Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 283
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета, с мойте вълнения не ми остана време да ви пиша. Да! ДА! ДА! Ще си имам бебе! Днес повторих теста и втората чертичка е значително по- видима. Там си е, просто я има. Колкото обаче съм радостна, май малко се поизплаших. Незнам как да го обясня, някакво едно, такова никакво чувство ме е обзело. Направо страхотно ви го обясних! Не мога да повярвам, че се случи толкова скоро, всъщност веднага, мислех си, че поне няколко месеца ще правим опити... 
Благодаря ви за подкрепата и ви желая на всички скоро да се похвалите с  EFP
Лъчезарка, много хубави снимки!
Гризка, дано по-бързо да ги изтребиш тия работи дето те тормозят.
Дея, моля те миличка не ни изоставяй! Толкова си ми лъчезарна и така ме радваш!
svetli, преди години имах такъв голям фоликул, който не се беше спукал, и един доктор ми го разчете на ултразвука, като някакъв тумор, за щастие друг доктор го разчете правилно. Пих някави лекарства, не помня вече точно какво, но много скоро след това забременях за първи път. 

# 76
Светли, защо не попиташ в "Проблемно забременяване"? Момичетата там имат повече опит с тези неща и могат да ти дадат някаква информация.

# 77
 Cryе това се казва да си карък не мога да влезна в чата и това е колко пъте опитвах но НЕ Cry

# 78
Здрасти от мен! Пожелавам на Мур, Гризка и Светли бързо да се оправят, а на всички останали мноооооооого хубав ден и само усмивки! Laughing

# 79
Добро утро по обед,
честито   newsm44 на michel дано всички се здържим възможно най малко в този форум и скоро се преместим в съседния
Вчера ви попитах за това дали някоя е използвала билки и билкови хапчета за бебеправене или дали има по вече информация за това но между караниците никой нищо не каза моля  newsm17 ви ако знаете нещо пишете
if не се ядосвай заради един чат интернета винаги прави мизерии но това не трябва да е повод за драма
Светли дано всичко и наред
на всички други весела седмица
 newsm44 newsm68

# 80
 Cryами то днес не само чата ме ядоса ама карай искаше ми се да си поговоря с някой Cryза да се успокоя

# 81
michel кажи ни рецептата
 newsm17 newsm17 newsm17 Embarassed

# 82
 if , сподели с нас виж колко маймуни сме на клона все с някоя ще може да поговориш smile3521

# 83
  • Стара Загора
michel кажи ни рецептата
 newsm17 newsm17 newsm17 Embarassed
Секс Mr. Green

# 84
  • София
Светли, не се ядосвай и не се тревожи за непукнатия фоликул! Аз в един цикъл имах 2 такива, които бяха станали кисти и имах болка при полов акт, но само с дуфастон се оправиха, т.е. пукнаха. На другия месец и следа нямаше от тях!
Гризка, дано по-бързо умориш гъбите и бактериите #2gunfire
Мишел, радвам се, че се е потвърдила добрата новина! Сега вече - лека и спокойна бременност Hug
Дея, не се цупи, миличка! Не ти ли мина вече? Я идвай тук да ти видя готиния аватар Wink
Лъчезарка, страхотни снимки!
От мен - днес само разкарване. Сутринта бях до общината и заради едно проклето пълномощно след обяд пак трябва да ходя Sad Нищо де, ще го приема като поредната разходка.
Приятен ден на всички  bouquet

# 85
Благодаря ти Хера   love001но това го взимам в големи дози и нещо не е ефективно hug, затова питам за някоя нова рецепта newsm62

# 86
  • София
Ива, а прочете ли си личното съобщение Wink

# 87
  • Стара Загора
Благодаря ти Хера   love001но това го взимам в големи дози и нещо не е ефективно hug, затова питам за някоя нова рецепта newsm62
Разбирам те прекрасно но това е най-важното...секса де Mr. Green Пуснете една спермограма ако ти имаш ову...Пък ако пробвате от няколко месеца няма място за притеснение...бебо ще дойде когато трябва Sunglasses

# 88
Хера аз ову-то си го определям само от тестове защото не мога да ставам по едно и също време но всеки месец ми излизат  EFP около 13-14 ден а и съм била бременна и ни казаха че няма нужда от спермограма поне за сега. Опитваме от 5 мес вече но нали знаеш както и всички тук че искаме по скоро да стане preggo

# 89
  • Стара Загора
Моят мъж е убеден, че съм седмак...много съм била прибързана Mr. Green Спорят с майка ми само защото тя го уверява, че дори ме е преносила 15 дена обаче нцъ....главата му не увира...седмак съм за него и това е Mr. Green
Пет месеца са нищо...вярвай ми...почакайте година поне...тогава вече може да се замислите.
Успех Ива Flutter

Общи условия

Активация на акаунт