тази фирма уж голяма...уж много техници....ама ме е яд, че всички около нас и не само имат нет а у нас не. Значи са работили ама не са си досвършили работата Twisted Evil Казват, че проблема е техен ама само ми казват, че ще дойдат ама нцъ #Cussing out Инак за хапчалъците.....ако са тия дето ги пие с тебе заради гадините....на моя нищо му нямаше като ги пи.

# 106
  • Варна
Слънчо, много гадно, че и теб са нападнали тез гадини.
Гриз, ако намериш от онова оръжие, дай 1 насам  Wink

Аз днес летя, пожелавам ви да почувствате същото в най-скоро време  Hug Хем се радвам, хем не смея, докато не чуя от лекар, че всичко е наред. Само се  Praynig да не е фалшива тревога. Ама ако е истина че бъда отличен пример за цветна бременност  Thinking

# 107
  • Пловдив
Добро утро момичета   newsm53
и ние имахме проблем с нета ама го оправихме Blush купихме нова лан карта ама иначе 100 пъти им звънях , че доста се бях изнервила smile3515. Пожелавам ви лек и усмихнат ден newsm51
 А иначе аз днес съм в ову Embarassed ама много ме боли корема кажете ми как да правя ..... като не ми е до нищо newsm78

# 108
  • София
Мрънчо, пий 2 таблетки Но-шпа и напред към бебеправенето. Да оползотворите фоликулчето! Късмет!

# 109
Добро утро по обед вече! Много хубави емоции пожелавам на всички! аз съл пила Флажил и си карах - няма проблем Слънце! Леа Hugbouquet

# 110
Леа, те са! Само че ние ще ги пием 2х2. Значи викате нямало проблем Thinking Ми ще ги почва от утре тогава. Мислех да чака до неделя, че тогава поне си е в къщи и няма да го мисля, ама... Да се надяваме, че няма да има проблеми Praynig

Гризка, ше ги трепем, ами! Нема де да идат! не стига, че не сме ги канили, ами и нямало да искат да си ходят! Де го дават то тъй? Crossing Arms

Херичка, ааа тормози ги тогава! Как тей на другите ше пуснат, а на вас - не? Close

# 111
  • София-Лозен
Здравейте и от мен Папурчета !!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Леа, няма начин. Тук ще си стоим с теб на тръстиката и това си е. Не се ядосвай, ще дебнем майстори, ще се правим на майстори и така ще трупаме опит. Поне ако някой ден останем без работа ще имаме и друг занаят.

Гризка, знам го този point of view. Добре е да се сдобием с по един такъв. Само при нужда ще го използваме, де!

Хера, успех с нета. Дано да се вземат в ръце майсторите и да си свършат бързо работата.

Съни, аз вече от толкова много медикаменти не си спомням дали сме пили точно този Флажил, но пък нека да пробва мъжа ти, пък ако му стане кофти веднага може да го спре.

# 112
Гриз, само така! Само, че не очаквай много. Както ти казах трябва да се пие продължително за да усетиш трайно  подобрение. На мен хомеопатката ми беше комбинирала лактофлора със силицеа 15 против бактериите в урината и монила албиканс 15 в борба срещу гъбоците. Аз хомеопатските вече не ги взимам, щот не знам дали няма да пречат на бебеправенето, но лактофлорчето+фолацид+дуфастончето си ги взимам всеки ден.
За сега пробвай с 2 пъти по 2, задължително след хранене.

Мъжете са много "коравосърдечни" понякога. Аз като се притеснявах защо ми идва толкова на често М и какви ли не гадни причини ми бяха в главата, той ми вика-"Сега какво се притесняваш, като ти каже нещо лошо лекаря тогава се притеснявай, сега като не знаеш.." И определено не ми ставаше по-леко, даже озлобявах. Ма мъже...
А пък наште техници са толкова компетентни, че след тяхната намеса ние и всички комшии преинсталирахме Crossing Arms

# 113
Mr. Greenей Какичка ама вие  Пламен и Ива ли сте а?Щото и ние сме Пламен и Ива  Laughing
Ива е сестра ми, а Пламен е нейното гадже.  Sunglasses Ние сме Катя  и  Весо  Laughing

Лея, изкарахме чудесно, мъж ми каза този път никакви ресторанти, ами романтична вечеря у нас.  Grinning И човека се подготвил - рози, свещи,  Heart Eyes ама вечеря не.  newsm78. Добре че аз си го познавам, и бях поръчала още по обед солидна вечеря /да живее интернет/ ти ни я донесоха тъкмо навреме  Mr. Green
Слънчо, и ние сме го пили тоя флажил, нямаше проблеми със карането, само знам, че бяхме и двамата на сух режим, ни пиене. ни кекс ни нищо  Blush

# 114
доброутро  Hug
въй Съни трепиги тия гадове #2gunfireаааааааа и да знаеш че съм в чата ама не влизам от нас и веднага ме изтрелва а у нас нещо не ме пуска ама ще я видим тая работа #Cussing out

# 115
Ааа, Иф, недей да ме лъжеш, че си в чата, щото аз съм там, ама тебе те няма Mr. Green

Какичка, аз що тей съм пропуснала, че имате годишнина? Blush ЧЕСТИТО! Много, много, много любов и скоро да се радвате на бебче! Heart Eyes

# 116
Здравейте и от мен  Hug
Ако позволите едно съветче за гъбите и анаеробните бактерии - носете по-леко белъо, а още по-добре е да спинкате без такова Wink Изобщо малко повече проветрение (на въпросното място) ще е добре. Това е съвет по принцип за бременни, които са по-предразположени към развъждането на гъбки. По този начин няма да ги излекувате, но поне няма да благоприятствате развитието им, особено след като се отървете от тях, което ви желая да е по-скоро  Peace
Аз съм в треска тези дни - ще ми дойде или не, съответно ще ми се размине ли цветната снимка или не  newsm78 За сега като че ли съм с усещането за лелеката, но  Naughty надеждите умират последни!

# 117
носете по-леко белъо, а още по-добре е да спинкате без такова Wink

Уха! То така и някое бебе може да направим без да искаме smile3521 smile3508

Мър, дано не се стигне до снимката Praynig

# 118
носете по-леко белъо, а още по-добре е да спинкате без такова Wink

Уха! То така и някое бебе може да направим без да искаме smile3521 smile3508
Нали това е крайната цел   Flutter

# 119
Здравейте и от мен  Hug
Ако позволите едно съветче за гъбите и анаеробните бактерии - носете по-леко белъо, а още по-добре е да спинкате без такова Wink Изобщо малко повече проветрение (на въпросното място) ще е добре. Това е съвет по принцип за бременни, които са по-предразположени към развъждането на гъбки. По този начин няма да ги излекувате, но поне няма да благоприятствате развитието им, особено след като се отървете от тях, което ви желая да е по-скоро  Peace
Подкрепям!!! newsm10
За предпочитане е памучно не цветно бельо. А прашките ги забравете за известно време.
Мър, дано ти се размине,  Praynig Praynig Praynigче много страшно ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт