Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава плодородието в контекста на разговора?
Какво е представяне в темата „За нас“ и защо е важно?
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава плодородието в контекста на разговора?
-
Какво е представяне в темата „За нас“ и защо е важно?
-
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума и каква е темата на дискусията във форума?
-
Какво представлява цветна снимка?

, тва бебе ни разори преди да се е появило 
Ноооо това е положението....
Аз намерих малко време за Интернет и познайте къде първо се набутах 

Днес ходих при чичко доктор, защото пак ми се появи някакво течение
И какво мислите се оказа? Бактерийките (някакви си анаеробни май бяха) и гъбите решили да си спретнат купон!
Ама ги хванах ааааз още при подготовката, преди голямото оливане и ше им видя сметката на гадините мръсни! (или поне така се надявам)
Да ги трепеш и до крака....да не се връщата хич
Добро утро и от мен!
и каза,че изобщо вече няма да им плаща и няма да ги пусне да си вземат разните им там трафове и чаркалаци. Ами то наистина, когато и да пробваме все някаква авария.

и се похвали, че сам плува до шамандурата и обратно
С пояс, де. Ех, как няма едно смайли с пояс, да го сложа тук. Да на детенцето му е хубаво в Созопол и не му е мъчно за мама, а на мен вече ми домъчня за него
Искам и аз морееее!
- нали сговорна дружина планина повдига
Верка, решила съм да си взема лактофлор, както ме посъветва. То се видя, че от антибиотиците кой знае каква файда няма, да видим дали не можем да сменим малко тактиката.
Ех как ми се прииска да имам в него момент point of view gun... Който е чел или гледал Пътеводител на галактическия стопаджия знае за какво става въпрос. Безценен инструмент за жени